Чи є сенс брати Sony CMT-EH10 за 1500? Все працює. По функціоналу влаштовує. Чи там звуку взагалі немає? Я звісно не меломан, але всеж хотілося б щось більш менш пристойне. Щоб вухо не різало...
для гаража піде, а касети є?
За дуже прийнятною ціною знайшов музичний центр Samsung MAX-ZB450. Трохи габаритний правда, але повністю живий. Тож тему можна закривати. Всім дякую за участь!
колись такий за 1500 гривень продав
Тож тему можна закривати.
та ні тема цікава, хай живе в електроніці
За дуже прийнятною ціною знайшов музичний центр Samsung MAX-ZB450. Трохи габаритний правда, але повністю живий. Тож тему можна закривати. Всім дякую за участь!
так давайте фото, напишить як грають касети, задоволені?
В мене такий, для компа. Sony MHC-4800. 92-го року випуску. Купив повністю неробочим за копійки, та повністю відновмв.
В мене такий, для компа. Sony MHC-4800. 92-го року випуску. Купив повністю неробочим за копійки, та повністю відновмв.
А хіба до цієї стойки касетник не входив. Те що відновив то значить пощастило що в сіді збереглися механіка та лазерна головка. Тому що відшукати їх б/в але у робочому стані непросто.
А хіба до цієї стойки касетник не входив. Те що відновив то значить пощастило що в сіді збереглися механіка та лазерна головка. Тому що відшукати їх б/в але у робочому стані непросто.
Продавався, як є. В мене чисто практичний підхід. Займає небагато місця, для компа саме те, приємно звучить, і касетник мені непотрібний. В мене ще схожий на роботі, тільки Піонер. АС не рідні, але від інших ноорм центрів.