Підкажіть з вашого досвіду, що встановити на Honda ZR-V?
Решітку в бампер - це, мабуть, треба. Захист двигуна - потрібен? В мене в Сузукі є, але за 13 років, схоже, я ні разу ним не скористалася (крім зняття та встановлення при ТО). Але з іншої сторони, це не так дорого, а серцю спокійніше?
Що ще потрібно?
Якщо дозволяє бюджет, затянути частину капоту та арки бронеплівкою, гарно зберігає від камінців і потертостей
Якщо дозволяє бюджет, затянути частину капоту та арки бронеплівкою, гарно зберігає від камінців і потертостей
за це думаю. На Сузукі не було, наче несильно помітно, але там колір світло-сірий металік, а тут синій. І мабуть на синій буде дуже помітно
На профільного ставив і захист і плівку і сітку. Плівку пожмотив трохи, не весь капот а тільки передню частину, ну і фари. Чорний, видно помітно, але з тою купою сміття яке летить в морду - пофіг, аби ціле. Захист рідний пластиковий на сталевий поміняв, ніколи не жалко було бо вже стільки разів чув чирки і на грунтовках і на асфальті горбатому. Було і якісь болти чи загублені сайлентблоки ним ловив.
за це думаю. На Сузукі не було, наче несильно помітно, але там колір світло-сірий металік, а тут синій. І мабуть на синій буде дуже помітно
Якщо надумаєте, можу дати контакти дуже гарного майстра, але там черга
дуже дякую! Давайте одразу ))
дуже дякую! Давайте одразу ))
приват
ответ простой: НИЧЕГО!!!! потом, если захотите - все сделаете и дешевле и качественнее... Покатайтесь...присмотритесь...не торопитесь...
Якщо в самому салоні, то нічого не ставити. Або тільки те що може вплинути на гарантію.
Як вже написали, поступово додавати те що буде хотітись.
Якщо тягнути плівкою то вже повністю капот і крила, тому що ота лінія через капот та крила при частковій поклейці негарно виглядає.
А фари в плівку треба затягнути?
я затягнув і уже кілька коцок у плівці на фарах бачу за два місяці. Аж приємно за витрачені гроші.
я затягнув і уже кілька коцок у плівці на фарах бачу за два місяці. Аж приємно за витрачені гроші.
в мене теж затягнуті, то простіше і дешевше міняти плівку чим фари
Я собі відмовився. Мутна якась була плівка, яку пропонували. А так хоч пару років поїздив, поки фари світять нормально.
По темі ТС Тонування? А ще резинові килимки можна
Я собі відмовився. Мутна якась була плівка, яку пропонували. А так хоч пару років поїздив, поки фари світять нормально.
не люблю тонованих машин і собі не хочу Гумові килимки обов"язково, оскільки машина іде взагалі без килимків )))
Решітку в бампер - це, мабуть, треба.
Краще не треба. Не ускладнюйте життя своєму двигуни. Вони і так теплонавантажені зараз далі нікуди. Ні у одного автовиробника їх немає як оригінальної деталі чи аксесуару. Виключно колхозять наші дилери, щоб копійочку додаткову заробити.
Краще не треба. Не ускладнюйте життя своєму двигуни. Вони і так теплонавантажені зараз далі нікуди. Ні у одного автовиробника їх немає як оригінальної деталі чи аксесуару. Виключно колхозять наші дилери, щоб копійочку додаткову заробити.
Ну... мені показали радіатор після попадання камінця, тому я і не вагалась
Ой, не решітка, а сітка металева Сенс в тому, щоб через великі отвори решітки бампера не залетів камінець відчутної ваги і не пошкодив радіатор
я вже багато років катаю з плівкою, все добре
не люблю тонованих машин і собі не хочу Гумові килимки обов"язково, оскільки машина іде взагалі без килимків )))
подивіться килимки автогум, посилання скинув в приват
Ну... мені показали радіатор після попадання камінця, тому я і не вагалась
Ой, не решітка, а сітка металева Сенс в тому, щоб через великі отвори решітки бампера не залетів камінець відчутної ваги і не пошкодив радіатор
а хто вам той радіатор показав? це такий відомий трюк - показати радіатор після попадання камінця/булижника та ще купи комах, що разом з камінцем туди прилетіли та розповісти про сенс життя встановлення тої чарівної сітки))...і так, та сітка/решітка досить щільна, щоби завадити нормальній вентиляції/обдуву двигуна, це значно важливіше, згоден з камрадом.
в мене також у поточному авто величезні отвори й я також, коли виїхав із салона майже готовий був ту сітку придбати та щось мене зупинило ...отже,за 3 роки та 35к пробігу, слава Богу, нічого такого страшного туди не залетіло
по темі, коли забрав з салона нову машину, у стані приємної ейфорії), так само взявся цілий список писати, що мені життєво необхідно в новому авто у топовій комплектації... список чималий вийшов, а коли, за кілька днів, трохи заспокоївся ...майже все з того списку повикреслював))...залишив тільки килимки ворсові оригінал(перед ними спробував негумові модні EVA, але не зайшли), яких чомусь теж не було у авто у топ.комплектації))...від гумових свідомо відмовився, бо задовбали вони мене у попередніх авто, отой гумовий скрегот та вічні демісезонні калюжи ...три роки без тої гуми(ворсові нонстоп) - дуже ок! Згодом, зекономлені кошти з того "важливого" списку, пішли на шумку 4-х дверок, на хорошу сигналку, відеорегік та щось іще, дійсно корисне, але вже на холодну голову сплановане)
PS. Захист двигуна - також був чи не першим у моєму списку, але саме тут на форумі, один камрад мені "вправили мізки" з цим питанням, мовляв навіщо той захист кросоверу із досить значним кліренсом? Так і є, за 3 роки жодного разу не шоркав дном, навіть цієї зими, а маршрути в мене, особливо на дачу/з дачі дуже іноді "цікаві" в цьому плані.
Не вмовляю на захист двигуна, але розповім про свій приклад. Років 10 назад їхав по Кирилівській в сторону Теліги біля Спартака потрібно перелаштуватись ліворуч, діло було вночі і взимку. Завтикав і не розгледів білий відвал снігу на білому фоні і проїхав прямо по ньому. Авто піднялось на захисті і проїхало по змерзлому снігу як на лижі. Підігнуло захист в плотну до коробки. Якось так.