Це я читав ще з ранку... нічого не зрозумів. Потикав в права доступу та властивості папок... Щось чомусь було рид онли. Типу прибрав флажок, додав юзерам прав до фулл. Нічого не допомогло... забив... написав на форум... поїхав по воду... приїхав... прочитав пост... прочитав ще раз те що читав з ранку... з офісу написали що все працює...
Добре що я за працездатність 1с не відповідаю. Просто я трохи міняв властивості розташування папок з 1с
з офісу написали що все працює...
Спецсимвол при запису зламав xml, десь в довіднику 1с був в даних що вивантажувались, скоріше за все внаслідок копіпасту при заповненні довідника
Спецсимвол при запису зламав xml, десь в довіднику 1с був в даних що вивантажувались, скоріше за все внаслідок копіпасту при заповненні довідника
Так правити нікому. Мені здається що проблема була з правами, а зміна параметрів задовго відбувалась тому-що дельтафвйл був досить великим. десь під 100Гб. Я просто з окремого диска, який був на фізичному компі змонтований як папка 2-го диску, переніс це як просто папку 2-го диску. Трохи поїхали права, але переважно папки просто стали рідонлі. Мабуть зняття атрібуту потребувало якийсь час.
Так правити нікому
Якщо б не було кому - ніхто б й не формував звіт в якому та помилка полізла
...
Так правити нікому
Якщо б не було кому - ніхто б й не формував звіт в якому та помилка полізла
Я особисто туди взагалі не лажу. Я та 1с це різні галактики