Доброго часу пропоную послугу з підбору, перевірки, купівлі, розмитнення, сертифікації, ремонту транспортних засобів з аукціонів США, як страхових Соpart та IAA так і з аукціону цілих автомобілів Manheim, так само купівлі та доставці транспортних засобів з Норвегії, Канади, Кореї.
Можлива доставка лотів, куплених іншими дилерами, моїми евакуаторами з Клайпеди в Україну з митним оформленням по дорозі та сертифікацією.
Про мене, маю всі комерційні сертифікати в тому числі і дилерство на Manheim, що дозволяє істотно заощадити гроші покупцю через мінімальні збори аукціонів, оформлення документів в США і т.д., що в результаті знижує вартість наступних витрат по транспортному засобу, реєстрація в Х'юстоні.
Як це працює, ми узгоджуємо з вами марку автомобіля/модель/рік випуску/стан, надсилаю вам(Viber/Telegram) варіанти, ми узгоджуємо ставку та прораховуємо лот на всіх етапах, перевіряю хто продає страхова компанія чи дилер, чи є інші продажі, беремо Карфакс, граю лот, роблю це наживо без проксі ставок, ви отримуєте відео процесу, відіграний лот доставляється з аукціону на склад, де проводиться більш детальна фотосесія, там же машина завантажується в контейнер силами працівників компанії а не портовими вантажниками які ні за що не відповідають, при цьому проводиться наступна фотосесія, у мене немає обов'язкових страховок, але за бажанням можна застрахувати лот безпосередньо від фото аукціону, це коштує 0,9% від вартості лота, пошкодження в дорозі або втрата чогось(ключ/килимки/зарядка/тощо) буде компенсовано, повторюю саме від фото аукціону а не від вивезення звідти машини або зі складу компанії, на сьогодні контейнери доставляють до Клайпеди де експедиція розвантажує контейнер і проводить ще одну фотосесію, далі доставка до Львова, там розмитнення, потім евакуатор у будь-яку точку України або самостійне забирання з терміналу, у підсумку віддаю вам розмитнений автомобіль, вам залишається його відремонтувати(є партнерські СТО в Києві, якщо потрібно), сертифікувати(можу зробити за вас) і поставити на облік.
Оплата за лот + аукціонні збори + комплексна доставка до Клайпеди наступного дня після торгів за інвойсом у США, експедиція в Клайпеді + брокер + митні збори на рахунок у гривні після прибуття до Клайпеди, доставка Клайпеда-Львів + термінал + доставка зі Львова по Україні водієві при отриманні.
Багато хто тут мене знає і багатьом я вже привозила машини), так як займаюся цим вже дуже богато років.
Мій канал на YouTube, на якому іноді викладаю відео самих торгів, до речі, всі клієнти отримують аналогічне, а при більшому бажанні можу грати машиною на зв'язку в онлайн).
0985509255 мій Вайбер/Телеграм, всі домовленості виключно письмово, поговорити голосом 0937105121 обидва номери, якщо що, є в Getcontact.
Мій гонорар 300$ при ціні автомобіля до 4000$, 400$ при ціні до 8000$, 500$ при ціні до 13000$, 600$ до 30000$, понад 5% від вартості ТЗ, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim граю машини на закритих аукціонах.
на правах реклами до 16.05.2026
Пропоную до придбання в дорозі AUDI Q5 PREMIUM PLUS 2013 WA1LFAFP5DA079746 без пошкоджень(чистий тайтл), чесний пробіг 215 тисяч миль підтверджений, повний привід, 2 літри TFSI, рівна акуратна і дуже красива машина у дуже гарній комплектації.
Лот мною відіграний і оплачений.
Ціна розмитненої машини в УкраЇні 9250$(це взагалі не ціна для Ку5 подібно стану).
По оплаті 5100 відразу і 4150 платежі після прибуття в Клайпеду, ціна вказана з умовою придбання лота в дорозі, ціна машини в наявності буде не менше 10700$, також залишаю за собою право на підвищення ціни ближче до дати прибуття (+- 2 місяці), в ціну включені транзитні (червоні) номери і договір купівлі-продажу, додатково сертифікація і постановка на облік в ТСЦ. Зв'язок 0985509255 телефон/Вайбер/Телеграм.
Відіграла клієнту HYUNDAI IONIQ HYBRID SEL KMHC75LC7KU145149 2019 рік, пробіг 102 тисячі, лот відіграний за 2550$.
Розмитнена машина в Україні 9315$
Можливий привіз будь-якого лота під замовлення з США, як зі страхових аукціонів, так і з аукціону цілих автомобілів Манхейм, мій гонорар за подібне дійство (підбір машини, узгодження ціни, всі маніпуляції по США, доставка в порт Клайпеда, доставка в Україну, супровід всіх дій в Україні до постановки на облік) 300$ при ціні автомобіля до 5000$, 400$ при ціні до 10000$, 500$ при більш високій вартості лота, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim - граю машини з закритих аукціонів!!!
Також можливе придбання, привезення і повний супровід на всіх етапах з оформленням під ключ автомобілів з Норвегії.
Доставка автовозами/евакуаторами з Клайпеди до Львова та Києва ваших машин з послугою брокера та митним оформленням, можлива доставка негабаритних автомобілів.
Можливий вивіз вашого автомобіля евакуатором з України до Польщі або Литви. Можливий забір на українських митних терміналах і доставка по Україні. Фото/Відео звіт при завантаженні.
Швидше і зручніше буде у Вайбері або Телеграмі 0985509255
Пропоную до придбання в дорозі, AUDI А4 PREMIUM PLUS 2014 WAUFFAFLXEN032283 мінімальні пошкодження, чесний пробіг 149 тисяч миль підтверджений, повний привід, 2 літри TFSI, дуже красива білосншжна машина, від страхової.
Лот мною відіграний і оплачений.
Ціна розмитненої машини в УкраЇні 8500$
По оплаті 4450 відразу і 4050 платежі після прибуття в Клайпеду, ціна вказана з умовою придбання лота в дорозі, ціна машини в наявності буде не менше 10000$, також залишаю за собою право на підвищення ціни ближче до дати прибуття(+- 2 місяці), в ціну включені транзитні(червоні) номери і договір купівлі-продажу, додатково сертифікація і постановка на облік в ТСЦ.