шкода (Елрок, Еньяк) - чи витримають конкуренцію зі своїми цінами? пежо/сітро/опель/джип/альфа - є 2008, мокка, джуніор (що ще?) - найбільш здається конкурентні хонда - китай ніссан - китай тойота - китай фв - китай (навіть те що не китай вже максимально наближено до китай)
до уваги ТС - презентували дві нові моделі MG так, у 2007 році британський бренд увійшов до складу великої китайської корпорації SAIC Motor, але RnD все також в Англії. MG 5 MG 6
от мені цікаво як вони примудрились зробити таку вагу - всього на 100-150кг важче співрозмірного бензинового кашкая, батарея+електродвигун - двигун+кпп+мікробатарейка = 150кг ???, при тому що в кашкаї пів кузова алюміній або композит
от мені цікаво як вони примудрились зробити таку вагу - всього на 100-150кг важче співрозмірного бензинового кашкая, батарея+електродвигун - двигун+кпп+мікробатарейка = 150кг ???, при тому що в кашкаї пів кузова алюміній або композит
якщо говорити про MG6, то за вагою він відповідає +/- вазі модел вай (тесла трохи більша навіть по габаритах) MG6 - 1880 kg 77-ма батарея монопривод Y - 1844 kg 75 батарея монопривод
якщо говорити про MG6, то за вагою він відповідає +/- вазі модел вай (тесла трохи більша навіть по габаритах) MG6 - 1880 kg 77-ма батарея монопривод Y - 1844 kg 75 батарея монопривод
ні я про 5 - 1680 в фул
ні я про 5 - 1680 в фул
так тут також приблизно вага як у модел 3 тесли
мені скоріше не зрозуміло, як той же юнікс може важити 2,2 тони (стара важка батарея?)
ні я про 5 - 1680 в фул
так тут також приблизно вага як у модел 3 тесли
мені скоріше не зрозуміло, як той же юнікс може важити 2,2 тони (стара важка батарея?)
конструкція платформи і батареї. майже усі китайські електрички використовують конструкцію батареї cell to body. батарея складається не з декількох модулів а з одного. комірки склеені між собою і корпусом. виходить міцна монолітна конструкція . батарея є силовим елементом автомобіля. в таких авто внизу відсутні силові металеві елементи, навіть дна металевого нема. батарея замінює його.
От там Тойота в Украіну привезла електрички . Офіційні.
ога, от 44к цены
ога, от 44к цены
де? від 49 наче за ціною купра терамар вз
1,97 млн база - ніби і є 44
аха, алектричний бубен по ціні максималки гібрида...
А в рівних комплектаціях різниця в 7 килобаксів.. Вже промовчу, що равлик в максималці дешевший на 2к)) Алеоподвігривні)))
мені видає мінімум 2,2 може щось і є в замовлення 1,97 але чи привезуть знаючи тойоту?
аха, алектричний бубен по ціні максималки гібрида...
А в рівних комплектаціях різниця в 7 килобаксів.. Вже промовчу, що равлик в максималці дешевший на 2к)) Алеоподвігривні)))
ну проте офіціал це підозрюю щоб ніхто не ох..вав від цін на Б-клас СН-R за 2+ млн грн