Так хто заперечує що з навединим тобою графіком ніякий гт не допоможе, яким би зручним він не був. Але ж у Києві і самі маршрути ГТ скажемо мяко "не оптимальні" і графік руху того гт взагалі ідіотський. Я вже писав що по верхній частині Лесі проїжджає "караван" з двох 14 тролейбусів, двох 38, й15, і автобусів 62 та 118. Усі протягом 5 хвилин. Після цього хвилин 25 ніякого гт крім маршруток поодиноких (іх там майже не залишилося також). І у вихідні так само ходять караваном.
ізівей пише, щ зараз 3 траліка на маршруті 14 Бреше? Насправді караван?
Зранку о 8:30 і увечері в районі 18 годин їх буде більше. Стоять на кінцевій біля Ботсаду два траліки і в 17:50 десь виіжджають удвох. Автобусів 62 взагалі два на маршруті, а буває що і один. І він також відпочиває біля ботсаду і у 17:50 рушає разом із 14 траліками. А біля Печерського мосту др каравану долучаються ще пара 38 тролейбусів та 118 автобус. Це десь в районі 17:55. І потім десь до 18:20-18:30 ніякого гт там не ходить.
Десь 17:55 6 траліків 14го. Аномалій не бачу, хоча що малює ізівей - хз. Може повний відрив від реальності
Може повний відрив від реальності
він нормально показує ситуацію.
Взагалі управління ГТ саме кончене, що ціни на нього низькі, звідти і рентабельності немає.
ГТ це не про рентабельність. Це фактично соціальна послуга яка насамперед має за мету забезпечити населення міста можливістю відносно швидко і з відносним комфортом пересуватися містом. Друга його основна функція - стимулювати власників авто пересуватися містом на ГТ. Через це ГТ у переважній кількості країн і міст дотаційний. В Люксембурзі взагалі вирішили що дешевше буде зробити ГТ безкоштовним і просто оплачувати його з бюджетів, ніж окремо брати оплату і оперувти цими коштами, а окремо виділяти дотації. І ця тенденція поширюється.
По перше ми не Люксембург, навіщо піднімати налоги, якщо можна підняти вартість проїзду, як взагалі може бути проїзд 8грн, особливо в метро. Чомусь маршрутки 20 грн і всі платять в рентабельність 35грн не вірю, чому не зробити 20 грн в тролейбусі? Не закупити більше автопарку і не заборонити маршрутки, або частково їх зняти. Дотації давати на пооїзд не автопарками, а не захищеним верствам населення. Якщо недолугі керівники, то віддати на аутсорсінг часному підприємцю через аукціон. Можна почати з одного маршруту або декілька. Маршрутки живуть по 20грн, чого громадський транспорт не зможе?
Цікаво, @vvlaw ще тут?
Якби був - повз цю тему точно не зміг би пройти.
Вiн на ТБ сьогоднi розпинався щодо електросамокатiв. Очiкувано баба Яга проти, проте доволi аргументовано.
Ну вам мажорам києвлянам можна вибирати, чи ГТ чи власна автівка, а коли живу в селі Буча, то без вибору, тільки на своєму авто їхати, бо до маршрутки більше ніж 1 км йти пішки, потім маршрутка Буча-Київ (чат ЖПТ каже що 95 грн коштує), а потім ще по Києву, то якщо потрібно десь там в центр, то на громадському транспорті можна влипнути на 250 +- грн і на дорогу туди-назад в районі 3-4 годин. Якщо на своєму авто то туди-назад в районі півтори години.
Ну вам мажорам києвлянам можна вибирати, чи ГТ чи власна автівка, а коли живу в селі Буча, то без вибору, тільки на своєму авто їхати, бо до маршрутки більше ніж 1 км йти пішки, потім маршрутка Буча-Київ (чат ЖПТ каже що 95 грн коштує), а потім ще по Києву, то якщо потрібно десь там в центр, то на громадському транспорті можна влипнути на 250 +- грн і на дорогу туди-назад в районі 3-4 годин. Якщо на своєму авто то туди-назад в районі півтори години.
Зараз розплачуюсь, така зворушлива історія. Що то за село Буча? Може місто Буча? Чи то для фарсу? ПС. Лови лайфхак, можна в Київ не їздити, зекономиш час і кошти. Не думав сходити із своєю історією на ток-шоу "Говорить Україна"?
