Підкажіть адекватну мийку високого тиску для авто, щоб мити в домашніх умовах. Працювати буде від скважини, тобто тиск води стандартний буде.
Якщо не воротить від Леруа бери стервінс їхній не саму малу 110-ту, миє норм, але рукав короткий (5 метрів мало) Якщо воротить, то керхер К5 здається. К2 ні про що, гірше за леруашну 110ку.
Все інше або крутіше та не потрібно ( тобі-ж не фуру мити) або не варто витрачених грошей.
ПС: в мене 110та
Підкажіть адекватну мийку високого тиску для авто, щоб мити в домашніх умовах. Працювати буде від скважини, тобто тиск води стандартний буде.
Якось пару разів помив в дворі машину, а потім ще півдня мив двір. Вирішив що [*****] воно треба таке заняття, зараз мию на самомийці (поруч біля дому) а потім заїзжаю в гараж і всже дотираю, пилосос і т.д. І голова не болить за той срач що після мийки залишаеться.
теж раніше сам мив у дворі. спробував поряд зимою мийку самообслуговування. сподобалося. при її вартості нема сенсу дома мити. хіба що в салоні попротирати.
теж раніше сам мив у дворі. спробував поряд зимою мийку самообслуговування. сподобалося. при її вартості нема сенсу дома мити. хіба що в салоні попротирати.
цікаво що за вартість така? У мене на самомийці дешевше 250 грн ніяк не виходить з піною помити тільки зовні, і це у мене ще картка на -20%.
Купив собі на алі акумуляторну мийку, напір, звичайно, фігня порівняно з самомийкою, але миє з відра, з бутля, з чого підставити, взимку налив у відро теплої води і помив від отої солі, якщо нанести піну з розпилювача з того ж алі і, з урахуванням того, що завтра машина буде знову в пилюці, мене повністю влаштовує.
Якщо воротить, то керхер К5 здається. К2 ні про що, гірше за леруашну 110ку.
К5, у нее вроде поршня ремонтнопригодные, к2 нет
цікаво що за вартість така? У мене на самомийці дешевше 250 грн ніяк не виходить з піною помити тільки зовні, і це у мене ще картка на -20%.
Купив собі на алі акумуляторну мийку, напір, звичайно, фігня порівняно з самомийкою, але миє з відра, з бутля, з чого підставити, взимку налив у відро теплої води і помив від отої солі, якщо нанести піну з розпилювача з того ж алі і, з урахуванням того, що завтра машина буде знову в пилюці, мене повністю влаштовує.
150 грн з пінами і воском. без знижок. авто було дуже грязне зимою. зараз чистіше авто, думаю що за меншу суму можна встигнути помити.
3 жетони 200 грн. вистачає помити ззовні з величезним запасом.
Якщо воротить, то керхер К5 здається. К2 ні про що, гірше за леруашну 110ку.
К5, у нее вроде поршня ремонтнопригодные, к2 нет
У к2 помпа точно пластик, стервінс110 металическая - сам перевіряв
З 2021 року юзаю Дніпро-М. Норм. На машині оббити грязюку/пиляку, дорожки помити, вікна помити. Думаю Дніпро-М та Стервінс з Леруа одне й теж саме тільки різного кольору.
це в Таращі такі ціни ? Чи Ти осмосом в кінці змиваєш, мені на буса вистачае 150грн це піна та обмити водою потім але це було в минулому році в понеділок поїду мити то скажу які зараз ціни
Подивіться на таку Міні-мийка STIHL RE 90 зараз на неї акція а якщо Керхер то від К5 але думаю штилю який зараз практично в два рази дешевше від керхера то і його вистачить
а де саме плануєте мити?
Ціни звичайні, у нас відкрили мережеву мийку, то напевно у них ціни всюди однакові. Взагалі у нас їх дві. Осмосом змиваю. Піну наносив насуху, хоча правильно збити спершу, то буде ще більше. Просто я може повільно все роблю, а воно рахує. Віск я не розумію як наносити, вдома я його на скло не бризкаю, а на мийці з пістолета заляпає скло і потім спробуй його відтерти. У мене є насадка на шланг, але там напір слабий, треба щіткою терти, а оця мінімийка з алі нормально валить, мені вистачає.
Сміття всяке бомжовське не брати, ти ж її купуєш на все життя по суті. Тільки керхер. У мене вже років 12 керхер 5 серії, як новий.
Машину давно їм не мию, а для побутових потреб - килими, тротуар, беседка - дуже зручно.
а де саме плануєте мити?
На подвір"ї... Точніше на місці яке виділено під стоянку машини.
Я б теж радий, але найближча мийка в 15км від мене. І майже завжди приїзжаєш, а там черга на пару годин. Підзадовбало.
маю дніпро м, працює вже років 3.
а де саме плануєте мити?
На подвір"ї... Точніше на місці яке виділено під стоянку машини.
Дякую, зрозумів, вище писав про мийку штіль, в ютубі є огляди або керхер
Ціни звичайні, у нас відкрили мережеву мийку, то напевно у них ціни всюди однакові. Взагалі у нас їх дві. Осмосом змиваю. Піну наносив насуху, хоча правильно збити спершу, то буде ще більше. Просто я може повільно все роблю, а воно рахує. Віск я не розумію як наносити, вдома я його на скло не бризкаю, а на мийці з пістолета заляпає скло і потім спробуй його відтерти. У мене є насадка на шланг, але там напір слабий, треба щіткою терти, а оця мінімийка з алі нормально валить, мені вистачає.
Ну не знаю. Сьогодні з дружиною заскочили помити Гранд Вітару... Хвилин 10-15 почекали. Два жетони (3 за 200грн). Ополоснув-піна-щіткою потер-обмив-ополоснув осмосом(!)-трохи навіть залишилось, витяг та промив передні коврики. Трохи мокрий Дружина щаслива Ввечері отримав пиво