міряти показники в заторах, то така собі справа ні про що.
Якраз про що, якщо автомобіль більше береться для міста. Якби було не про що, то гібридні автомобілі ніхто не купляв би і німецький автопром не наздоганяв би потяг з гібридами.
Якраз про що, якщо автомобіль більше береться для міста. Якби було не про що, то гібридні автомобілі ніхто не купляв би і німецький автопром не наздоганяв би потяг з гібридами.
якщо береш авто для того щоб заторах стояти, то міряти треба витрати в годину, а не на 100 км
якщо береш авто для того щоб заторах стояти, то міряти треба витрати в годину, а не на 100 км
Для загального розуміння картини, мені підходить, бо розумію про які затори і середню швидкість йде мова. А то деяких казкарів на Субару послухаєш, так 2.5 бензин їсть менше або так само як 2.0 дизель.
Якщо перефразувати одну відому фразу, то вийде про те, що прокинувшись через 100 років, побачиш обов'язково, що на автоюа мірятимуться витратою. Ну, може, це новачкам цікаво було б розвісити вуха та повірити цифрам ноунеймів в інтернетах, але ось всі ці "терті" автоюашники вже десятки разів доводили одне одному витрату, сперечалися, але і самі ж вже з досвіду мали б знати, що визначає її насамперед режим руху (а в кожного він свій), а вже потім там двигуни. А відповідно, і немає сенсу слухати чужих навіть "найчесніших" викладок про витрату свого автомобіля з точністю до літрів, особливо в розмові про якийсь невідомий "міський" режим, бо нічого корисного в цьому немає.
...
из данного списка катался на автомобиле и разговаривал с владельцами авто: Цифры касаются городского цикла: 1. Mazda CX-5 с 2,5 Скайэктив = 10-11 л/100 км 2. Hyundai Tucson гибрид кумы = 5-6 город/ 7,5-8,5 трасса (в л/100 км) 3. Volkswagen Tiguan с 2,0TDI = 10-11 л/100 км 4. Nissan Rogue с 2,5 атмо = 11+ л/100 км 5. Nissan Rogue с 1,5 турбо = 6+ л/100 км
Це ближче до реалій, ніж та маячня в таблиці )
Які реалії? Рог 1.5 турбо 6л по Києву? В 6 ранку з Позняків на Печерськ? Ніссан Рог з мінімальним заторами мо місту їсть 11, їздив на минулому поколінні. Це звичайна їзда, без жодного натяку на динаміку. Табличці я вірю більше, бо всі автомобілі їхали однаковим шляхом в однакових умовах.
Новый же гибрид. Зоть бы брошюрку открыли со спецификацией
Новий Rogue 1.5 в гібриді поки не випускається. Хоча б брошурку відкрили.
...
Це ближче до реалій, ніж та маячня в таблиці )
Які реалії? Рог 1.5 турбо 6л по Києву? В 6 ранку з Позняків на Печерськ? Ніссан Рог з мінімальним заторами мо місту їсть 11, їздив на минулому поколінні. Це звичайна їзда, без жодного натяку на динаміку. Табличці я вірю більше, бо всі автомобілі їхали однаковим шляхом в однакових умовах.
Покажи брошурку, де новий Рог гібрид Власне Рог, а не хТрейл, про них же мова.
заздрю людям у яких автівки вміють літати а не їздити "в заторах", бо в Києві "в заторах" це 90% трафіку з 7-30 до 10 та з 16 до 19, інколи буває що цілий день (погода, аварії, передсвяткові дні тощо) а є ще ділянки доріг де цілий день затор, або місця проживання ближче до центру з 30 світлофорами на 1 км
Якщо перефразувати одну відому фразу, то вийде про те, що прокинувшись через 100 років, побачиш обов'язково, що на автоюа мірятимуться витратою. Ну, може, це новачкам цікаво було б розвісити вуха та повірити цифрам ноунеймів в інтернетах, але ось всі ці "терті" автоюашники вже десятки разів доводили одне одному витрату, сперечалися, але і самі ж вже з досвіду мали б знати, що визначає її насамперед режим руху (а в кожного він свій), а вже потім там двигуни. А відповідно, і немає сенсу слухати чужих навіть "найчесніших" викладок про витрату свого автомобіля з точністю до літрів, особливо в розмові про якийсь невідомий "міський" режим, бо нічого корисного в цьому немає.
