гадаю, що відповіддю на це питання є стан поверхні валу, як на фото вище. І тут вже вибір кожного між довгостроковим обмеженням потужності та можливим потраплянням ОЖ в двигун
гадаю, що відповіддю на це питання є стан поверхні валу, як на фото вище. І тут вже вибір кожного між довгостроковим обмеженням потужності та можливим потраплянням ОЖ в двигун
На цьому тижні зробили два перформенса, обидва обрали ставити заглушки, при тому що я ні на якому варианті не наполягаю - не буду тільки на пластикових заглушках робити, а так - хоч по заводу (і ротор в чудовому стані в мене є) хоч дренаж, хоч глушити. Але при стані ротору як на фото вище вибір не дуже великий - або заміна/відновлення ротору, або глушити.
Для картинок по темі і для "поціновувачів" не бито не крашено з аукціону США задньопривідних Tesla: https://ibb.co/jkqRZjmF
Це приїхав мій Run & Drive Ну трохи не Run i ще менше не Drive
Якщо вже з США - то краще з наявними пошкодженнями кузовними, хоч будеш знати на що розразовувати +- Не всі знають вартість заміни мотору на MODEL S Це мій власний досвід і мій власний висновок. Можливо також, що є й більш фартові. Всі приймають рішення на свій власний розсуд.
Якщо вже з США - то краще з наявними пошкодженнями кузовними, хоч будеш знати на що розразовувати +-
А якщо кузов пошкоджений то не може таке з мотором бути? Будете і кузов і мотор робити. Ну і тут кому як: для мене простіше такий мотор зробити ніж крило відрехтувати. А якщо варити по кузову щось потрібно то я за таку автівку взагалі не візмусь. Ну і не усім так "везе" як вам: мені одна S приїхала з мотором 23-го року (ще у продажу). І звісно купуючи авто по фото потрібно усвідомлювати що це лотерея або гра. Десь везе десь ні. Тоді мінімум розчарувань.
Не всі знають вартість заміни мотору на MODEL S
і скіко коштує?
Не всі знають вартість заміни мотору на MODEL S
і скіко коштує?
Дуже залежить що з мотором. Якщо статор підлягає мийці та сушці у 800 - 1000 можна влізти. Якщо статор не сушиться (як скоріш за все на фото вище) - або перемотка 1000 - 1200, або статор з розборки (десь так же) або мотор б.у. за 2000, плюс з б.у. мотором теж потрібно щось зробити бо теж потече - десь від 1800 до 2500 легко "попасти".
нехіло, я думав меньше буде! - не гонять - міняти мастило - слідкувати за ох. рідиною - їздити на низький рекуперації? - при нагоді заглушити ротор
шо ще треба, щоб двигун довше проїздив?
нехіло, я думав меньше буде! - не гонять - міняти мастило - слідкувати за ох. рідиною - їздити на низький рекуперації? - при нагоді заглушити ротор
шо ще треба, щоб двигун довше проїздив?
А яка повинна бути вартість капремонту мотору преміальної автівки (так, model S вважається преміумом, хоч як на мене трошки сильно не дотягує) потужністю 300+ кінських сил з пробігом під 200 тис. км? То що ми їх купуємо по залишковій вартості за копійки не робить їх дешевими авто. З перерахованого вище я би розраховував тільки на останній пункт, і не при нагоді. Бо нагода може статися коли статор вже буде під заміну. Регламенту заміни мастила у тесли не існує, та воно ніяк не вплине на протікання сальнику ротора, бо існує дві причини його протікання: зношується сам сальник, або розбивається підшипник ротора відео . Якщо вважаєте що це дорого чи не надійне авто, порівняйте з Порш Каен 4.8 (в мене було 3 штуки) - ці автівки десь однакової початкової вартості та потужності: на якому пробігу там роблять капремонт та скільки він коштує.
Якщо вже з США - то краще з наявними пошкодженнями кузовними, хоч будеш знати на що розразовувати +-
А якщо кузов пошкоджений то не може таке з мотором бути? Будете і кузов і мотор робити. Ну і тут кому як: для мене простіше такий мотор зробити ніж крило відрехтувати. А якщо варити по кузову щось потрібно то я за таку автівку взагалі не візмусь. Ну і не усім так "везе" як вам: мені одна S приїхала з мотором 23-го року (ще у продажу). І звісно купуючи авто по фото потрібно усвідомлювати що це лотерея або гра. Десь везе десь ні. Тоді мінімум розчарувань.
Звісно, що може бути й кузов + мотор. Я вихожу з таких аргументів: 1. математичної вірогідності - все ж, якщо машина на аукціон попала після дтп, то вірогідність, що в неї ще й мотор зацвів менше, ніж, коли ціла по кузову з аукціону продається. 2. битий лот на аукціоні продається дешевше, ніж "цілий".
Це тільки мій не великий досвід. Через вас варіантів, звісно, більше пройшло.