потроху енідеск йде шляхом тімв'ювера - стає все жадібнішим. Так як трохи задовбало то зробив скріпт для лікування батнік
@echo off taskkill /f /im Anydesk.exe timeout /t 3 /nobreak >nul del %programdata%\Anydesk\system.conf del %programdata%\Anydesk\service.conf timeout /t 3 /nobreak >nul start "" "C:\Program Files (x86)\AnyDesk\AnyDesk.exe"
список обраних у юзер.конф тобто лишається, лишилось ще трохи парсінгу дописати щоб перед видаленням зберігало у файлах ad.anynet.pwd_hash ad.anynet.pwd_salt та ad.security.frontend_clipboard=1 ad.security.frontend_clipboard_files=1 ad.security.frontend_clipboard_version=1 ad.security.permission_profiles._default.permissions.sas=1 ad.security.permission_profiles._unattended_access.permissions.sas=1 ad.security.permission_profiles._unattended_access.pwd=ХХХ ad.security.permission_profiles._unattended_access.salt=ХХХ ad.security.permission_profiles.version=1 та ще розібратись куди воно зберігає паролі сеансів і взагалі на деякий час перестане діставати
Я раніше просто видаляв папку c:\Users\*\AppData\Roaming\AnyDesk\
Що, вже так не працює ?
Що, вже так не працює ?
1 - номер не поміняється бо воно в систем та сервіс конф та 2 - втратиш обрані підключення в юзер.конф ну й 3 - якщо тобі треба скинути не в себе а у креветки? яка ярлик енідеска на робочому столі не завжди знаходить...
Що, вже так не працює ?
Не завжди. Тоді доводиться видиляти програму, руками видаляти папку в ProgramData і заново ставити програму
Що, вже так не працює ?
Не завжди. Тоді доводиться видиляти програму, руками видаляти папку в ProgramData і заново ставити програму
Мій варіант поки працює, змінив 3 айді, а головне закинув бухгалтершї, запустив та потім вона тільки продиктувала новий айді та прийняла щоб пароль відновив. Вийшло швидше ніж качати растдеск, заходити ним і робити врукопашну. Растдеск нажаль не такий юзерфрендлі, тому переводити на нього поки зарано.
А хіба видалити service.conf не достатньо для того?
Ні, клауд айді у обох файлах.
В Лінуксі достатньо, але краще користуватись певними версіями, що зайвого не вимагають.
Недавно просто видалив service.conf system.conf Був здивований, що обрано та паролі не злетіли. Ще відправив запит на безкоштовну активацію, але відповіді не отримав
Недавно просто видалив service.conf system.conf Був здивований, що обрано та паролі не злетіли. Ще відправив запит на безкоштовну активацію, але відповіді не отримав
Тут майже те ж самые Але верно само закриє, видалить потрібне та запустить знову. Особливо коли треба оновити комусь не дуже просунутому в ПК то достатньо просто зробити батнік та запустити.