Продаю автомобіль VINFAST VF 8 PLUS у дорозі, у максимальній комплектації та з мінімальними пошкодженнями, RLLV1AFA3PH001492, 4х4, з проекціей, вентиляцією сидінь, світлодіодними фарами, шкіряним салоном, панорамним дахом, пробіг 5 тисяч миль(9 тисяч км), запас ходу 450 км. , середньорозмірний позашляховик, трохи більший за Tesla Y, придбан в листопаді 2024 року, один власник, одно ДТП.
Лот мною відіграний та оплачений, продається в дорозі за 12500 доларів, 9000 відразу і 3500 платежі після прибуття в Клайпеду, у ціні доставка на вказану вами адресу в Києві розмитненої машини та договір купівлі-продажу на покупця, додатково сертифікація 5000 грн. і постановка на облік 1400 грн.
Дуже технологічно оснащений автомобіль, можна використовувати як повербанк, так як він здатний не тільки брати з мережі, але й віддавати назад, при наявності власної СЕС просто гармата).
автомобіль VINFAST VF 8 PLUS
навіть подумати не міг, що вьєтнамці роблять авто
навіть шикарні авто! Шикарні - в технічному сенсі. Проте, що робити в Україні з запчастинами ? А обслуговуванням? Можливо все це є, проте я не зустрічав
та нууу, таку катлєту з таким ударищем - ніхто не купить
автомобіль VINFAST VF 8 PLUS
Даже на рынок в США эта марка допущена
навіть шикарні авто! Шикарні - в технічному сенсі. Проте, що робити в Україні з запчастинами ? А обслуговуванням? Можливо все це є, проте я не зустрічав
Те саме, що й з іншими електромобілями, на відміну від ДВС)) У мене пробіг на Ске вже 150 тисяч, але я ще нічого не робила взагалі. Звісно, можна було б замінити масло в редукторах, але моя попередня Ска наїздила 240 тисяч, на ній я міняла 12-вольтову батарею, 2 рульові наконечники, одну кульову, одну дверну ручку лагодили, двічі купувала нову гуму і на цьому, як би, все). З цією все те ж саме по суті, на ОЛХ зайшла повно запчастин і розборок, але у неї пробіг 9 тисяч кілометрів, їздити до 100000 тисяч безкоштовно і горя не знати, знову ж таки в мережу віддає, такий собі повербанк на 90 кВт, який ще й їздить, за 12500 аналогів ну просто немає.
та нууу, таку катлєту з таким ударищем - ніхто не купить
Так, так , якщо чесно, то я купила її з розрахунком, що якщо її не куплять у дорозі, то я деякий час на ній поїжджу; хочу оновити свій автопарк і продати Ску, але не можу обійтися без повнорозмірної машини — з одним i3s маленькій далеко не поїдеш).
Альтернативою може бути або «Ліф» 2018–2020 років випуску з пробігом 80–120 тисяч миль, або «Болт» 2017–2018 років випуску з тими ж характеристиками: у першого — 40 кВт у базовій комплектації або 62 кВт у «бомж-версії», у другого — 60 кВт, і в обох — передній привід, Вайку б купила, але вона пристойна від 13 на аукціоні коштує + робити щось потрібно тощо, а тут реально фул) не вистачає хіба що масажу в сидіннях і обігріву лобового скла.