Пінник у мене нормальний, від виробника мийки, як ти кажеш з таблеткою в середині,
Точно с таблеткой? Просто керхеровскеие, бошевские и макитовские родные брендовые пенники без таблеток идут, например, потому и удивило, что там нет регулировки подачи.
Воно не розборне, ніби десь в описі колись читав, що є.
З останнього брав оцю NOWAX Sigma+ Active Foam Dosatron NX01185 1л, дуже не погано.
Приїхав пінник, сьогодні опробував з цією піною. Розвів десь 1 до 8. спочатку грязь позбивав водою. Потім наніс на машину, хвилин 5 почекав, помив - таке собі. Мошок з переднього бампера не всіх відмило. Але я, мабуть, щось не так зробив - бо у мене на всю машину пішло половина півлітрового пінника. Мив перший раз з хімією. Тому підкажіть, що не так робив - розводив дуже сильно, наносив мало? Може двічі наносити треба було? П.с. Після мийки руки сушить - це ефект після контакту з піною?
З останнього брав оцю NOWAX Sigma+ Active Foam Dosatron NX01185 1л, дуже не погано.
Приїхав пінник, сьогодні опробував з цією піною. Розвів десь 1 до 8. спочатку грязь позбивав водою. Потім наніс на машину, хвилин 5 почекав, помив - таке собі. Мошок з переднього бампера не всіх відмило. Але я, мабуть, щось не так зробив - бо у мене на всю машину пішло половина півлітрового пінника. Мив перший раз з хімією. Тому підкажіть, що не так робив - розводив дуже сильно, наносив мало? Може двічі наносити треба було? П.с. Після мийки руки сушить - це ефект після контакту з піною?
а яка у Вас мийка?
а яка у Вас мийка?
Karcher k5 classic
Может быть разное. 1. Сильно развел, соотношение не для дешевой пены, при том, что даже в инструкции написано разводить от 1:6 до 1:4 2. Непонятно какой пенник и какое качество пены. При недостаточной консистенции пена не держится и просто стекает, как итог - не успевает отработать нормально. 3. 250г на машину чето сильно мало, обычно покрыть легковое авто пеной один раз - это около 0,5-0,7л смеси. Без понимая как выглядит пена сложно что-то конкретное сказать.