а вот полноразмерный СУВ да, едет он веселее Теслы при своем весе под 4 тонны, расход больше но с запасом компенсируется батареей 160кВт, технологически тоже в нем тоже много интересных решений.
До речі побачив сьогодні той паркетник Рівіан (ззовні таке собі) хотів запитати: якщо він важить під 4 тонни, то чи не причепляться поліцейські якщо у водія буде посвідчення категорії В?
Там 3 Т 4 Т - то кибертрак и в нем С
Там по разному) особенно с пикапом, по хорошему там С ибо вес больше 3.5 тонны но сертифицируют СУВ как легковую, но дороже).
...
До речі побачив сьогодні той паркетник Рівіан (ззовні таке собі) хотів запитати: якщо він важить під 4 тонни, то чи не причепляться поліцейські якщо у водія буде посвідчення категорії В?
Там по разному) особенно с пикапом, по хорошему там С ибо вес больше 3.5 тонны но сертифицируют СУВ как легковую, но дороже).
Як воно на тих 3.5 тонах їздиться?) Ні, у мене є практика і на десятитоннику, я про саме те задоволення від кермування. Ту на двох чуєш надлишковість тієї маси, на пневмі в нижньому положенні і зажатих в спорт налаштуваннях ходової.
...
Як воно на тих 3.5 тонах їздиться?) Ні, у мене є практика і на десятитоннику, я про саме те задоволення від кермування. Ту на двох чуєш надлишковість тієї маси, на пневмі в нижньому положенні і зажатих в спорт налаштуваннях ходової.
яке задоволення від кермування здоровенним позашляховиком? він не на то заточений. Там кліренсу 20+ см, блокування, регулювання кліренсу на ще вище. Воно ж для багна, а не для "в поворотах траекторії малювати"
а вот полноразмерный СУВ да, едет он веселее Теслы при своем весе под 4 тонны, расход больше но с запасом компенсируется батареей 160кВт, технологически тоже в нем тоже много интересных решений.
Однак війна внесла точні корективи в крос-категорії: водії з відкритою категорією B законно керують вантажівками C і C1 без додаткових іспитів.
Питання в тому, що в центр міста на такому не поїдеш, заборона для вантажівок. Копчіки вже прошарені
Питання в тому, що в центр міста на такому не поїдеш, заборона для вантажівок. Копчіки вже прошарені
В якому центрі, якого міста і якої країни заборона для вантажівок? У Києві усі їздять без проблем. От сьогодні зранку кібертрак не Лесі бачив. І поряд машина їхала і ніяких дій не вживала.
Ну так надо попробовать у меня Тесла Ска 2265кг., и БМВ ай3с 1411кг., так вот стремно на трассе именно на той что 1411), до Ски Х был 2500кг., тоже ни каких проблем с лишним весом не было, Ривина 3240кг. у меня не было, но думаю нормально там все у него тоже, это сухой вес, полная масса у него 3800кг.
Ну так надо попробовать у меня Тесла Ска 2265кг., и БМВ ай3с 1411кг., так вот стремно на трассе именно на той что 1411), до Ски Х был 2500кг., тоже ни каких проблем с лишним весом не было, Ривина 3240кг. у меня не было, но думаю нормально там все у него тоже, это сухой вес, полная масса у него 3800кг.
Стрьомно на трассі та задоволення від кермування між собою не дуже корелюють. З усіх машин, на яких я достатньо багато їздив, ХС60 на трасі найкращий. При цьому задоволення від кермування... М'яко кажучи не дуже багато Сильно менше ніж у всіляких WRX, Леонів, Міні Куперів, BMW Z4
В якому центрі, якого міста і якої країни заборона для вантажівок? У Києві усі їздять без проблем. От сьогодні зранку кібертрак не Лесі бачив. І поряд машина їхала і ніяких дій не вживала.
в Днепре, но если очень хочется, то конечно пофиг, фуры везде встречаются. По центральному мосту, кстати, тоже нельзя.
Чисто гипотетически, что есть на рынке НЕ КИТАЙ
Гуляв сьогодні, поки робили ТО на Бандери - зайшов в шкоду. Думав помацати Еньяк, в середині немає, тільки на вулиці закритий, тест-драйву немає. Це бп заявка на успіх Причому, поруч МЖ - їхні електричики як бджілки на тест гоняють одна за одною.
Чисто гипотетически, что есть на рынке НЕ КИТАЙ
Гуляв сьогодні, поки робили ТО на Бандери - зайшов в шкоду. Думав помацати Еньяк, в середині немає, тільки на вулиці закритий, тест-драйву немає. Це бп заявка на успіх Причому, поруч МЖ - їхні електричики як бджілки на тест гоняють одна за одною.
Для порівняння в Польщі тестдрайв тесли. Загрузив апку, скинув фото посвідчення водія, знайшов вайку або трійку поблизу себе і годину катаєшся. Трійка рефабрішд на гарантії виробника чи 20€ в перерахунку на злотий, чи трохи більше.
MG 4 ,MG URBAN,POLO від фольксвагена на підході на 26 рік.
Рекомендувати MG в темі «НЕ КИТАЙСЬКА електричка» це якийсь новий прикол.
тут і фв тоді не в тему
тут і фв тоді не в тему
якби було так просто ніхто б питання не ставив
тут і фв тоді не в тему
якби було так просто ніхто б питання не ставив
стало цікаво, що більше китайське: «британський» мг зроблений для нас з усіма сертифікатами та адаптацією, чи німецький фв зроблений в китаї для китайців?
Айфон також робиться в Китаї, але не стає від цього китайським. Який небудь редмі може бути у нас і офіційним, але все одно ж китайським. Авто сприймається аналогічно. Але що мав на увазі ТС під «не китайська» дійсно питання.