Де в Києві обслуговувати\ремонтувати Nissan Qashqai J10? Якщо детальна фнфо матиме значення то ось: 2.0 диз,автомат, 4*4. Не пропонувати: 1) Жмеринська 1 - п*з*ць як дорого 2) Автозаводська 78 - п*з*ць як дорого 3) Науки 57а - п*з*ць як дорого
Вже пофіг лівий берег чи правий, головне щоб мали здоровий глузд у формуванні вартості робіт. Готовий платити адекватні гроші, але не просто за те що марка Ніссан. Подуріли зовсім...
Cardon спробуй. Вони по сузуках, але мені Ніссан також обслуговували, правда, я тільки ходову у них робив.
Автозаводська - то Гулака,чи Бережанська? Хоча насправді дорогі обидва будуть. А більше профільних СТО нема, мені здається.... Тому всякі прості роботи- на найближчих багатопрофільних СТО. А щось специфічне - збирать бабло
Cardon спробуй. Вони по сузуках, але мені Ніссан також обслуговували, правда, я тільки ходову у них робив.
Дякую. По розташуванню навіть зручно)) Буду мати на увазі)
Автозаводська - то Гулака,чи Бережанська? Хоча насправді дорогі обидва будуть. А більше профільних СТО нема, мені здається.... Тому всякі прості роботи- на найближчих багатопрофільних СТО.
Так, це вони, заїзд з гулака, а по факту адреса автозаводська. Ціни космос
А щось специфічне - збирать бабло
Походу починаю розуміти що так і буде. Хоча все ж надіюсь що хтось щось порадить, як колись по РЕНО дали контакти хлопців з Кияновського провулка, то тільки в них впродовж 7 років машини обслуговував і свої і не свої але, час іде, один з 3х вже на небесах , інший після операції відійшов від роботи, про третього взагалі нічого не знаю(((
В приватні написав...
Я в них і сузуку обслуговую і нісан обслуговував. Cardon взагалі по японцях непогано шарять. Ціни достатньо адекватні