Дуже неквапливо обираю собі новий ТВ на 50-55". Всі варіанти, на яких потенційно можна зупинится, мають як офіційне, так і сіре походження. Різниця в ціні складає 30-40%, що ДУЖЕ схиляє дивитися в бік саме контрабасу. В зв'язку з цим питання - в кого замовляти, як перевіряти під час отримання? Не впевнений, що на відділенні НП буде можливість витягнути таку величезну дуру з коробки, підключити та перевірити матрицю. Може є якісь перевірені продавці?
Дуже неквапливо обираю собі новий ТВ на 50-55". Всі варіанти, на яких потенційно можна зупинится, мають як офіційне, так і сіре походження. Різниця в ціні слкдає 30-40%, що ДУЖЕ схиляє дивитися в бік саме контрабасу. В зв'язку з цим питання - в кого замовляти, як перевіряти під час отримання? Не впевнений, що на відділенні НП буде можливість витягнути таку величезну дуру з коробки, підключити та перевірити матрицю. Може є якісь перевірені продавці?
Якийсь трохи дивний пост. Якщо живеш у Києві то інтернет магазини що торгують сірими телевізорами заносять у квартиру, розпаковують і збирають. Оскільки зараз вже тепло то і увімкнути дозволять. Щодо білий чи сірий - якщо ос андроід то значення немає. Якщо якісь власні ос типу тізена то щось намагаються блокувати, але вже напрацьовані способи це обійти. Тут вже сам вирішуй - ризикувати чи ні і чи вистачить кваліфікації це зробити.
Дуже неквапливо обираю собі новий ТВ на 50-55"
Здається всі нормальні лінійки починаються від 55", тобто це давно розглядається як мінімальна діагональ у виробників. Та і 55" не дуже великий, дивлюсь собі зараз 65", теж дуже неквапливо
Підтримую. І ще зараз є остання можливість придбати Соні (до речі на андроїді). Бо бобік здох З наступного року під цим брендом втюхуватимуть гидотні TCL.
Підтримую. І ще зараз є остання можливість придбати Соні (до речі на андроїді). Бо бобік здох З наступного року під цим брендом втюхуватимуть гидотні TCL.
а яку модель Соні порадиш?
Якийсь трохи дивний пост. Якщо живеш у Києві то інтернет магазини що торгують сірими телевізорами заносять у квартиру, розпаковують і збирають. Оскільки зараз вже тепло то і увімкнути дозволять.
Чого дивний? Останній раз я купляв ТВ в 2014 році. З тих пір явно багато чого змінилося. От про нюанс, що сіряки занесуть в квартиру і дадуть перевірити - не знав! А якщо під час такої первірки я знайду битий піксель, чи колір буде нерівномерний, то що тоді?
Якийсь трохи дивний пост. Якщо живеш у Києві то інтернет магазини що торгують сірими телевізорами заносять у квартиру, розпаковують і збирають. Оскільки зараз вже тепло то і увімкнути дозволять.
Чого дивний? Останній раз я купляв ТВ в 2014 році. З тих пір явно багато чого змінилося. От про нюанс, що сіряки занесуть в квартиру і дадуть перевірити - не знав! А якщо під час такої первірки я знайду битий піксель, чи колір буде нерівномерний, то що тоді?
Щоб уникнути конфлікту це треба обговорити ДО ЗАМОВЛЕННЯ телевізора. Якщо продавець погоджується забрати товар назад у раз виявлення дефектів матриці то ти нічого не втрачаєш. Якщо ні то шукай іншого продавця.
Я хоч ніколи не брав сірий, але подумки малюю моделюю ситуацію таким чином: коли привезли сабж, занесли у квартиру, розпакували, підключили, перевірили...якщо битих пікселів й т.і. не виявлено, тоді вже, можна розрахуватися із кур'єром. А як по іншому? Звісно, щоби запобігти непорозумінь з "магазином", краще наперед з ними цей сценарій узгодити.
Приїхати в магазин, дослідити биті пікселі, якщо немає забрати, якщо є не купляти. Чим такий варіант не підходить? Чи телевізор в машину не влізе?
Тим що в сірих магазинах не завжди є в принципі "магазин", а навіть якщо є, то ніякої гарантії що в залі є саме цей.
На мою думку, сірий чи офіціал, то без різниці. Головне, це все повимикати. Інтернет, оновлення і т.п., та підключити андроїд приставку. Мало хто знає, але якщо повидаляти всю ту рекламну фігню з екрану, то виникає думка, - А чому він дорогий І якщо Соні стане ТЛС, то я майже впевнений що вони втихаря переведуть тв на свою ос. Причому всі до яких дотягнуться. В мене так було з моїм Філіпсом, коли прийшло оновлення на Тітан. ШІ в допомогу!
Так в тлс андроїд тб.
Так в тлс андроїд тб
Поки, так
Тим що в сірих магазинах не завжди є в принципі "магазин", а навіть якщо є, то ніякої гарантії що в залі є саме цей.
Якщо є фізічний магазин, то повинен бути і самовивіз. Тим паче, цих сірих зараз в кожному районі (майже). Можна вибрати де зручно.
На мою думку, сірий чи офіціал, то без різниці. Головне, це все повимикати. Інтернет, оновлення і т.п., та підключити андроїд приставку. Мало хто знає, але якщо повидаляти всю ту рекламну фігню з екрану, то виникає думка, - А чому він дорогий І якщо Соні стане ТЛС, то я майже впевнений що вони втихаря переведуть тв на свою ос. Причому всі до яких дотягнуться. В мене так було з моїм Філіпсом, коли прийшло оновлення на Тітан. ШІ в допомогу!
Сучасний телевізор як раз і купується для того щоб можна було перші пару трійку років користуватися без усяких приставок. Щодо Соні - ТСЛ: Для мене Соні це Бравія 8 та Бравія 9. Усі нижчі серії недалеко пішли від ТСЛ. Реально розвиток цих двох топових серій у соні припинився два роки тому: моделі не оновлюються, великі діагоналі та самі топові моделі не виробляються тощо. Пишуть що буде СП де соні відповідатиме за розробку, ПЗ та відеопроцесор. Може такий формат ще щось дасть, принаймні для восьмої та девятої серій. Але питання: чи залишаться в телевізорах топових моделей соні олед та кюлед матриці самсунг? Бо інші реально гірші.
А що скажете за таку модель SONY KD-65X85L або яка краще
Як на мене то якщо вже платити чималі гроші за Соні, то лише за топові версії. Ознакою топовості були дві останні цифри в назві моделі: 90, 93, 95 (це самий топ був). Зараз трохи поміняли категорії, але усе одно я б дивився лише на Bravia 9 (це мінілед) та Bravia 8 (це олед з самсунговською кюлед плівкою поклеєною зверху). Літера L це 2023 модельний рік, К - 2022, M (часто пишуть MR) - 2024, а от 2025 так і не зробили, написали МR II. І вже з літерю М не було супертопової 95 моделі, лише 90. Тобто марка загиналася і не просто так віддалася ТСLу.