autoua
Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. НЕАВТО.

(П) Продається телефон OnePlus 9 Pro 12/256GB

Продать гаджет
старожил ***
48 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 16.03.2005

(П) Продається телефон OnePlus 9 Pro 12/256GB
      1 апреля 2026 в 20:35 Гілками

Ціна - най буде 5000 грн.
Знаходиться в Києві. Бажано особиста зустріч (якщо не уникаєте людей у формі), або поїде НП.
Камрадам-аксакалам форума віддам/відправлю навіть без попередньої оплати. Тиждень на перевірку. Все влаштує - оплатите.

Придбаний літом 2022 року.
Стан на 8 з 10 балів. Все повністю працює. Стоїть OxygenOS на останньому для цього пристрою 14 Андроїді, періодично приходять обнови безпеки.
Не розбирався, не плавал.
З недоліків - на екрані присутні мікроподряпини, на фото намагався їх зловити. При користуванні вони непомітні. На задній скляній панелі присутні затертості від чохла. Також є затертий метал навколо отвору USB. Стан акумулятора - приблизно 75% від штатного. Якщо ви поблизу розетки - це не проблема, бо штатним 65W зарядним телефон заряджається буквально на очах. Якщо ні - в активному режимі ще до вечора може попросити зарядку.

В комплекті рідний зарядний пристрій на 65W, рідний чохол, додатковий протиударний чохол, зарядний шнур (не рідний), рідна коробка, папірці, наліпки.

Це доречі першій телефон, який протримався в мене майже 4 роки. Дійсно задовольняв всі потреби. Має якісний екран і дуже непогану камеру. Але я періодично буваю в полях, де розетка далеко. І це змусило шукати оновлення. У підсумку пересів на OnePlus Ace 6T, де акумулятор в два рази більший.

ПОСИЛАННЯ НА ФОТО

Основні характеристики:
Дисплей: 6.7-дюймовий Fluid AMOLED 2.0 (LTPO) з роздільною здатністю QHD+ (3216x1440) та адаптивною частотою оновлення до 120 Гц.
Процесор: Qualcomm Snapdragon 888 5G
Пам'ять: 12 ГБ оперативної пам'яті (LPDDR5) та 256 ГБ вбудованої (UFS 3.1).
Камери Hasselblad:
Основна: 48 МП (Sony IMX789) з оптичною стабілізацією (OIS).
Надширококутна: 50 МП (Sony IMX766) з лінзою Freeform для мінімізації спотворень.
Телеоб'єктив: 8 МП з 3.3-кратним оптичним зумом та OIS.
Монохромний сенсор: 2 МП.
Акумулятор та зарядка: 4500 мАг; підтримка швидкої дротової зарядки Warp Charge 65T (100% за 29 хв) та бездротової Warp Charge 50 Wireless.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский *
33 года за рулем, Киев
С нами с 26.12.2009

Re: (П) Продається телефон OnePlus 9 Pro 12/256GB [Re: Andrey_Zh]
      1 апреля 2026 в 21:40 Гілками

Крутится недавно я біля сабжу на Аліку, але "скляний" корпус не дав мені зробити покупку.
Як він в чохлі переживає падіння з 1.5 висоти?

старожил ***
48 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 16.03.2005

Re: (П) Продається телефон OnePlus 9 Pro 12/256GB [Re: papazina]
      1 апреля 2026 в 22:06 Гілками

Я військовий. Цілком чесно написав, що він не робирався і не топився. Майже з перших місяців він був в чохлі-бампері Ringke Fusion-X. Звісно, падав, і не один раз, але без жодних пошкоджень. Доречі, виробник офіційно не заявляє про рівень захисту по ІР, але з чималих вітгуків спільноти власників, він тут таки є. Міцна модель.

старожил **
С нами с 14.04.2013

Re: (П) Продається телефон OnePlus 9 Pro 12/256GB [Re: Andrey_Zh]
      2 апреля 2026 в 07:40 Гілками

У мене 9R також з 22 року, і також перший гаджет яким я користуюсь так довго, бо все влаштовує і залізо в них актуальне на сьогоднішній день , навіть не знаю на що поміняти)) доречі- миріхтіння екрану(що шкідливо для очей) на низькому рівні у уанплас

Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. НЕАВТО.
Додаткова інформація
4 користувачів і 37 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Panasonic, LordAmid, LOMOND, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 128

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія