panasonic rx-es27 таке є. можу пропити. стоїть років 20 в кладовці. касети глянув грають, радіо теж, диск не виїжджає чомусь. в пульту ще рідна батарейка посипана в труху))). не Київ.
а касети з записами є? І яка ціна патефона
panasonic rx-es27 таке є. можу пропити. стоїть років 20 в кладовці. касети глянув грають, радіо теж, диск не виїжджає чомусь. в пульту ще рідна батарейка посипана в труху))). не Київ.
Шкода, що без mp3, бо я з того покоління, яке їздило на базар ("Петрівка"), купувало mp3 диск, їхало до товариша у якого був комп, скидувало вміст на комп (для подальшого запису на болванку), а куплений диск за пару гривень зверху у тогож продавця міняло на інший і так по колу... І от перебираючи завали знайшлося трохи касет і купа дисків. Аж сльоза покотилася... Сам не знаю навіщо воно мені. Старість мабуть вже на підході.
А тема я бачу зайшла багатьом
Шкода, що без mp3, бо я з того покоління, яке їздило на базар ("Петрівка"), купувало mp3 диск, їхало до товариша у якого був комп, скидувало вміст на комп (для подальшого запису на болванку), а куплений диск за пару гривень зверху у тогож продавця міняло на інший і так по колу... І от перебираючи завали знайшлося трохи касет і купа дисків. Аж сльоза покотилася... Сам не знаю навіщо воно мені. Старість мабуть вже на підході.
Дякую, цікаво а які касети знайшли
Доброго вечора Примажусь к автору гілки. Прийму в дар касети та мр3 Пиво з мене Дякую
А чому ж не зайти - Музіка на плівці вона така, вміє грати по цимбалах
Магнітофон
проигрыватель винила не пойдет для гаража? а то выбросить как-то жалко)))
Якщо навіть совковий але з електромагнітною головкою (а не пьєзо-) нехай навіть і поламаний, вистав на олх. Заберуть швидко.
Магнітофон
Гарна дека була. Не топ, але гарна.
Скажіть, яка саме модель? Якщо з нуля починається, то на олх миттєво заберуть
Гарна дека була. Не топ, але гарна
Ага В мене до війни був товариш, то з Японії багато чого привозив, а я ремонтував. До речі, він купував все неробочим, недорого. Цікаве те, що все було в абсолютно ідеальному стані.