а яку хімію брав? Я собі к5 замовив, пінник та фільтр до нього їдуть з Алі. Оце думаю, що брати із хімії.
Пробовал разные, из нормальных - Керхер RM806 и K2 Diper двухкомпонентный (надо взбалтывать перед использованием). Последний получается существенно дешевле, т.к. разводятся они в разных пропорциях.
а яку хімію брав? Я собі к5 замовив, пінник та фільтр до нього їдуть з Алі. Оце думаю, що брати із хімії.
З останнього брав оцю NOWAX Sigma+ Active Foam Dosatron NX01185 1л, дуже не погано.
Забрав мийку. Сьогодні вперше помив авто. МАшина була знатно "засрана" після поїздки з Буковелю, і така "засрана" їздила з місяць. Не зважаючи що не мав досвіду мийки навіть на мийці самообслуговування, пройшло все нормально, машину вимив. Тиск звісно меньший ніж на мийках, але вимилось все процентів на 90. В місцях найбільшого забруднення якщо приглядітись видно ледь момітний "наліт" який не відмився. Але то тільки якщо знати куди дивитись. Але з метру все виглядає чисто не зважаючи на білий колір. Тож я залишився цілком задоволений враховуючи що на все рішло з півгодини максимум. А враховуючи що елетрика сонячна, то задоволений вдвічі. Мив із забором води з відра, бо ше не підключив воду на ділянці, вночі ще мінуса. Порадували комплектні два фільтра. На першому залишилось трохи піску, так як у мене скважина вже прошки гонить піску. Крім того разом з мийкою одразу купив 8м шланг висого тиску. Його тілком хватає ходити навколо машини не чіпаючи мийку.
Є питання. Крім насадки-пінника в мийці ще є ємність під шампунь. Це для чого? Щоб мити під тиском з шампунем?
Не змивається той наліт безконтактно. То навіть не стільки бруд, а більше як сажа. Технологія правильної мийки(перевірено роками): обов'язково авто має бути не на сонці, тобто не розпечене, обходим авто просто водою(збиваємо пісок, какуні і тд), наносимо піну, щіткою/губкою проходим спочатку колісні диски(в цей час піна працює на кузові), далі беремо мочалку і крговими рухами ніби розтираємо піну по кузову починаючи з даху, збиваємо все це водою, наносимо віск(він теж продається по аналогії з піною), змиваємо все, перетираємо насухо. Без губки навіть на візуально чистому авто, якщо взяти білу серветку і провести нею по кузову, то вона буде брудна.
Керхер RM806
Концентрацію треба давати 1 до 3, якось не економно виходить. Стандартно для нормальної піни 1 до 7 чи 1 до 6.
Керхер RM806
Концентрацію треба давати 1 до 3, якось не економно виходить. Стандартно для нормальної піни 1 до 7 чи 1 до 6.
Так он и моет лучше "стандартной" пены. Но в целом я перешел на К2 уже давно.
Міні мийка це гарно якщо е вода, а якщо її набирати та мити то краще на мийку самообслуговування
Міні мийка це гарно якщо е вода, а якщо її набирати та мити то краще на мийку самообслуговування
Саме так, з відра нормально тиску не буде. А як тягати в гараж ті каністри з водою то ну його.
Керхер RM806
Так он и моет лучше "стандартной" пены. Но в целом я перешел на К2 уже давно.
А що значить краще чи гірше? Якість хімії я визначаю по пінній шапці і по тому як вона тримається на авто.
А як ця хімія до трави? Дачне миття машини "на газоні". Не повипалює ця хімія місце мийки?
А як ця хімія до трави? Дачне миття машини "на газоні". Не повипалює ця хімія місце мийки?
Жодна з хімій яка була ніяк не вплинула ні на траву ні на квіти, на які піна теж попадала, навіть плям не залишалось. Якби щось з квітами сталось, то мене б вже розіпнули.
Не змивається той наліт безконтактно. То навіть не стільки бруд, а більше як сажа.
ще є така фігня - як металевий пил, що приліпає до кузова. По факту його не можна змити - тільки розчиняти спеціальною рідиною тіпа перетворювача іржі, який їх їсть. під час реакції рожева піна стає.
Не змивається той наліт безконтактно. То навіть не стільки бруд, а більше як сажа.
ще є така фігня - як металевий пил, що приліпає до кузова. По факту його не можна змити - тільки розчиняти спеціальною рідиною тіпа перетворювача іржі, який їх їсть. під час реакції рожева піна стає.
Антибітум повинен прибрати. До речі, після цієї зими таких рижих точок практично нема, в мене теж біла.
Антибітум повинен прибрати. До речі, після цієї зими таких рижих точок практично нема, в мене теж біла.
Щось схоже було коли підбиті шлюхи над районом падали. Допомогає протирання антісиліконом або на край уайт-спіріт.
Антибітум повинен прибрати.
три різних пробував, а також бензин та солярку - не змиває ці цятки. а ось та змивка їх розчиняє відразу.