Двигун - 1,8TSI gen3 CXBB на турбіні IS20 (GTI) + легенький чип = 265 л.с. і 380 Нм моменту (на 95му). Можна нашити до 300 сил і 420 моменту. Але й так їде 6,5 до 100, якщо є за що вчепитися)) Працює виключно на правильному 5W-40, яке міняється раз на 5000 км. Масложору немає. Ланцюг превентивно замінений 7 тис. тому разом з оливним сепаратором і чищенням клапанів. АКПП - 6ступеневий гідротрансформатор Aisin 09G з додатковим масляним радіатором. Масло в ній поміняне на минулому тижні). Ходовка - GTD по колу (пружини Eibach, амортизатори оріг, алюмінієві кулаки під 55 стійку). Ставилося все нове тисяч 15 тому. Ззаду багатоважільна. Гальма перед 312, зад 272. Повний зовнішній R-Line обвіс: бампери, пороги. Оригінал. Передні фари Osram LED. Задні ліхтарі Європа. Анатомічні тканьові сидіння Ergocomfort. Водійське з підтримкою колін й електроспинкою, пасажирське повністю складане. Підігрів передніх. Приборка Європа в км/год з кольоровим дисплеєм і смішним пробігом)) Датчик світла/дощу, адаптивний круїз, клімат контроль, парктронік перед-зад, камера заднього огляду, AndroidAuto/Carplay/MirrorLink, підсвічування дзеркал, дверей і нижньої частини салону. Аккум AGM 70Ah (прописаний як треба). Літня гума 225/45R17 Michelin Primacy біля 50%. Повністю знешумлена. Зроблене гарнe аудіо на 2х усилках Rockford Fosgate: один на фронт, другий на оригінальний 2катушечний саб BeatsAudio, який лежить в повноцінній 17-дюймовій запасці. Кузов нефарбований! В Україні весь час застрахована в Каско. Загалом машина в дуже класному стані, бо маю власну СТО, що спеціалізується на ВАГах. VIN 3VWC17AUXGM511143. Фактичний пробіг 210тис. Рік виготовлення 2015.
гарний літак......я масло не дуже хочу раз в 5 тис км мріяти..це обовязково?-))) дуже низька?
гарний літак......я масло не дуже хочу раз в 5 тис км мріяти..це обовязково?-))) дуже низька?
оливу можна і раз на 10 тис міняти. Що б була вище або гуму з профілем по вище або проставки поставити
оливу можна і раз на 10 тис міняти. Що б була вище або гуму з профілем по вище або проставки поставити
Еа888 шоб довго жив - треба міняти масло раз на 250 мотогодин. В моєму режимі експлуатації (20 км/год середня по БК за тривалий період) це як раз 5000 км.