Гарна якість, розміри на фото. ЦІНА 160 грн (о66)З82-ОІ-ЗІ Самовивіз: Київ (Шулявка), катаюсь на правому березі. Або Нова пошта, Укрпошта (вартість пересилки 30-40 грн)
розміри
Ціна зовсім не смішна, а середня для цього товару. На Аліку такі за $2.5 з безкоштовною доставкою
Ціна зовсім не смішна...
Мені Вас шкода, якщо для Вас вартість, що не дотягує навіть до пачки якихось більш-менш нормальних цигарок, є не смішною. Напевне, треба було ототожити з 2 літрами бензину або 2 десятками яєць... Виправлюсь До-речі, на Аліку нема безкоштовної доставки по такій вартості. Якщо вже вирішили пофлудити, то насамперед потрібно вивчити питання Між іншим, на Олх такі від 180+ грн, на Алі мені видає 183... Дякую за відгук!
Це мені Вас школа, що Ви вводите в оману форумчан недобросовісною рекламою
До речі, тут разові продажі, тому прошу в Рекламу з Вашим 'бізнесом'
У мене разовий продаж того, що в засіках знайшлося. Якщо ворочати копійками для Вас - "бізнес", то дійсно шкода... Можу з роботою допомогти, якщо треба. І Вас, як знавця правил, та якщо не цікава пропозиція, ПРОШУ НЕ ФЛУДИТИ і проходити повз моєї темки, заощаджуючи свої 5 копійок, "вставляйте" їх у профільних гілках. Всіх з наступаючими святами! ПапіЗіни прохання не флудити, будь-ласка
Я вже доповів модератору, чекайте на зміни
Я вже доповів модератору, чекайте на зміни
а чому йому не можна продавати свій товар? Яка різниця яка ціна? І яка ціна на Алі, розділ для продажу, кожен продає як йому зручно. Ps, і не все що е на Алі дешевше чим у нас, бо хотів теж придбати собі невеличку сумку то у нас 1600 зараз на Алі 62$