5,5км і я на роботі, якщо добре вивчити рух, та підлаштувати свій робочий графік, то можна від стола до стола встигнути за 2 пісні та місце для авто під офісом)
ну 2 пісні затор то не рахується. я ближче 7 км від дому не працював. я вчора тягнувся в заторі десь 30 хвилин. і то я на мото. на авто було б значно більше. я таке за їзду не рахую. навіть в комфортній машині. я люблю іздити, але затори вбивають будь-яке бажання сідати за кермо авто. затори за рік значно збільшилися. скажіть, то тільки затори на мости на лівий, чи центральна частина теж потерпає?
Все це дуже залежить від маршрутів. Я люблю ГТ за можливість почитати в дорозі, але на моєму маршруті дім-офіс машиною швидше навіть в годину пік, бо швикість в полосі ГТ не перекриває часу, втраченого на зупинках. Восени була без машини деякий час, очікування траліка іноді 40 хвилин. До того ж, зараз ГТ і дороги в такому стані, що думаю на ямах реально струс мозку отримати.
Єдині види ГТ, якими можна комфортно пересуватися із передбачуваним результатом - метро і швидкісний трамвай, на жаль.
скажіть, то тільки затори на мости на лівий, чи центральна частина теж потерпає?
та половина ключовий транзитних маршрутів розкопана всі ломляться хто куди, то і затори. Зате відбійник на окружній треба всю зиму міняти, це да.
Цікаво, @vvlaw ще тут?
Якби був - повз цю тему точно не зміг би пройти.
Із ГТ тільки метро переношу, я перше авто купляв, щоб не їздити в маршрутках/тролейбусах. Якщо 4-5 зупинок до метро, то ще норм, але все рівно, краще на машині до метро.
Із ГТ тільки метро переношу, я перше авто купляв, щоб не їздити в маршрутках/тролейбусах. Якщо 4-5 зупинок до метро, то ще норм, але все рівно, краще на машині до метро.
що по парковці біля метро?
А як же вигідно ГТ користувати - за 6.5 грн можна все місто перетнути, тоді як ДВЗ проїде 1 км
А як же вигідно ГТ користувати - за 6.5 грн можна все місто перетнути, тоді як ДВЗ проїде 1 км
електричка за нічним тарифом на опалення проїде 50 км (вдень, в теплу погоду) Це можна туди та назад проїхати
що по парковці біля метро?
на Оболоні норм.
бо задекларували перехоплюючі парковки, а по факту пусто. тому і питаю.
Живу та працюю в центрі, біля метро, просто з різних боків центру), їхати на роботу метро - тільки з пересадкою, 4+2 зупинки, до прямих тролейбусів чи автобусів треба трохи йти, та й попасти в розклад Пішки йти 30-40 хв, частину дороги вгору, або з гори. 5,5км і я на роботі,
Якось у Вас цифри не сходяться. 4 зупинки метро + пересадка+ ще дві зупинки і це лише 5,5 км. Та і пройти 5,5 км за 30-40 хвилин мабуть нереально. Можу сказати що мені з дому до роботи з центру до центру десь 3,5 км пішки або 4 км на авто. І це виходить 35 хвилин пішки або 27-28 хвилин на метро (2 зупинки без пересадки і пройтися), або 30 хвилин автобусом (ходить раз на годину) або 7-10 хвилин на авто. Як ви за 40 хвилин пішки проходите, або за 8 хвилин на авто (середня тривалість 2 пісень) - не уявляю.
