Навіяло темою бізнес-леді по Ауді, темами де обслужити, та космос цінами на це Зрозуміло, що Ауді це круто, досить доступно, із Америки і все таке. Ну і такі пробіги та все інше до уваги мабуть не беруть. Вони і справді не ламаються?
отваливание шпаклевки и черных саморезов- это поломка или как? тему в курилку, имхо
Часто бачу, як автомобілі з США подаються мало не як «вигідна знахідка без нюансів». Але давайте чесно: вони ламаються. Як і будь-які інші авто. І нічого унікального в цьому немає. Більше того, варто розуміти контекст, звідки ці машини приїжджають. У США до автомобіля ставляться простіше — як до інструменту. На ньому їздять щодня, намотують великі пробіги, обслуговують по регламенту, але без особливого «фанатизму». Якщо ремонт стає дорогим — авто часто продають або страхова списує його як невигідний до відновлення. Тому не дивно, що на наш ринок потрапляють машини: — з великими пробігами — після страхових випадків — з відкладеними проблемами І це не теорія — це мій особистий досвід. Я купив Tesla з аукціону в США. На момент покупки все виглядало більш-менш ок, але по факту авто приїхало з відкладеною проблемою по електроніці (помилка, яка не була критичною для руху, але ігнорувати її не можна). І от тут починається найцікавіше — реальність в Україні. Окрема історія — це СТО, які голосно заявляють про себе як про «топових» або «найсильніших» спеціалістів. По факту ж — високі ціни зовсім не гарантують відповідного рівня компетенції. Кажу це не з чуток, а з власного досвіду. Зіткнувся з тим, що проблему банально не можуть нормально діагностувати. Замість чіткої відповіді — припущення, «давайте спробуємо це», «можливо ось це». І так по колу. В результаті — час і гроші витрачаються, а питання залишається відкритим. Але найбільше питань у мене до продавців. Коли тобі кажуть: «там просто горить Check Engine, нічого страшного, не звертай уваги, він горить у всіх» — це вже звучить як мінімум легковажно. Це сигнал, який може означати що завгодно. І в моєму випадку це якраз виявилось не «дрібницею», а проблемою, яку тепер не так просто вирішити. Складається враження, що іноді проблему навмисно знецінюють, щоб швидше закрити угоду. А вже потім новий власник розбирається з наслідками — як виходить. Бо в результаті ти платиш не за «красиву історію», а за реальний стан машини — і всі проблеми, які йдуть разом із нею.
а що, американськи авто не авто? був форд т а лінкольн. ремонт виявився дорожче прогнозованого. але хто ж не хоче вірити в чудо. обидва продав до великих пробігів, то і ремонтів не мав. хіба у форда амортизатори міняв. але я то сам купив щось дешеве.
Колись вже були ідеальні авто на бляхах. Які "тупі" європеці продавали за копійки лише тому, що там забилась попільничка.
Тепер є інші ідеальні авто - битки з америки. З яких чимала частина "робиться для себе" і продається через місяць після приїзду в Україну
Із США є різні авто, з різними пошкодженнями і різними пробігами. Так само як і з Європи, і так само як після власників в Україні. Ціни також різні, не завжди відповідають стану, то вже інше питання. Тому я би не демонезував і не ідеалізував жодне надходження таких авто в Україну.
Колись вже були ідеальні авто на бляхах. Які "тупі" європеці продавали за копійки лише тому, що там забилась попільничка.
Тепер є інші ідеальні авто - битки з америки. З яких чимала частина "робиться для себе" і продається через місяць після приїзду в Україну
Нормальні авто, в Європі нормально коштують, був досвід замовлення із аукціону. В результаті сенсу не було, бо ціна космос з врахуванням розмитнення, доставки і заробітку пригонщиків.
... І це не теорія — це мій особистий досвід. ...
Вибач, без образ. ChatGPT сам писав пост чи тільки редагував? Надто знайомі інтонації.
По темі, тільки відповідь від Кепа - ламаються як усі інші.
мне кажется, что все понимают, что пригон-почин-продажа это бизнс. А сказочки типа "робыв для сэбэ" это как верить в 10-ти летний дизельный фургон из ЕСа, с пробегом в 212 000 км . Но людям приятно это слышать, вот им это и говорят.
