ну що я можу сказати. супер! чим менше попит на нафту, тим нижча ціна з ормузом до осені якось розрулиться, нещодавні "вихідці" з ОПЕК збільшать видобуток, китай купуватиме менше, а тут ще світова рецесія підїхала ...і почнеться цінове ралі в пошуках дна. вангую на кінець року 40-50 баксів максимум. "запомнітє етот твіт" (с) про 20-30 не вангую, але все може бути
ну що я можу сказати. супер! чим менше попит на нафту, тим нижча ціна з ормузом до осені якось розрулиться, нещодавні "вихідці" з ОПЕК збільшать видобуток, китай купуватиме менше, а тут ще світова рецесія підїхала ...і почнеться цінове ралі в пошуках дна. вангую на кінець року 40-50 баксів максимум. "запомнітє етот твіт" (с) про 20-30 не вангую, але все може бути
нініні...не розрулиться. нікому ж в ормузі не треба нафту продавати . ірану в тому числі. 3-4 місяці. ще раз - "запомнітє етот твіт" бабло перемагє зло...ну це ж вже висічено у камні
Ціни на нафту різко підскочили на тлі нової ескалації на Близькому Сході Джерело: https://censor.net/n4013129
Ціни на нафту різко підскочили на тлі нової ескалації на Близькому Сході
Та хіба звикати. Та й тема дещо про інше.
Ну ось у Великобританії знайшли спосіб, як брати податок з електричок. Десь $400-500 вийде в рік при середньому пробігу. А то, бачте, їм звичного податку з пального не вистачає
ох уж цей клікбейт. різко прям ну скакнула трохи. це 100,120, 150? ні. та і не кінець літа ще, яке я вангував ну ти от серйозно віриш, що араби оце буду сидіти і смоктати тоді з логікою в тебе зовсім погано. поставки ростуть по всьому світу. ОАЕ, саудіти і т.п. просто не можуть пропустити це. В обход запузирять свою нафту, та і вже нові нитки нафтопроводів шарабанять. А і Іран до осені перестане вошкатися. ну не фанатики вони - просто торгуються таким чином. фанатики - це бідні люди, яким мізки промили, а керівництво "стражів ісламської революції" не фанатики, бо дуже не бідні...і такими і хочуть залишитись
Ну ось у Великобританії знайшли спосіб, як брати податок з електричок. Десь $400-500 вийде в рік при середньому пробігу. А то, бачте, їм звичного податку з пального не вистачає
тю, скручивати будуть ну у нас точно це не спрацює, бо крутять страшно PS це ж не штати, де за скрутку можна присісти на великий строк
у нас треба загоняти під якийсь тариф єдиний. ну от як за податок на нерухомість - користуєшся нею ти чи ні нікого не парить - прийшло 1 липня - заплати
мало того, что у них руль не с той стороны, что чернота в Лондоне уже как у себя дома, так еще и тут такие сложности с налогом. Как выше уже писали , обложить "по среднему" да и все. Налог на роскошь, к примеру, берут же 25 тыс грн, не спрашивают ездишь или нет.