Пофлудити в своїх темах і в чужих речі різні хоча я і за здорову конкуренцію, і за об'єктивну оцінку, і за розумний хейт але ось маніакальне преслідування в пошуках до чого придолбаться зі списаною машиною з американською допомогою це на мій погляд, і якщо дуже м'яко то прямо не інакше чим не безуміє
Я мав на увазі, що ви досить емоційно все це сприймаєте. Особисто я, просто не звертав би на це уваги
Та ні), я взагалі абсолютно спокійна))), просто він за цю машину вже писав разок.
традиційна чекушка у наявності куди ж без неї а так ниче машинка. конхфетка. а що під обгорткою подивиться покупець.
Це вже повторне вкидання).
Чекушка на месте это самое главное! стабильность! кто там будет разбираться почему он горит? может из-за спущенных колес? или омывайку долить? или "просто масляный фильтр поменять за 2 копейки"? очередная красивая обертка конфеты. а начинка? кто знает?
Це вже патологія не інакше , добре б досліджувалась якась мета, як конкурент або ціну збити спробувати, але тут чистий флуд при чому вже по 6-й машині не менше
Та що ж вам неймется то складається враження що ваше основне життєве завдання ганяти за мною по форумах.
Раньше знакомились по другому
Раньше и деревья были большими), да и мы некоторым образом уже и знакомы
У нас с Вами один общий друг Не по Инфинити) Кстати, продала?
Це вже патологія не інакше
вы доктор? нет? тогда прошу соблюдать приличия. по поводу соблюдения конфиденциальности информации уже понял что у вас свои понятия. отличные от общепринятых.
неужели мои комментарии задели вас так глубоко, что они становятся комом в горле уже второй день?))) мне жаль.... вы же человек/делец с многолетним опытом и железобетонными нервами. по вашим словам. а люди бывают разные. тогда сомнительно это... иначе, может быть вы просто женщина, которая должна в день говорить не меньше 10000 слов?)))) и я удостоен чести быть адресом этих тысяч слов))) может найдете другого слушателя? беру самоотвод)))
тут чистий флуд при чому вже по 6-й машині не менше
отнюдь. это хобби. и стабильность. на счет 6-ти машин не уверен. но если вы считали, то пусть будет так. предположу что вы сами хитрите и держите эту тему в топе, специально поддерживая огонь и провоцируя других.
не хотел больше ничего отвечать. еще вчера принял такое решение. хотя мог бы. я много слов знаю. вы в курсе но это все еще продолжается здесь. не сдержался после вашего заявления про "патологии".
я по отношению к вам не испытываю ни малейшей антипатии, поверьте. учитывая вашу жизненную ситуацию на данном этапе вы достойны уважения. не хочу углубляться в это. кто знает-поймет о чем я. Бог дал-Бог взял. просто наше сотрудничество (сделка.... назовите, как вам будет угодно), прошло не так, как бы мне хотелось. наверняка из-за моих завышенных ожиданий, которые вы не оправдали. не нужно было иметь завышенные ожидания и полагаться на первое впечатление. особенно там,где фигурируют финансы. вроде бы ничего конкретного, но осадочек остался. как с той ложкой в анекдоте про евреев)))) но уже есть, как есть.
...
Раньше знакомились по другому
Раньше и деревья были большими), да и мы некоторым образом уже и знакомы
У нас с Вами один общий друг Не по Инфинити) Кстати, продала?
Дві продала, сіру і білу), синя стоїть чекає поки я на морі влітку поїду але щось дивлюся я на неї і думаю про те, що напевно пофоткати потрібно і на РІА відправити), по хорошому можна і на Теслі на море поїхати Київ - Кам'янець-Подільський доїжджаю, там квартира в мене з гаражем, залишок 900км., це один раз по дорозі зарядиться і я в Несебрі, тримати як би для цього той гібрид особливого резону немає .
Це вже патологія не інакше
вы доктор? нет? тогда прошу соблюдать приличия. по поводу соблюдения конфиденциальности информации уже понял что у вас свои понятия. отличные от общепринятых.
неужели мои комментарии задели вас так глубоко, что они становятся комом в горле уже второй день?))) мне жаль.... вы же человек/делец с многолетним опытом и железобетонными нервами. по вашим словам. а люди бывают разные. тогда сомнительно это... иначе, может быть вы просто женщина, которая должна в день говорить не меньше 10000 слов?)))) и я удостоен чести быть адресом этих тысяч слов))) может найдете другого слушателя? беру самоотвод)))
тут чистий флуд при чому вже по 6-й машині не менше
отнюдь. это хобби. и стабильность. на счет 6-ти машин не уверен. но если вы считали, то пусть будет так. предположу что вы сами хитрите и держите эту тему в топе, специально поддерживая огонь и провоцируя других.
не хотел больше ничего отвечать. еще вчера принял такое решение. хотя мог бы. я много слов знаю. вы в курсе но это все еще продолжается здесь. не сдержался после вашего заявления про "патологии".
я по отношению к вам не испытываю ни малейшей антипатии, поверьте. учитывая вашу жизненную ситуацию на данном этапе вы достойны уважения. не хочу углубляться в это. кто знает-поймет о чем я. Бог дал-Бог взял. просто наше сотрудничество (сделка.... назовите, как вам будет угодно), прошло не так, как бы мне хотелось. наверняка из-за моих завышенных ожиданий, которые вы не оправдали. не нужно было иметь завышенные ожидания и полагаться на первое впечатление. особенно там,где фигурируют финансы. вроде бы ничего конкретного, но осадочек остался. как с той ложкой в анекдоте про евреев)))) но уже есть, как есть.
Треба було самопривід не робити, не довелося б самовідводитися), я і так реально дуже терплячою виявилася, ось реально сама собі заздрю.
А ось по вашому фінансовому осадку давайте глибше розберемо в тому числі і яке я до нього маю відношення, я вам машину дорожче привезла чим прорахувала?, конкретно до мене яка притензія?, або я вам не говорила що Ску від 15 моделного купувати потрібно?, та я вам навіть покупців на вашу машину знайшла і не в нуль а з вашим заробітком 1000$, вирішила як вам у Миколаїв гроші покупець передасть з Києва і коли все це я вам організувала ви дали задню поставивши мене в незручне становище перед людьми, але то таке), але про який осад ви пишите?, я витрачала свій час на продаж вашої машини ви це хоч якось оцінили? )), окрім як ходити за мною по форуму і виписувати те саме.
Ви просто флудите в темах продажів, причому не тільки в моїх і при цьому нічого корисного цей флуд не несе!
П.С. А ось я про вас була кращої думки і незважаючи на досвід продажів) осаду не мала поки ви від нудьги не вирішили самопривід перед самовідведенням не зробити
Машина на складі і готується до завантаження, на хімчистку 200 доларів скину) = 8500 у випадку придбання в дорозі що ну дуже нмже низу ринку за А4 преміум + та ще й С-Лайн.