полосками згори і знизу? Вони ж під телевізори знімаються і масштабуються, не під кінотеатр. Чому тоді такий формат?
полосками згори і знизу? Вони ж під телевізори знімаються і масштабуються, не під кінотеатр. Чому тоді такий формат?
в мене теж е невеличкі полоси зверху і знизу, це нетфлікс
може для реклами місце?
А як має бути? І як у інших платформ?
А як має бути? І як у інших платформ?
інші я дивлюсь через сторонні додатки і сторонній програвач, у віму я можу відмасштабувати відео. А ось в тому ж мегого я можу дивитись лише так як його мегого показує. НВО зараз присутнє в мегого, але доводиться шукати деінде, бо оці смуги дратують. Ось у мене запитання чому. Вони ж не для широкоформатних кінотеатрів, це ж стрімінгові платформи? Просто цікаво.
Можливо для проекторів?
т.е. в магазине оборудования - есть для сериалов, и есть отдельно для нормального кина? ) как и все, кто касается продакшена - будут делать все по-разному?
Тому ж чому і 24 кадра/сек (на плівку вже давно ніхто не знімає та кінопроекторами не показують). Просто так звикли, а експериментувати та ризикувати не хочуть.
тому що зараз декілька форматів - 16:9, 16:10 і набирають популярність 21:9