При переобувці на літо шиномонтажники категорично відмовилися ставити. Пробіг мій на них - тисяч 5 максимум за 1,5 місяці літа/осені, ставились в стані легкого б/у (на фото) на передню вісь. Розвал робив чи одразу перед переобувкою,чи після, вже не згадаю точні дати. Не перекачував чи недокачував. Шо за дічь?
На стойках немає типу розпорки? )
На стойках немає типу розпорки? )
Нема
А з зимовими все добре?
Ну я б їхав на розвал, але в інше місце.
В мене таке було на задній вісі. Але там балку погнуло і колеса "доміком" стояли.
А з зимовими все добре?
Ага. І попередній розвал перевірять і проблеми, якщо є, побачать. Мені якось одна контора зробила розвал перед відпусткою. Резина пішла під горшок для квіток....
PS: мені тут гарно робили: 50.389721, 30.532771 (якщо Київ)
А з зимовими все добре?
Може треба почати з діагностики ходової. Померлий сайлент в русі вже не тримає геометрію, хоча на стенді все вивели в 0.
А з зимовими все добре?
Може треба почати з діагностики ходової. Померлий сайлент в русі вже не тримає геометрію, хоча на стенді все вивели в 0.
Сайленти передні міняли 13 серпня. Після них розвал вже не встиг зробити, але і проїхав тисячі 2 максимум на літній.
Зимова гума норм, хоч на ній по трасі вправо вело дуже сильно. Зараз на літі веде відчутно менше. До розвалу ніяк не доїду
В мене десь так само було зі штатним Ханкуком Вентусом. Першій рік - без проблем і мінімум зносу. На другий рік - передні колеса несподіванно перетворились в "хлам" (ледь не до дир з внутрішньої сторони) буквально за 3-4 місяця і пару тисяч пробігу. Добре що хоч заїхав на шіномонтаж перевірити балансіровку перед поїздкою на моря )).
Розвал норм. Ходовка - все окей. Причина зносу так і залишилась невідомою.
Всі інші гуми з тих пір - ніяких проблем. Сказати що справа у виключно у ханкуках теж не можу бо вціліли задні ще тисячі три проїхали потім на передній осі до зимової переобувки. і теж нічого з ними не сталося (так і стоять в гараже в стані легкого б.у.)
А з зимовими все добре?
Сайленти передні міняли 13 серпня. Після них розвал вже не встиг зробити, але і проїхав тисячі 2 максимум на літній.
Зимова гума норм, хоч на ній по трасі вправо вело дуже сильно. Зараз на літі веде відчутно менше. До розвалу ніяк не доїду
Вангую, що нові сайлент трохи змінили геометрію і це дало знос резини
В мене десь так само було зі штатним Ханкуком Вентусом. Першій рік - без проблем і мінімум зносу. На другий рік - передні колеса несподіванно перетворились в "хлам" (ледь не до дир з внутрішньої сторони) буквально за 3-4 місяця і пару тисяч пробігу. Добре що хоч заїхав на шіномонтаж перевірити балансіровку перед поїздкою на моря )).
Розвал норм. Ходовка - все окей. Причина зносу так і залишилась невідомою.
Всі інші гуми з тих пір - ніяких проблем. Сказати що справа у виключно у ханкуках теж не можу бо вціліли задні ще тисячі три проїхали потім на передній осі до зимової переобувки. і теж нічого з ними не сталося (так і стоять в гараже в стані легкого б.у.)
О, в мене як раз штатні, зняті з якоїсь Шкоди були
интересно узнать - что они сказали (чем мотивировали) при отказе поставить эти шины...
интересно узнать - что они сказали (чем мотивировали) при отказе поставить эти шины...
Типу там вже корд лізе, але я не побачив (не дуже то й шукав,якщо чесно)
Ну то вже питання до тебе чому не доїхав на розвал/сходження при явній необхідності. ТИ зараз просто убиваєш гуму. Думаю зимова тільки умовно норм, або ти погано дивився на неї.
странно ...очень странно...да - неравномерно стираются края рабочего слоя шины....И ЧТО???!!! посоветовать - проверить состояние подвески и потом сделать развал/схождение - ДА...но отказаться ставить шину???!!!
странно ...очень странно...да - неравномерно стираются края рабочего слоя шины....И ЧТО???!!! посоветовать - проверить состояние подвески и потом сделать развал/схождение - ДА...но отказаться ставить шину???!!!
Хз, аби напарювали "а от у нас лежить хороша пара,Як раз ваш розмір", то було б зрозуміло, а так мовчки залишили зимову.
корд лізе - це не аргумент? Мінімум - клієнт буде звертатися по гарантії "а чому колесо спускає?" Максимум - бабах колеса + аварія з трупами. Можуть і до шиномонтажу дорозбиратися та прийти с "зайими" питаннями.
а где вы на фото увидели вылезший корд???!!! или тоже любите "сгущать краски" и предвидеть ситуацию??? надоели пугатели, типа: "...Вы даже представить себе не можете, что может случиться!!!!" в теории - дрон может в авто прилететь или баллистика...так, что, не ездить, что ли???!!!
а где вы на фото увидели вылезший корд???!!!
так пише ТС. Інших даних тут не наведено Фото показує тільки частину колеса. Для висновку малувато
Ше на тисяч 15 стало би. Так, в дощ акуратно, но тим не менше до міток ще не дійшло. Ясно, що зробити геометрію спершу, тим більше після 'вело вправо сильно'. Походу ТС - не курець