Мама просить щось купити щоб прокошувати траву та бур"яни на кладовищі між могилками. Тож обсяги косіння зовсім невеликі. Може хтось володіє якимось таким пристроєм: https://rozetka.com.ua/ua/procraft-0-30242/p477553679/ Чудес від нього не очікую, основне питання чи вистатчить потужності для трави та бур"янів?
В мене не такий, а схожий китаєць, однак з ліскою, досвід не той. Мій тример косить на кладовищі все, що можна назвати травою, однак все що виросло від кущів чи дерев, хоч і на 15 см, не бере. Інше питання. В мене мама з жодним тримером би не справилася технічно, зокрема, й з акумуляторним із-за необхідності складати-розкладати-заряджати тощо. Якщо ваша мама може косити тримером, моя повага.
для кладовища краще ручну підстригайку , а не тример. Де там тим трімером розмахувати?
Так триммером долго и не помахать, он больше для фигурного
для кладовища краще ручну підстригайку , а не тример. Де там тим трімером розмахувати?
так це для кущів, я вище давав посилання на невеликий трімер на колесах, катай та підстригай
Юзаю такий тример Для покосити між кущами , під стіною та інших важкодоступних місцях саме те. А основу або газонокосаркою, або бензиновим тримером.