п.с. по поводу темы , а именно "не ломаются", то понятно, что ломается все. И машины предлагаемые уважаемой пани Сексинкой несут головняки ( скорее всего) потому как пробеги большие, а машины не дешевые в ремонте и не эталон надежности. Но есть рисковые люди, ну или люди умеющие чинить и имеющие на это ресурс. Имеют право.
Если машина битая и кое как собрано, ломаться будет все и сразу, когда то ехал в автобусе, там ехали мастера с автосервис, говорили, не смогли прозвонить проводку, будут весь центр канал менять в ауди, я подумал песец как повезёт новому владельцу.
мне кажется, что все понимают, что пригон-почин-продажа это бизнс. А сказочки типа "робыв для сэбэ" это как верить в 10-ти летний дизельный фургон из ЕСа, с пробегом в 212 000 км . Но людям приятно это слышать, вот им это и говорят.
п.с. по поводу темы , а именно "не ломаются", то понятно, что ломается все. И машины предлагаемые уважаемой пани Сексинкой несут головняки ( скорее всего) потому как пробеги большие, а машины не дешевые в ремонте и не эталон надежности. Но есть рисковые люди, ну или люди умеющие чинить и имеющие на это ресурс. Имеют право.
У неї варіанти розраховані скоріш на перепродаж. Тобто дешево купив, підмарафетив і вперед. Думаю при продажі пробіги там будуть скореговані, щоб не відлякувати потенційних покупців. Собі купувати авто з пробігом овер 200 тисяч миль та ще й преміум, та ще й TFSI, треба бути реально безстрашним.
Вибач, без образ. ChatGPT сам писав пост чи тільки редагував?
звичайно, він сам написав. я там навіть поряд не стояв за літературними якостями. а заразом і вигадав всю історію з моєю теслою.
У неї варіанти розраховані скоріш на перепродаж. Тобто дешево купив, підмарафетив і вперед. Думаю при продажі пробіги там будуть скореговані, щоб не відлякувати потенційних покупців. Собі купувати авто з пробігом овер 200 тисяч миль та ще й преміум, та ще й TFSI, треба бути реально безстрашним.
а что, покупатель перед покупкой не может пробить авто по вин-коду? это же проще простого сделать. заодно и фоточки с аукциона глянуть для интереса. или вы думаете, что еще есть где-то такие покупатели, которые не знают об этом?
А что по фоточкам видно? Смотрел видео, классика, 2 фары, левое крыло капот, радиаторы, пришла в Киев, заклинивший движок и задница вся в шпаклевать кривая
це точно, згоден на всі 100% ніколи не купив би собі біточок з Америки
а что, покупатель перед покупкой не может пробить авто по вин-коду? это же проще простого сделать. заодно и фоточки с аукциона глянуть для интереса. или вы думаете, что еще есть где-то такие покупатели, которые не знают об этом?
Може, якщо знає як це робиться. Для когось це зрозуміло і просто, для когось вища матерія.
Може, якщо знає як це робиться. Для когось це зрозуміло і просто, для когось вища матерія.
Все так і є. І не треба всих судити по собі Мене просто дивує те, що купуючі ці круті преуміми, всі вважають що це ж нове круте, та безпроблемне авто Блещить, в нуль затоноване. Крутізна та й все В першу чергу на це і розраховує бізнес - леді. Я теж якось розмовляв з чоловіком. Лінкольн в нього, чи Каділак, седан коротше. Все норм каже... ну... коробку замінили, а так все норм
авто из США/Мексики или Канады - как правило - не скрученные пробеги / можно посмотреть историю и что было с авто...понятно, что по фото точно определить - ушел лонжерон или нет - проблематично, как и точно представить картину после ДТП (задет ли радиатор/радиаторы, состояние по кузовщине и т.д.) Мало кто знает, что можно купить авто вообще без повреждений - с аукциона новые, правда простоявшие на складах там несколько лет... можно купить авто после угона/акта вандализма...тоже иногда - очень хороший вариант (ну кроме ауры авто, конечно... ) зятья купили 4 авто в Штатах на аукционе на перепродажу...перепродали в течение 4-х месяцев...авто были с разными пробегами (27 - 84 тыс. миль) и разной степенью повреждений...сделали авто не плохо, я их бы сам купил...