Ще й біленька), якщо до наявності дістанеться то думає довго у дворі не простоїть.
Ще й біленька), якщо до наявності дістанеться то думає довго у дворі не простоїть.
Та нормальна бричка. Об'єктивно скоріше за все потрібно буде в двигун вже залізти, але вистачить надовго й коштує не так дорого як здається. Автівка відома, беруться в кожному гаражі. +/- в таку ціну тут ще в гіршому стані скоріше за все будуть.
Мою вже на 250 як раз відкапіталили .
Покатаю пару місяців та зілью по собівартосі, а вона там смішна вийшла, людина ну дуже швидко продавала як я зрозумів ) Думаю, що к тому часу твоя улетить, тому конкурентом не буду))
Згоден, що білий би цій бричці більше пасував
То з 3.0 бидося з ланцюгами і вартістю, я для себе вирішила що їх тільки на замовлення граю, а ціна зрозуміло є вирішальний факстор будь-яких продажів.
Пару місяців у тебе не вийде на кабрику покатати, це я точно знаю у мене їх три штуки було), до жовтня цей кузов актуально покатати точно
Виплила 26.04 згідно з розкладом, а 7.06 плановий захід судна до Клайпеди.
300 євро за експедицію в Клайпеді сплатила, ціна машини за умови купівлі в дорозі 8500 доларів, 4800 відразу і 3700 платежів після суднозаходу до Клайпеди.
8500 це ціна розмитненої машини на вказаній вами адресі у Києві зі сплатою митних податків, транзитні номери та договір купівлі продажу до неї включені.
300 євро за експедицію в Клайпеді сплатила, ціна машини за умови купівлі в дорозі 8500 доларів, 4800 відразу і 3700 платежів після суднозаходу до Клайпеди.
9500 це ціна розмитненої машини на вказаній вами адресі у Києві зі сплатою митних податків, транзитні номери та договір купівлі продажу до неї включені.
виправте))) а то Q5 та А4 трохи у вас "злилися")
Так дякую не помітила), їх у мене 5 у продажу іноді просто копіюю що написала і тільки суму міняю, 8500 А4 і 9500 Ку5 по обом сьогодні експедицію закрила).
До кінця тижня до 17.05.26. акцію на цю машину організовую) 7950 ціна в дорозі, 3900 відразу та 4050 платежі після прибуття до Клайпеди.
Пливе за планом), орієнтовний суднозахід у Клайпеду 08.06.26.
Змінився час заходу судна, плановий час прибуття — 10 червня.
Ціна 8500, з оплатою 5000 одразу та 3500 частинами після прибуття до Клайпеди.