ну я вважаю показова порівняльна інформація - бо всі умови однакові крім автомобіля, типу на авто А - витрата А1, на авто Б - Б2, авто В - В3, і хтось маючи колись таке ж авто А може зорієнтуватись що купивши авто В буде мати зміну витрат А1-В3 за умови якщо той хто вказує свої витрати хоча б не бреше
А що не так з сервісом у Сітроена. Як по мені все ок., 6 і 10 тис.грн., планове ТО через раз і так до 120 т.км. включно. В мене так написано.
что такое: 6 і 10 тис.грн., планове ТО через раз і так до 120 т.км. включно. это стоимость ТО, включая стоимость расходников и масла? Стоимость работы по замене масла и фильтров? если 6 тыс. грн - это стоимость масла/фильтров (масляного/топливного/воздушного) + компьютер + проверка ходовой то это как-бы вполне нормально для Ситроена. если за 10 тыс. грн. плюс к тому меняют фильтр салона - то это как-бы уже перебор - до фига...
10к, там замена свечей каждое ТО. У пежо так. у субару те же 10к
замена свечей через каждые 10 тыс???!!! вы ничего не путаете??? может через 60 тыс. км.? может через 100-120 тыс. км.???!! я уже ничего не понимаю - что за свечи такие? дороговизна работы понятна - снять/поставить входной коллектор...а сколько тогда примерно комплект свечей стоит???
...
заздрю людям у яких автівки вміють літати а не їздити "в заторах", бо в Києві "в заторах" це 90% трафіку з 7-30 до 10 та з 16 до 19, інколи буває що цілий день (погода, аварії, передсвяткові дні тощо) а є ще ділянки доріг де цілий день затор, або місця проживання ближче до центру з 30 світлофорами на 1 км
я, на щастя, можу більш-менш планувати поїздки так, щоб в заторах не стояти. Бувають звичайно нежданчики, але зазвичай середня по Києву в мене -+ 40 км/г і за рік витрат більш 9 л ще не бачив (крім зими звичайно, де на прогрів йде багато). Були часи, коли доводилось на роботу з ПОХа на Берестейську їздити рівно по графіку, ото було жостко, але через пару місяців зрозумів, що то не моє і змінив роботу на те, де поближче та людям пох на формальності, головне - результат. Взагалі, я до того веду, що міряти витрати на 100 км трохи немає сенсу, коли ти більше стоїш, ніж їдеш.
ну я вважаю показова порівняльна інформація - бо всі умови однакові крім автомобіля, типу на авто А - витрата А1, на авто Б - Б2, авто В - В3, і хтось маючи колись таке ж авто А може зорієнтуватись що купивши авто В буде мати зміну витрат А1-В3 за умови якщо той хто вказує свої витрати хоча б не бреше
Так порівняльна інформація є в паспортних даних по WLTP чи інших уніфікованих тестах. Воно хоч і синтетичне, але уніфіковане під один і той же режим. А всі ці персональні заявки про витрату - вони не більше, аніж розповідь про персональні умови експлуатації (все, що під цим поняттям можемо узагальнити, як то трафік, тривалість поїздок... темперамент водія...)
А то деяких казкарів на Субару послухаєш, так 2.5 бензин їсть менше або так само як 2.0 дизель.
Знов брехня. Як і попередній пост про те, що мазда сх5 з 2,5 атмо, повним приводом і на акпп споживає палива ледь не удвічі менше ніж аутбек з подібними ж параметрами. Хоч я постам від цього автора не дивуюся давно. Чого варта нещодавня згадка про гідравлічну підвіску на новому Сітроєні.