5,5км і я на роботі, якщо добре вивчити рух, та підлаштувати свій робочий графік, то можна від стола до стола встигнути за 2 пісні та місце для авто під офісом)
ну 2 пісні затор то не рахується. я ближче 7 км від дому не працював. я вчора тягнувся в заторі десь 30 хвилин. і то я на мото. на авто було б значно більше. я таке за їзду не рахую. навіть в комфортній машині. я люблю іздити, але затори вбивають будь-яке бажання сідати за кермо авто. затори за рік значно збільшилися. скажіть, то тільки затори на мости на лівий, чи центральна частина теж потерпає?
Все це дуже залежить від маршрутів. Я люблю ГТ за можливість почитати в дорозі, але на моєму маршруті дім-офіс машиною швидше навіть в годину пік, бо швикість в полосі ГТ не перекриває часу, втраченого на зупинках. Восени була без машини деякий час, очікування траліка іноді 40 хвилин. До того ж, зараз ГТ і дороги в такому стані, що думаю на ямах реально струс мозку отримати.
Єдині види ГТ, якими можна комфортно пересуватися із передбачуваним результатом - метро і швидкісний трамвай, на жаль.
скажіть, то тільки затори на мости на лівий, чи центральна частина теж потерпає?
та половина ключовий транзитних маршрутів розкопана всі ломляться хто куди, то і затори. Зате відбійник на окружній треба всю зиму міняти, це да.