Чи не всі ремонти однаково корисні. Декілька місяців тому у купи - продайці я показував заміну підшипників у LDU Tesla S. Була дискусія - робити coolant delete чи ні. Я не зробив, мотивуючи тим що автівка на продаж, все в ідеальному стані, та робити "колхоз" чи ні вирішувати новому власнику. Сьогодні на ремонт заїхала інша автівка, на ремонт LDU. Потрібно показати декілька фото, тому пост буде з декількох сповіщень. І так, перша картина була дуже неприємна, та не віщувало нічого хорошого.
Але на диво всередині не все так погано. Видно сліди ремонту. Мотор ремонтувався, але все штатно, нічого не глушили. Власник звернувся вчасно, тому тяжких наслідків не було. Всередині сухо. Опір перевіримо у понеділок - не було приладу. Але думаю все буде в нормі. Якщо ні - будемо сушити. Але на сальнику первинного валу видно досить багато мастила - це перший косяк попереднього ремонту. Зазвичай той сальник тече тільки коли його пошкодили при монтажі.
Ну і основний косяк - дуже велика вироботка на валу. Ніякий новий сальник тут тримати не буде. Тому для цього двигуна рекомендація однозначна - coolant delete. Власник може бути ту на форумі та прокоментує. P.S. Знаю що можна наплавляти, шліфувати, цементувати та інше. Якщо у власника е бажання -можна робити. Но навіщо я честно кажучи не знаю. Які думки?
Хоч і нікому не цікаво, але я продовжу - може нащадкам знадобиться. Мотор виявився сухий з дуже гарним опором ізоляції.
А ось в редукторі нас чекав дуже не пріємний сюрприз, якого ніяк не очікували. Нагадаю, автівка приїхала своїм ходом, ніяких шумів не було. Едина проблема з якою власник звернувся до нас - грязь та іржа на датчику обертів. Ось як буває. Ще трошки та важко навіть уявити що би сталося з цім мотором дуже швидко.
продолжай. интересно.
продолжай. интересно.
+1
Ок. Замовник привіз фактично весь повністю редуктор. Зі старого залишився по суті тільки корпус та маслонасос. Не знаю скільки йому це коштувало, але зважаючи на те диференціал у зборі (сама велика шестерня на фото) йому подарували (явно не дуже ходова деталь на разборках) - сподіваюсь не дуже дорого.
А ось в редукторі нас чекав дуже не пріємний сюрприз, якого ніяк не очікували. Нагадаю, автівка приїхала своїм ходом, ніяких шумів не було. Едина проблема з якою власник звернувся до нас - грязь та іржа на датчику обертів. Ось як буває. Ще трошки та важко навіть уявити що би сталося з цім мотором дуже швидко.
Капець… Це відколовся кусок шестерні,це ж який пробіг на цьому авто,що така вироботка,дуже дивно.. Чи щось потрапило туди? А я вже розгледів,підшипник розвалився.Унікально,що машина їхала,ще й без шуму. Йопт,треба частіше міняти масло в редукторі,і таки да,робити coolant delete.
может знаешь к кому можно обратиться в регионе Николаева по поводу ремонта эски дореста?