Вітання! Банальний вибір авто для сім'ї. З того що подобається: Форік 2.5 з салону за 1.8 Рав4 актив+ 1.69 Туксон гібрід 1.7 Кодіак 2.0 цифри то вартість))
Форік має за 1.8 пакет непоганий пакет опцій. Якщо бустанути Туксон до: електопакет сидінь з пам'яттю, обігрів сидінь та повний привід, то він буде 2+ млн. І як на мене це маячня
Як що до надійності Форіка? Та можливо по ринку альтернативні пропозиції які я пропустив!
Вітання! Банальний вибір авто для сім'ї. З того що подобається: Форік 2.5 з салону за 1.8 Рав4 актив+ 1.69 Туксон гібрід 1.7 Кодіак 2.0 цифри то вартість))
Форік має за 1.8 пакет непоганий пакет опцій. Якщо бустанути Туксон до: електопакет сидінь з пам'яттю, обігрів сидінь та повний привід, то він буде 2+ млн. І як на мене це маячня
Як що до надійності Форіка? Та можливо по ринку альтернативні пропозиції які я пропустив!
за 1.8 отличный семейный вариант, шо тут думать. есть некоторые бюджетные решения, но ничего критичного.
коли їздив на ТО, то посидів та помацав, сподобалось по якості та комфорту в салоні.
всі оті цифри - це саме на 2025 рік?
так і є.
коли їздив на ТО, то посидів та помацав, сподобалось по якості та комфорту в салоні.
ну лучше чем прошлый, но не европеец
Подивись американські рейтинги надійності. Там субару серед лідерів. Але я б на це як раз не дуже дивився. Що пропустив з однокласників - мабуть ікстрейл та новий аутлендер (який на базі старого ікстрейла). Хонда по ціні неадекват, а більше мабуть і немає нічого.
Із цих усіх для себе першочергово дивився б форестера. Навіть у початковій комплектації напакований достойно. В топі салоні трохи зовнішність будуть веселіші, але якщо не критично, то першої комплектації з головою. Просторий комфортний салон, дуже приємний в ходу. Може трошки більше палива їстиме, але чудова практична машина.
Равчик непоганий, теж має достойний пакет асистентів, але салон форіка, на мій погляд, значно цікавіше і приємніше. Гібрид. Третій кандидат.
Кодіак розглядав би, якби дітей було більше за одну. Ергономічна сучасна машина. У вага для мене ніколи не було проблемою зручно всістися. Просторо позаду, здоровенний багажник. Треба вивчати комплектації, або й узагалі під себе збирати. Це був би другий кандидат. Хоча, на поточному не катався.
До корейців душа не лежить, за туксон нічого не скажу, не розглядав би. Але це власні таргани)
Ікстрейл ще.
Розглядав попереднє покоління форіка на заміну Гольф 7, але обрав X3. У субару сподобалась підвіска, руль з чітким нулем як на німцях. Багато місця у салоні. Не сподобалась шумка, гірша ніж у гольф 7. Налякали витратою палива (зимою 13-15 по місту та 10 по трасі). Ліквідність така собі. За 5 років ціна вниз на 40%, якщо пробіг невеликий. Мультимедійка схожа на китайську магнітолу з 2015. У новому поколінні монітор таких виглядає жахливо, японська школа.
Якщо рахувати гроші - гібридний рав поза конкуренцією.
Якщо рахувати гроші - гібридний рав поза конкуренцією.
То є так. Але вже є новий кузов, а в Україні поки що старий продають, тому якось, особисто мені, б було не цікаво.
Тестували з дружиною нового форіка в новому кузові у грудні, двигун 2.5 як і зараз у форіка SJ нашого. Мені здалося новий м'ягший та тихіший, та ще трохи швидший... ну таке. Дуже достойна машина вийшла зараз.
От усє у форіка гарно, і ціна і салон, і начеб-то с двигунами усе вже гаразд, але варіатор... Не зміг я повірити в тє, що уся автівка їде через отє конусне творіння лише через тріння метала по метал.
Посидів в rav4, згадав свій перший lanos і поки не заробив на комфортну "tayota", взяв cx5. Теж бюджет був до 2.
Та нормально там все з варіатором, якщо в офроад не лазити і масло міняти раз в рік - проїде 200 і більше тищ.км. Якщо що, саме їм ці варіаторні устриці. ))
Але наступною буде планетарка від гібридної тойоти.
От усє у форіка гарно, і ціна і салон, і начеб-то с двигунами усе вже гаразд, але варіатор... Не зміг я повірити в тє, що уся автівка їде через отє конусне творіння лише через тріння метала по метал.
вони їздять вже більше десяти років, і не тільки напівдохлий 2.5 атмо, але й 2.0/2.4 турбо на 270-300 кс без особливих проблем. Розумію, якщо б вони рік як вийшли, і ще невідомо було, як воно ходить. Але ж більше десяти років вже пройшло
Посидів в rav4, згадав свій перший lanos і поки не заробив на комфортну "tayota", взяв cx5. Теж бюджет був до 2.
Я теж пересів на cx-5, але бюджету було в районі 1,5. Форік дивився бо було цікаво і довподоби форм-фактор. Якби бюджет був 1,8-2, то скоріш за все їздив би на форестері. Але подумав, що форік тільки почали випускати, він ще буде, а колись може й гібрид доїде до нас) то ще встигну.
Варіатор форестера, до речі, у повсякденному русі ніяк не давав про себе знати. Звісно, якщо давити тапку, то його артефакти у вигляді зависання обертів проявляються, але це треба спеціально цього прагнути. В ходу все плавно і прогнозовано, регулювати тягу і прискорення дуже просто, машина реагує швидко навіть в режимі intelligent. І так, їх варіатори надійні - у пересічному режимі експлуатації із вчасн заміною мастила живуть довго.
Із всього переліку оптимальний з усіх боків виключно Кодіак 2.0, ІМХО.
Зи 2.0 думав мотор.
Та нормально там все з варіатором, якщо в офроад не лазити і масло міняти раз в рік - проїде 200 і більше тищ.км. Якщо що, саме їм ці варіаторні устриці. ))
То ж Субару позиціонується як авто саме для бездору, ну таким як мінімум його вважають власники.
То ж Субару позиціонується як авто саме для бездору, ну таким як мінімум його вважають власники.
Ну Форестер і справді буде кращим в офроуді, ніж більшість однокласників. Ну точно кращим за Хонду чи равчик. І прям перегріти той варіатор буде складно. І мене так ні разу й не вийшло Максимум при активному водінні може завоняти носками сцепа
Але звичайно порівнювати з Прадо чи Гранд черокі нема сенсу. Та й не думаю, що прям краще Кодіака
Цією зимою було багато ситуацій, де затори були навіть по причині застрягання славнозвісних Ауді. Але я там проїхав без якихось зусиль. Звичайно, нормальна гума та більш менш досвідчена прокладка має бути також
Та я вас умоляю, яки там бездор у сімейного універсрала. )))
А от то що воно негібридне з 2,5 бензом буде по місту жерти у два горла, то тут питання дісно до адекватнсті вибору, якщо за ті ж гроші є надійні гібридні варіанти.
Та я вас умоляю, яки там бездор у сімейного універсрала. )))
А от то що воно негібридне з 2,5 бензом буде по місту жерти у два горла, то тут питання дісно до адекватнсті вибору, якщо за ті ж гроші є надійні гібридні варіанти.
До 11 зазвичай, більше на сучасних Субару я не розумію як