Живу та працюю в центрі, біля метро, просто з різних боків центру), їхати на роботу метро - тільки з пересадкою, 4+2 зупинки, до прямих тролейбусів чи автобусів треба трохи йти, та й попасти в розклад Пішки йти 30-40 хв, частину дороги вгору, або з гори. 5,5км і я на роботі,
Якось у Вас цифри не сходяться. 4 зупинки метро + пересадка+ ще дві зупинки і це лише 5,5 км. Та і пройти 5,5 км за 30-40 хвилин мабуть нереально. Можу сказати що мені з дому до роботи з центру до центру десь 3,5 км пішки або 4 км на авто. І це виходить 35 хвилин пішки або 27-28 хвилин на метро (2 зупинки без пересадки і пройтися), або 30 хвилин автобусом (ходить раз на годину) або 7-10 хвилин на авто. Як ви за 40 хвилин пішки проходите, або за 8 хвилин на авто (середня тривалість 2 пісень) - не уявляю.
це з Новопечерських Липок (м. Звіринецька) - в БЦ Самміт (Арсенальна) помилилась - 6,5 км на машині - виїзд на Михновського - Набережна - Паркова пішки - то треба дійти то підземного переходу на м. Звіринецька- вийти на гору на Лесю - до Печерської площі- Алмазова -Острозьких - Грушевського
пісні слухаю класику-оперу, мабуть по 5-6 хв))
це з Новопечерських Липок (м. Звіринецька) - в БЦ Самміт (Арсенальна) помилилась - 6,5 км на машині - виїзд на Михновського - Набережна - Паркова пішки - то треба дійти то підземного переходу на м. Звіринецька- вийти на гору на Лесю - до Печерської площі- Алмазова -Острозьких - Грушевського
пісні слухаю класику-оперу, мабуть по 5-6 хв))
Ну якщо автівкою такий крюк робити то згоден. Пішки мабуть і чотирьох кілометрів не буде. А нащо Вам метро коли є 38 тролейбус?
автівкою не крюк, а швидка поїздка а якщо їхати як я писала піший маршрут, то там дохєріща свілофорів до речі, гуглмапс пише 4,9 км
так я на метро і не їзжу
а про тролейбус писала в першому повідомленні - не бачу комфорту ні в ходьбі до зупинки, ні в очікуванні, ні в поїздці в заповненому салоні, з купою зупинок
поки я дійду до зупинки і пару хвилин почекаю 38й, то я вже машиною доїду до роботи)
Автомобіль це такий самий комфорт, як і пралка або посудомийка. За комфорт потрібно платити.
Треба було з'їздити з Позняків на Нивки, забрати забуту донькою жилетку і назад на Позняки. З нинішніми цінами на бензин та апетитами мого авто під 20л/100км, порахував що 700 грн на бензин в обидва кінці зовсім не гуманно. Думав замовити кур'єра чи таксиста, щоби забрав і привіз. Але вирішив згадати молодість та покататися на метро. Років 10 не спускався в метро взагалі, та й за останні 20 років може разів 5 їздив. Благо, ранковий час пік уже минув, а до вечірнього встигав. Виявилося, метро коштує лише 8 грн і жодних жетонів вже давно немає. Ну а загалом, було цікаво проїхатися, спостерігати за народом.
спостерігати за народом.
Пан спустився в метро. Типу в магазинах і ТЦ якісь інші люди? Чи про ті спостереження не так цікаво писати, чвс не той?
Ну а загалом, було цікаво проїхатися, спостерігати за народом.
А що за ним спостерігати, це ж не бібізяни в клітках... Їдуть всі чемненько по своїм справам, навіть вільні місця є не в час пік
спостерігати за народом.
Пан спустився в метро. Типу в магазинах і ТЦ якісь інші люди? Чи про ті спостереження не так цікаво писати, чвс не той?
Я не те мав на увазі. А кожен на себе почав приміряти. Було забавно, що всі в залипають у телефонах, що діти, що старі. Я просто борюся з донькою, яка не випускає телефон з рук і постійно намагається гортати всякі тік-токи, а тут це явище масове.
Автомобіль це такий самий комфорт, як і пралка або посудомийка. За комфорт потрібно платити.
коли на автівці стало регулярно 3 години замісь одної на метро - ну його той комфорт.