Бачу майже на всіх платформах (розетка,пром, олх) такі пропозиції. Хтось таке купував? Як можна перевірити що там саме Koch а не фейрі з ослиною сечею?
Только на практике(
Бачу майже на всіх платформах (розетка,пром, олх) такі пропозиції. Хтось таке купував? Як можна перевірити що там саме Koch а не фейрі з ослиною сечею?
подивився на розетці то відгуків взагалі нема там де пропонують на розлив
Наверное как водка Ельцин по 10л))
Я б не ризикував і купував у офпредставника. Є сайт, є офлайн магазин.
я купував, але не на платформі, а в самому магазині який автохімією займається (вони цінують своєю репутацією) і це був не кох, іншого виробника, здається Cartec, але вони це робили з погодженням від представництва.
але вони це робили з погодженням від представництва.
Смешная история)
Зашёл на аллегро, кох не нащел в больших емкостях, можно кстати у форумчанинов спросить, rucotvor например. Кстати cut@finish мелкую рябь и точечные подкрасить хорошо маскирует? Дзенькую
якщо щось треба, можу і налити)) взагалі дивно що завод не робить дрібнішу тару, бо часто концентрат в літрових бутилках. можу порекомендувати аналоги від інших. не кохом єдиним, як то кажуть))
Я б не ризикував і купував у офпредставника. Є сайт, є офлайн магазин.
але ж, немає на розлив, а питання ж саме у цьому в ТС.
я бы не покупал. слишком большой риск нарваться на обман.
можу порекомендувати аналоги від інших. не кохом єдиним, як то кажуть))
Перечитав купу всяких обзорів і чат ШІ то всі за кох, бо решта дорожче
чудес не буває. якщо якісний товар, то він чомусь якісний і вартує грошей. Кох має досвід в цьому бізнесі 70+ років. за цей час завоював авторитет.
є дешевші аналоги. теж справляються зі своєю роботою. буває не гірше. але котом дуже приємно користуватися.
ВАЖЛИВО: якщо хімія не працює так як заявлена, то ви щось робите не правильно. дуже прошу перед використанням ознайомлюватися з інструкцією.
приклад: хотів з машини зняти водний камінь. взяв чудовий засіб. не вийшло. я і концентрацію взяв більшу. майже без ефекту. виявилося що його треба розбавляти в теплій воді. чим тепліше - тим краще ефект. і вуаля - все працює легко.
якщо щось треба, можу і налити))
Звідки, з літрової пляшки? Чи з каністри
якщо щось треба, можу і налити))
Звідки, з літрової пляшки? Чи з каністри
з літрової. є відкриті. каністрами (є 5, 10, 20 літрові) ще не купую))
чудес не буває. якщо якісний товар, то він чомусь якісний і вартує грошей. Кох має досвід в цьому бізнесі 70+ років. за цей час завоював авторитет.
є дешевші аналоги. теж справляються зі своєю роботою. буває не гірше. але котом дуже приємно користуватися.
ВАЖЛИВО: якщо хімія не працює так як заявлена, то ви щось робите не правильно. дуже прошу перед використанням ознайомлюватися з інструкцією.
приклад: хотів з машини зняти водний камінь. взяв чудовий засіб. не вийшло. я і концентрацію взяв більшу. майже без ефекту. виявилося що його треба розбавляти в теплій воді. чим тепліше - тим краще ефект. і вуаля - все працює легко.
Кохівською хімією пробували? Я колись от саме так "на розлив" її купляв саме для боротьби із каменем, але там, на скільки пам'ятаю, в інструкції була якусь дуже дивна пропорція для очистки
з літрової. є відкриті.
Я б взяв "PO" та "LS" чисто на пробу подивитись на ефект. Незнаю яка кількість потрібна щоб почистити салон в двох авто.
з літрової. є відкриті.
Я б взяв "PO" та "LS" чисто на пробу подивитись на ефект. Незнаю яка кількість потрібна щоб почистити салон в двох авто.
дешево і сердито господарське мило рідке шуруповерт і насадка для нього ну і якщо е пилосос для волого прибирання то це плюс ну або коли буде тепло що б висох салон, ну і якщо два авто то для порівняння спробуй хімію може воно буде набагато краще бо цією хіміею не пробував а раніше чистив різними але на форумі хтось сказав що господарське мило гарно чистить то насправді гарно чистить
з літрової. є відкриті.
дешево і сердито господарське мило рідке шуруповерт і насадка для нього ну і якщо е пилосос для волого прибирання то це плюс ну або коли буде тепло що б висох салон, ну і якщо два авто то для порівняння спробуй хімію може воно буде набагато краще бо цією хіміею не пробував а раніше чистив різними але на форумі хтось сказав що господарське мило гарно чистить то насправді гарно чистить
така собі порада ...я би не ризикнув шкіряні (а ТС же саме шкіряні хоче чистити) сидухи господарським милом та тим більше шуріком єлозити
...
така собі порада ...я би не ризикнув шкіряні (а ТС же саме шкіряні хоче чистити) сидухи господарським милом та тим більше шуріком єлозити
може не дочитав що салон шкіра то згоден там зовсім інша хімія потрібна і звісно без шуріка то для салона тряпчаного