она все равно не накатает указанные выше проблемы - после 50-60тыс продадите, да и все, пусть следующих владельцев беспокоят проблемы.
Это был мой план-капкан с Пижо, но 60К пришлись на весну 2022, ошметки ремня в масле аккурат через месяц после эвакуации из Киева, аварийная остановка, заменя ремня с промывкой системы. Потом с ужасом осознала, что это могло случиться например на трассе в процессе эвакуации. Ну и с продажей как-то все затянулось:))
Так-то я тоже считаю, что, если нравится, надо брать, но наверное все-таки 1.2 Puretech не тот двигатель, о котором можно не волноваться до продажи:)
За пару-трійку років, дизайн 2008-го вже не буде таким цікавим, яким він є зараз, а надійність двигуна і коробки стануть більш вагомими чинниками. Та й на вторинці умовний Т-рок з його перевіреним часом 1.4 ні в яке порівняння не йтиме з 1.2.
За пару-трійку років, дизайн 2008-го вже не буде таким цікавим, яким він є зараз, а надійність двигуна і коробки стануть більш вагомими чинниками. Та й на вторинці умовний Т-рок з його перевіреним часом 1.4 ні в яке порівняння не йтиме з 1.2.
Іменно шо! Пежо 2008 це як татУ. 20020 рік - Всі відкриваєм салони по нанесенню тату! 2026 рік - всі відкриваєм салони по виведенню тату!
З Т-роком буде явно спокійніше... Гільзований 1,4, 8-ступеневий Aisin, класична ергономіка і навіть повноцінні рейлінги. Шо тут думати)) Камрад ж недавно тут купив. То настільки задоволений, що вже навіть на форумі перестав писати))
От як раз саме про цей "передовий технологічний двигун" весь інет забитий негативними відгуками від "щасливих власників".
ми ж про HR13DDT мотор? дай пару посилань, прчитаю, бо не зустрічав.
єдине - не розумію, чому відпав кашкай - у нього мегазачетний 1,33 турбобенз, прям вот просто супер... я б радив хоча б на тест драйв взяти...
От як раз саме про цей "передовий технологічний двигун" весь інет забитий негативними відгуками від "щасливих власників".
можна трохи детальніше? бо у мене до цього "забитого" інтернету немає доступу
она все равно не накатает указанные выше проблемы - после 50-60тыс продадите, да и все, пусть следующих владельцев беспокоят проблемы.
Это был мой план-капкан с Пижо, но 60К пришлись на весну 2022, ошметки ремня в масле аккурат через месяц после эвакуации из Киева, аварийная остановка, заменя ремня с промывкой системы. Потом с ужасом осознала, что это могло случиться например на трассе в процессе эвакуации. Ну и с продажей как-то все затянулось:))
Так-то я тоже считаю, что, если нравится, надо брать, но наверное все-таки 1.2 Puretech не тот двигатель, о котором можно не волноваться до продажи:)
1,5 а не перевірений 1,4
...
1,5 а не перевірений 1,4
Зайшов на склад авто в наявності - всі бензинові t-roc з 1.4. Чи що Ви мали на увазі?
1,5 а не перевірений 1,4
Українці люблять старі перевірені рішення, тому нам відносно новий 1.5 з купою екологічних покращень та з 7-ми ступкою DSG не завозять.
Камрад ж недавно тут купив. То настільки задоволений, що вже навіть на форумі перестав писати))
Скоріше дружина настільки задоволена, що я за кермо навіть не сідаю, не хочу забирати радість у коханої людини, катаюсь виключно як пасажир.
...
1,5 а не перевірений 1,4
Зайшов на склад авто в наявності - всі бензинові t-roc з 1.4. Чи що Ви мали на увазі?
мабуть по новому їх такі возять - завжди були тільки 1,5 + дсг, 1,4 не возили
1,5 а не перевірений 1,4
Українці люблять старі перевірені рішення, тому нам відносно новий 1.5 з купою екологічних покращень та з 7-ми ступкою DSG не завозять.
За спокій треба платити. Півтора літри і стільки ж секунд. Не скажу, що 1.5 etsi dsg дуже жвавий сетап не зважаючи на майлд, але цей 1.4+айсін щось навіть уявляти собі не хочу. Подивимось, що буде далі. Фолькс у Польщі потроху скидає ціни. Китайці тиснуть. Тайго в базі на 1.0 тсі+dsg подешевшав на 5 євро і коштує 18є. Не знаю, що там за комплектація, але вже сама її назва pure говорить сама за себе)
мабуть по новому їх такі возять - завжди були тільки 1,5 + дсг, 1,4 не возили
Завжди, це до 2023. Після рестайлу в Україні тільки 1.4 AT8, цікаво що рестайл відбувся в 2022-му, але до кінця року машини в Україну шли вже в новому кузові але все ще з 1.5.
Технически Citroen C4, Jeep Avenger, Fiat 600, Alfa Junior на той же связке мотор-коробка что что и 2008. Мотор модернизировали а насколько он теперь беспроблемный никто не знает. Если езда по городу исключительно я бы смотрел на Ярис кросс. Расход будет чуть ли не в 2 раза меньше остальных, надежное и ликвидное. Но к салону конечно прийдется привыкнуть.
Як щодо Fiat 500X?
Хоча, мабуть, він буде бюджетнішим за решту авто, що розглядається.
Я б зі списку обрала Т-рок. Або купру (не знаю чи влізе в бюджет)
Не треба забувати, шо T-Roc в цьому році виходить абсолютно нова версія, в якій абсолютно все, про що в цій гілці згадували буде інше. З весни VW обіцяв почати приймати замовлення в Україні, але думаю раніше вересня до нас вони не доїдуть. Вартість очікується в межах 30-47 тик євро.
Я б зі списку обрала Т-рок. Або купру (не знаю чи влізе в бюджет)
Форментор коштує негуманно, якщо ви про нього. Зато є карок. Як на мене - салон кращий з усього, що тут розглядалось.
Не знаю, що там за комплектація, але вже сама її назва pure говорить сама за себе)
чекаємо 0,9Т empty зі слоганом "wv порожняк не гонить"
Не знаю, що там за комплектація, але вже сама її назва pure говорить сама за себе)
Там вже є таке - поло на літровому на 80 лс на мкпп) 16 сек до ста)
Тільки не ясно кому від цього погано)... Зважаючи, що це найдешевша версія з атмосферником і MPI... А хто не довіряє старим перевіреним технологіям для цих зумерів завжди є 1,0 ТСІ на 95/115 к.с. п.с. найменше я відчуваю, що в мене 110 к.с. якраз в Польщі - за автобанами їдеш собі 50/90/120... на автобані - 130-150 Потреб в обгоні як таких немає...
...
Тільки не ясно кому від цього погано)... Зважаючи, що це найдешевша версія з атмосферником і MPI... А хто не довіряє старим перевіреним технологіям для цих зумерів завжди є 1,0 ТСІ на 95/115 к.с. п.с. найменше я відчуваю, що в мене 110 к.с. якраз в Польщі - за автобанами їдеш собі 50/90/120... на автобані - 130-150 Потреб в обгоні як таких немає...
Ну справедливості ради, то в тому мрі навіть гідрики є. І поляки тішаться можливості поставити дешеве гбо. Доводилось їздити і кіа ріо 1.2 на 84 кс, і літровим тсі на Тайго з 94 кс. Це все машини для місцевостей зі спокійним рухом.