І це ладно ще коли в тебе тільки невелика сумка з собою... А коли ще заскочити в магаз - потім перти то додому той кілометр. Та ну на ту маршрутку
Та ну на ту маршрутку
За комфорт потрібно платити. Хоча зараз супермаркетів на кожному шагу, то я часто ходжу пішки. На крайній випадок можна замовити доставку (дешевше ніж на машині).
І це ладно ще коли в тебе тільки невелика сумка з собою... А коли ще заскочити в магаз - потім перти то додому той кілометр. Та ну на ту маршрутку
Так я про те що коли живеш в селі то отой кілометр (навіть чуть більше) такий що маршрутки не ходять.
А в Харькове катаюсь, любой городской транспорт бесплатный. )))
Так я про те що коли живеш в селі то отой кілометр (навіть чуть більше) такий що маршрутки не ходять.
в тебе ж електричка тобі чи не пофіг на той ГТ...то вже задоволеня для багатих. для звичайних людей - електровозик
Зараз розплачуюсь, така зворушлива історія. Що то за село Буча? Може місто Буча? Чи то для фарсу? ПС. Лови лайфхак, можна в Київ не їздити, зекономиш час і кошти. Не думав сходити із своєю історією на ток-шоу "Говорить Україна"?
"Не знаю про що ви тут балакаєте, але (якщо все ж) їхати треба" то лайфхак інший: З Бучі до Лавіни безкоштовні шатлобуси курсують, а там і скупитися і розважитись можна ліпше ніж вдома. А останню милю з вантажем за допомогою НРК ака кравчучка подолати нескладно.
Та ну на ту маршрутку
За комфорт потрібно платити. Хоча зараз супермаркетів на кожному шагу, то я часто ходжу пішки. На крайній випадок можна замовити доставку (дешевше ніж на машині).
Давай один день походиш зі мною. Я мотаюсь по ділах на ГТ, а ти все таскаєш за мною
Давай один день походиш зі мною. Я мотаюсь по ділах на ГТ, а ти все таскаєш за мною
До чого це сказано?
До чого це сказано?
До того що ти свої 5 копійок що в тебе все поряд і в кайф ходити пішки пхаєш не читаючи що до транспорту кілометр а іноді і більше пішки пертись. В тебе все поряд? Ну так за тебе всі раді але це не означає що це дає право радити це "правильне" рішення іншим. Я тобі пропоную відчути повну незрадність при використанні ГТ.
До чого це сказано?
До того що ти свої 5 копійок що в тебе все поряд і в кайф ходити пішки пхаєш не читаючи що до транспорту кілометр а іноді і більше пішки пертись. В тебе все поряд? Ну так за тебе всі раді але це не означає що це дає право радити це "правильне" рішення іншим. Я тобі пропоную відчути повну незрадність при використанні ГТ.
Ще раз, у чувка два автомобілі 23 року і він розказує які в нього невє'бенні трудності в Бучі з 1 км. Продаєш житло в Бучі + можливо ще одне авто і купляєш квартиру в Києві біля супермаркета. До чого цей стогін і соплі? Зараз багатьом важко, кому фізично, кому морально. Я від своєї дружини за останній рік жодного стону не почув як їй важко. ПС. А оця надмірність совкова мажорам-києвлянам.
...
в тебе ж електричка тобі чи не пофіг на той ГТ...то вже задоволеня для багатих. для звичайних людей - електровозик
Так і є, не користуюсь ГТ зараз, дорого 100 грн маршрутка до Києва, дешевше на своєму авто. Це в Києві халява із метро, яке практично безкоштовне.
...
До чого це сказано?
Ще раз, у чувка два автомобілі 23 року і він розказує які в нього невє'бенні трудності в Бучі з 1 км. Продаєш житло в Бучі + можливо ще одне авто і купляєш квартиру в Києві біля супермаркета. До чого цей стогін і соплі? Зараз багатьом важко, кому фізично, кому морально. Я від своєї дружини за останній рік жодного стону не почув як їй важко. ПС. А оця надмірність совкова мажорам-києвлянам.
Останній раз пропоную відчути кайф від пересування ГТ по справах. Я живу дуже недалеко від центру. До автобуса метрів 250. Хочеш спробувати? Триндіти то не працювати.