Фари в плівку - звучить наче ТВ пульт в поліетиленовий пакетик
Воно то канешна да, тільки коли одна лазерна фара на X6 коштує $6500, то можна і "в пакетик"
Плівка через 3-5 років помутніє, а при віддиранні - зійде частково з поверхнею фари і буде не дуже гарно. Все з власного досвіду.
Фари в плівку - звучить наче ТВ пульт в поліетиленовий пакетик
Воно то канешна да, тільки коли одна лазерна фара на X6 коштує $6500, то можна і "в пакетик"
Плівка через 3-5 років помутніє, а при віддиранні - зійде частково з поверхнею фари і буде не дуже гарно. Все з власного досвіду.
я думаю якщо звернутися до професіоналів вони і стару здеруть і нову поклеють
Їжджу з плівкою на фарах вже 5 років. Нічого не помутніло. Фари LED (холодні)
5 років на попередньому Туарезі фари (ксенон) були затягнуті плівкою. Жодного помутніння, тільки дрібні цятки на самій плівці (без неї вся дрібнота прилетіла б безпосередньо в фари). Теж власний досвід.
Твердження, про "кішенькові гроші", які коштує фара в порівнянні з вартістю авто - повна маячня. Незалежно від абсолютних цифр, ніхто не хоче витрачати кровно зароблені просто так.
Я про негативний вплив сітки в бампері почув лише на цьому форумі. При чому все в теорії, еіхто не сказав, що у нього проблеми з двигуном виникли через встановлення сітки. У мене вже більше 16 років сітка і ніяких проблем. Якби двигуну не вистачало охолодження, то датчик температури показав би щось. А ось після їзди влітку по трасі з сітки виколупував і камінці в хрущів, які на великій швидкості однозначно помяли решіточки радіатору.
Зараз у деяких автівках, мабуть для краси, ті дірки доволі великі і можна гарного камінця впіймати.
Крім того у того ж ВАГа один і той самий двигув встановлюється на різні моделі авто і при цьому дірки в бампері теж різні.
Я не агітую за обовязкове встановлення, але не вважає, що буде якась шкода через сіточку
Товариш на Мазда 6 встановив таку сітку в салоні, полюбляє він швидко їздити і побачив що при їзді під 200 (по спідометру) в нього стрілка температури двигуна повзе вгору, не до перегріва звісно, але все одно неприємно. Поїхав до дилера, зняв сітку, проблема зникла.