Не знаю, що там за комплектація, але вже сама її назва pure говорить сама за себе)
чекаємо 0,9Т empty зі слоганом "wv порожняк не гонить"
Там вже є таке - поло на літровому на 80 лс на мкпп) 16 сек до ста)
з таким двигуном має в подарунок йти сертифікат на курси по обгону довгих "хвостів" на однополосках при жвавому зустрічному трафіку...я знаю про що кажу, в мене був на початку водійської практики москаль 2141 де при 1,3 тони 72 к.с. ...заявлено
з таким двигуном має в подарунок йти сертифікат на курси по обгону довгих "хвостів" на однополосках при жвавому зустрічному трафіку...я знаю про що кажу, в мене був на початку водійської практики москаль 2141 де при 1,3 тони 72 к.с. ...заявлено
Дай обійму! Був Passat B3 на дефорсованому RP (ААМ) Біль і страждання на трасі
З Т-роком буде явно спокійніше... Гільзований 1,4, 8-ступеневий Aisin, класична ергономіка і навіть повноцінні рейлінги. Шо тут думати)) Камрад ж недавно тут купив. То настільки задоволений, що вже навіть на форумі перестав писати))
а шо, таки т-рок стоит в Украине, как пежо 2008? в Испании сильно дороже, почти как форментор. но форментор сильно лучше, почти как тигуан, а тигуан совсем хороший, но если качественно напаковать - то будет уже ауди а4 по деньгам, и так - бесконэчно