Доречі заскочив сьогодні біля гаража на мийку спитати що па чем, 900грн мийка+пилосос
Сьогодні за комплекс на віанорі 900 грн віддав, більше години шуршав хлопець
точно буде дощ я завтра на самообслуговування мийку за 150 грн
Доречі заскочив сьогодні біля гаража на мийку спитати що па чем, 900грн мийка+пилосос
Доречі - пишеться окремо Не наїзд, але давайте виправлятися
Твій суржик та й орфографію, теж можна підправляти? Я таке люблю)
Да будь ласка. Я просто по роботі багато спілкуюсь російською і не завжди перемикаюсь Але зараз головний офіс по софту (та підтримка) в Казахстані і нам зручніше спілкуватись російською ніж з техпідтримкою англійською. Бо в тому випадку там будуть індуси...
А коли я дещо пишу з помилками - я тільки за що ти мені підкажеш. Але зауваж - в мене дружина вчителька і мені є з ким порадитися в суперечливій ситуації.
...
Доречі - пишеться окремо Не наїзд, але давайте виправлятися
Твій суржик та й орфографію, теж можна підправляти? Я таке люблю)
Да будь ласка. Я просто по роботі багато спілкуюсь російською і не завжди перемикаюсь Але зараз головний офіс по софту (та підтримка) в Казахстані і нам зручніше спілкуватись російською ніж з техпідтримкою англійською. Бо в тому випадку там будуть індуси...
А коли я дещо пишу з помилками - я тільки за що ти мені підкажеш. Але зауваж - в мене дружина вчителька і мені є з ким порадитися в суперечливій ситуації.
От що видав Гугл
До речі – це прислівникова сполука складається з прийменника та іменника. Згідно з нормами прописаними в українському правописі 2019 року,
Співпадіння? (Сприйміть як шутку)
От що видав Гугл
До речі – це прислівникова сполука складається з прийменника та іменника. Згідно з нормами прописаними в українському правописі 2019 року,
Співпадіння? (Сприймуть як шутку)
Та без питань. Але не зрозумів підспудного натяку (subtext)
Взагалі-то збіг, а не співпадіння, збігаються, а не співпадають.
теж, не дуже зрозумів цих проблем, шланг так само можна ж подовжити, як й довжину дроту, хіба ні?
А щоб вода текла на подовжувач то норм? Мені не дуже А шланг високого тиску як подовжити? Давай рецепт. Я тільки замінити на 8м знайшов, але окремо він коштує як ще одна мийка. Жаба душить
ПС якщо що - я про 110 ту пишу що не вистачає довжини. В 135й по 8 метрів, а в 110й по 5 метрів.
...
Така вже мабуть років 6. Чудовий апарат і для мийки авто, і прання килимів чи доріжок. Цілком задоволений. Окремо для авто докупляв пінник.
В мене теж такий пінник, але їх зараз нема в наявності.
А є якась різниця між Керхереами К5 Classic та K5 Basic? Комплектації, наче, однакові. Ціна в середньому відсотків на 25 відрізняються.
В мене теж такий пінник, але їх зараз нема в наявності.
в них це регулярно - є/нема/є/нема... Я за це перестав любити цю мережу, а за те що вони в москалії торгують взагалі перестав туди ходити. Раніше на Полярній полюбляв - компактний, все що потрібно є.
А є якась різниця між Керхереами К5 Classic та K5 Basic? Комплектації, наче, однакові. Ціна в середньому відсотків на 25 відрізняються.
Не впевнений щодо цих двох, але в керхера в дешевших моделях зазвичай насос пластиковий корпус має.
Охорона, відміна. Буду брати Розетківську мийку. https://rozetka.com.ua/ua/rztk_w_500/p250640086/ У мене просто є карта Гіфтмолу на 5тис. А в гіфтмолі немає Леруа, але є Розетка. Судячи по опису і ціновій категорії начинка там така сама, компресор алюмінієвий. Але бонус що пінна насадка і фільтри йдуть в комплекті.
зачекаємо...
Мене в домашній (дачній) мийці більше хвилює момент екології. Особливо якщо на ділянці (чи у сусідів) наявна криниця. Весь бруди та хімія з машини буде у воді.