Бош-сервис на Науки не пропонувати. Вже другий раз по строках підводять. Плюс 99% треба поміняти помпу - не послаблюючи ремінь руками відчуваю люфт (невеликий але вже є)
Написав в п.п.
Написав в п.п.
Дякую. Далеченько. Зараз тут поряд відповідь дадуть. Мене просто підісрали і треба сьогодні-завтра зробити.
Плюс 99% треба поміняти помпу - не послаблюючи ремінь руками є)
ГРМ?….
ГРМ?….
Ти про шо?
ГРМ?….
Ти про шо?
Так цитата же есть Меняется помпа без ремня грм?
...
ГРМ?….
Ти про шо?
На мерцедесах помпа крутиться грмом тільки у випадках коли там реношний к9к
Меняется помпа без ремня грм?
Та не тільки. Є ще кілька недомоторів ДО 2 літра. Я про них десь читав. А на правоверних 3.5 та більше довжелезна цепура. МАє свої вади але лазити туди особливо не потрібно.
Пошукав де що на районі є... Завтра поїду подивлюсь як ці хлопці зроблять. Попередньо сподобалось що сказав що мені не треба діагностувати те що і так знаю Жодних заперечень і в рахунок не вписували три види діагностики. Сказав що я відчуваю що помпа має люфт і хоча не тече то і без діагностики зрозуміло що треба міняти. Погодилися і запропонували варіанти БЕЗ фрази "ну як це можна без діагностики"
ПС: більш за всіх відзначилися звісно офіціали... При наявності в Києві від 4 до 6000 помп INA, BGA, Conti та навіть оригінала ( ну в руки не брав) по 6-7000... Викатили ціну в 28000 (це зі знижкою 30%) по предоплаті з доставкою в мінімум три тижні з Польші Я ввічливо подякував за таку гарну пропозицію...
...
Ти про шо?