panasonic rx-es27 таке є. можу пропити. стоїть років 20 в кладовці. касети глянув грають, радіо теж, диск не виїжджає чомусь. в пульту ще рідна батарейка посипана в труху))). не Київ.
а касети з записами є? І яка ціна патефона
panasonic rx-es27 таке є. можу пропити. стоїть років 20 в кладовці. касети глянув грають, радіо теж, диск не виїжджає чомусь. в пульту ще рідна батарейка посипана в труху))). не Київ.
Шкода, що без mp3, бо я з того покоління, яке їздило на базар ("Петрівка"), купувало mp3 диск, їхало до товариша у якого був комп, скидувало вміст на комп (для подальшого запису на болванку), а куплений диск за пару гривень зверху у тогож продавця міняло на інший і так по колу... І от перебираючи завали знайшлося трохи касет і купа дисків. Аж сльоза покотилася... Сам не знаю навіщо воно мені. Старість мабуть вже на підході.
А тема я бачу зайшла багатьом
Шкода, що без mp3, бо я з того покоління, яке їздило на базар ("Петрівка"), купувало mp3 диск, їхало до товариша у якого був комп, скидувало вміст на комп (для подальшого запису на болванку), а куплений диск за пару гривень зверху у тогож продавця міняло на інший і так по колу... І от перебираючи завали знайшлося трохи касет і купа дисків. Аж сльоза покотилася... Сам не знаю навіщо воно мені. Старість мабуть вже на підході.
Дякую, цікаво а які касети знайшли
Доброго вечора Примажусь к автору гілки. Прийму в дар касети та мр3 Пиво з мене Дякую
А чому ж не зайти - Музіка на плівці вона така, вміє грати по цимбалах
Магнітофон
проигрыватель винила не пойдет для гаража? а то выбросить как-то жалко)))
Якщо навіть совковий але з електромагнітною головкою (а не пьєзо-) нехай навіть і поламаний, вистав на олх. Заберуть швидко.
Магнітофон
Гарна дека була. Не топ, але гарна.
Скажіть, яка саме модель? Якщо з нуля починається, то на олх миттєво заберуть
Гарна дека була. Не топ, але гарна
Ага В мене до війни був товариш, то з Японії багато чого привозив, а я ремонтував. До речі, він купував все неробочим, недорого. Цікаве те, що все було в абсолютно ідеальному стані.
А цей пам"ятаєте? Недосяжна мрія 80-х
Недорого
в гараже до сих пор работает Шарп-800 к сожалению крутит только одна кассетная шахта, на второй пасик сдох пробовал по низкому входу подключать смартфон от наушников - вроде и звучит, но за душу не берет лучше родное радио
Недорого
Сугубо іпануті продавці, для таких же іпанутих покупців Бо насправді, наприклад Шарп 800 із 80х, взагалі ніякої цінності собою не представляє. Звичайна блискуча мильниця, та й все. А тоді, то так, це був крутяк із крутяків
Так всі ці старі касетні та дискові магнітофони зараз - це не про якість звуку та не про його потужність. Якась недорога Anker Soundcore Motion Boom/Boom 2 перекриває їх що по гучності, що по басам. Але там справа в ностальгії.
Так всі ці старі касетні та дискові магнітофони зараз - це не про якість звуку та не про його потужність. Якась недорога Anker Soundcore Motion Boom/Boom 2 перекриває їх що по гучності, що по басам. Але там справа в ностальгії.
то так але хочеться лампового звуку з минулого
Звісно стільки за нього ніхто не дасть тим більше із тими фейковими наліпками, але пару сотень доларів він зараз коштує.
Чи є сенс брати Sony CMT-EH10 за 1500? Все працює. По функціоналу влаштовує. Чи там звуку взагалі немає? Я звісно не меломан, але всеж хотілося б щось більш менш пристойне. Щоб вухо не різало...
За такі гроші вухо точно не буде різати
Чи є сенс брати Sony CMT-EH10 за 1500? Все працює. По функціоналу влаштовує. Чи там звуку взагалі немає? Я звісно не меломан, але всеж хотілося б щось більш менш пристойне. Щоб вухо не різало...
Не знаю в якому стані саме цей екземпляр, але памятаю що такі мінікомплекси Соні звучали набагато краще за оті Панасоніки кобри і т.п. Але це дивлячись на чий смак. Соні давала "правильний" сбалансований звук, а не бумкала і цикала, як дорогі магнітоли типу кобра . Середина у Соні була краща, баси без гудіння, верха чіткі розбірливі, а не дурне бумкання та цикання.