Катаю Модел У з жовтня, проїхав вже 17 тис.км, перший тиждень була жорстка(після Акури МДХ, та Ліфа1), зараз вже звик, на лежачих поліцаях не комфортно. Але ту динаміка яку вона дає, я їй все пробачаю. Тиждень назад їздили в Луцьк купляли модел 3 куму, так, вона менша в салоні та нижче кліренс, але не менш класне авто. З осені 2025 року троє кумів пересіли на модел 3, 2019-2023років.
Катаю Модел У з жовтня, проїхав вже 17 тис.км, перший тиждень була жорстка(після Акури МДХ, та Ліфа1), зараз вже звик, на лежачих поліцаях не комфортно. Але ту динаміка яку вона дає, я їй все пробачаю. Тиждень назад їздили в Луцьк купляли модел 3 куму, так, вона менша в салоні та нижче кліренс, але не менш класне авто. З осені 2025 року троє кумів пересіли на модел 3, 2019-2023років.
Якась секта прямо
Якась секта прямо
після MDX 3,5 з її витратою пального при нинішній ціні пального увіруєш в маска, навіть якщо ти затятий атеїст
Якась секта прямо
після MDX 3,5 з її витратою пального при нинішній ціні пального увіруєш в маска, навіть якщо ти затятий атеїст
невже і ти в секту підеш? яка вартість пального повинна бути ?
...
Якась секта прямо
невже і ти в секту підеш? яка вартість пального повинна бути ?
я - ні. порахував, що друге авто не дасть мені економії (два комлпекта зимової та літньої, два каско, два го, два місця зберігання і втрата в ціні на двох авто...хоча ДЗВшне в мене в принципі непродаваєме але і брав його з розрахунку, що продавати не буду - авто з категорії "мені по кайфу і пофігу економіку"). Було б потрібно в радусі тільки +-200 км крутитися, то можливом би і взяв, як одну, але не китайця і не теслу (каділак лірік або джип вагонір s, хоча раніше до тесли 3/y і придивлявся). Я ж вже не раз тут казав - я не проти електричок. я проти китайських електричок та електрички як єдиного авто. А поки на газу мене влаштовує (все одно до кінця року ціна впаде і буде знов не безкоштовно,як на електричці, але дуже дешево без танців з бубном, як у випадку електрички). ну кожен сам обирає, що йому зручніше
PS ой блін, це інша тема. не в цій темі я згадував про придивляння до тесли
я не проти електричок. я проти електрички як єдиного авто.
Якщо в тебе є якийсь страх, то не потрібно його боятись, треба йому заглянути в очі і перемогти. Нормально мені живеться із 2-ма електричками, без жодного ДВЗ. І зиму нормально пережив, ніразу не було такого щоб треба було їхати а нема заряду. Але це все трохи здалось як ходити по голках, то виникає якась думка може перед зимою купити якогось корча ДВЗ, навіть не знаю якого, шось таке за 2+-К доларів, головна суть щоб воно було на ходу і без вкладень могло проїздити 4-5 місяців.
3.7 Ще й як єдине авто(бус не рахуеться). Дивився ще на Іонік 5 та КіаЕВ6, але не зміг норм варінти виграти на аукціоні.Та сильно і не старався .Тесла зайшла відразу і без варінтів
Нормально мені живеться із 2-ма електричками, без жодного ДВЗ. І зиму нормально пережив, ніразу не було такого щоб треба було їхати а нема заряду.
це твоя особиста бульбашка, це чудово, що у тебе все так виходить.
але - намалюй сценарій, як, наприклад, що треба робити, якщо в області, цієї зими, майже місяць світло було 2-3 години зранку і 2-3 години ввечорі, причому в дротах замість 230 вольт - 160, тобто замість 12кВт потужності маємо 8 - і їх треба розділити на зарядку інвертора, нагріти бойлер, встигнути цикл прання та/або сушки - за ці кілька годин. Двічі світла не було більше двох діб, заряджати авто генератором? І так, меня на роботу треба кожен день, 100-110 км в день, навіть коли дві доби нема світла і на вулиці -24 та 40 см снігу. за нічь накидало. От у мене не виходить вписати сюди електричку наразі...
От у мене не виходить вписати сюди електричку наразі...
Так тобі і не треба. немає передумов. В мене тесть в селі теж не С класом сіно возить а стареньким опелем
Нормально мені живеться із 2-ма електричками, без жодного ДВЗ. І зиму нормально пережив, ніразу не було такого щоб треба було їхати а нема заряду.
це твоя особиста бульбашка, це чудово, що у тебе все так виходить.
але - намалюй сценарій, як, наприклад, що треба робити, якщо в області, цієї зими, майже місяць світло було 2-3 години зранку і 2-3 години ввечорі, причому в дротах замість 230 вольт - 160, тобто замість 12кВт потужності маємо 8 - і їх треба розділити на зарядку інвертора, нагріти бойлер, встигнути цикл прання та/або сушки - за ці кілька годин. Двічі світла не було більше двох діб, заряджати авто генератором? І так, меня на роботу треба кожен день, 100-110 км в день, навіть коли дві доби нема світла і на вулиці -24 та 40 см снігу. за нічь накидало. От у мене не виходить вписати сюди електричку наразі...
Так, не маю такого жорсткого графіку, одна робота 4 дні в тиждень (14 км туди-назад), інша робота повністю віддалено. У дружини туди-назад 50 км, 2-3 рази в тиждень. Але при відключеннях взимку у кожного своя ситуація (вхідний автомат, кількість фаз), конкретно в мене 3 фази, 16А автомат, на кожну електричку по фазі, і третя фаза на хату. Для автомобілів більш ніж вистачало, старались їздити мінімум щоб не навантажувати енергосистему.