autoua
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

ТВ 55" сірий VS офіціал (4/4)

V.I.P *
Киев
С нами с 13.08.2003

Re: ТВ 55" сірий VS офіціал [Re: Yuriy T4]
      22 мая 2026 в 11:53 Гілками

Yuriy T4 22.05.2026 10:54 пишет:

Нормальна "коробочка" вже давно має одін пульт з нормальним ТВ...

Вкл\Викл та гучність?
я розумію, що більшості цього вистачає, але в мене більше забаганок

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
продавець прохолоди **
54 года (27 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: ТВ 55" сірий VS офіціал [Re: igg]
      22 мая 2026 в 12:10 Гілками

igg 21.05.2026 17:36 пишет:

harald67 21.05.2026 11:24 пишет:

Xabr 21.05.2026 08:31 пишет:

В ответ на:

...

IMHO, на ОС телевізора треба дивитися в останню чергу. І краще взяти якісний зовнішній Андроїд бокс за 3 копійки, який буде рулити контентом. А телевізору залишиться роль монітора

Це коли телевізору 5+ років. А якщо купуєш новий то можна певний час без тієї коробчки пожити. Буде зручніше.

А підскажіть, будь ласка, про ті коробочки для 2-х моїх оф.самсунгів похилого (10 років+-) віку, в яких є смарт-ТБ, пристойне ще мають зображення, звук...

Але, деякі додатки (наприклад, водафонТБ/лайфселлТБ) вже "не бачать" й неможливо їх встановити...при тому, через смарт ТБ, все ще можна запускати ютюб, мегого, олтв й т.п....щоправда, той же ютюб місцями ду-уже сильно гальмує/довго думає...

Так от, питання: чи андроїд-приставка вирішить таку проблему, скачувати та нормально дивитися(умовно) усе, що заманеться?

а що цікавого в водафон/ Лайф ТВ? В тебе ж начебто е Київстар ТВ? Як на мене то воно все практично однакове оте все ТВ, коробочка то типу на шару дивитися кіно серіали

продавець овочів **
Таращанський р-н
С нами с 11.04.2006

Re: ТВ 55" сірий VS офіціал [Re: Igor71]
      22 мая 2026 в 15:24 Гілками

Igor71 22.05.2026 12:10 пишет:

к на мене то воно все практично однакове оте все ТВ, коробочка то типу на шару дивитися кіно серіали

Не зовсім однакове. Найдекватніше за моїм рейтингом мегого. Київстар іноді зависає на серіалах або на відтворенні програм в записі. Світ також іноді якось перескакує при відтворенні програм в записі. Лайф в мій тариф не входить, отже адекватно оцінити не можу. Нексен купив сусіду з приставкою, наче більш-менш нормально, ще й не дуже дорого, якщо приставка їхня. Але там глибоко я не копав, він дивиться, не жаліється то й добре. Але всі оці ТБ мають один суттєвий недолік для дивитися фільми і серіали: неможливо масштабувати до розмірів ТВ. Дивись з двома смугами, або шукай піратку.

СуперСтар *
7 лет (13 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

Re: ТВ 55" сірий VS офіціал [Re: Xabr]
      22 мая 2026 в 15:49 Гілками

Xabr 17.04.2026 10:43 пишет:

Дуже неквапливо обираю собі новий ТВ на 50-55". Всі варіанти, на яких потенційно можна зупинится, мають як офіційне, так і сіре походження. Різниця в ціні складає 30-40%, що ДУЖЕ схиляє дивитися в бік саме контрабасу.
В зв'язку з цим питання - в кого замовляти, як перевіряти під час отримання? Не впевнений, що на відділенні НП буде можливість витягнути таку величезну дуру з коробки, підключити та перевірити матрицю.
Може є якісь перевірені продавці?

То досі така велика різниця в цінах?
У 2012 чи 2013 році коли купляв телевізор то теж була така ситуація. Купив сіре. На новій почті ніяк не перевіряв, домовлявся тільки з продавцем щоб була заводська нечіпана упаковка, то на новій почті відкрив, побачив що воно нечіпане +-, і забрав.

продавець прохолоди **
54 года (27 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: ТВ 55" сірий VS офіціал [Re: nickka]
      22 мая 2026 в 17:22 Гілками

nickka 22.05.2026 15:24 пишет:

Igor71 22.05.2026 12:10 пишет:

к на мене то воно все практично однакове оте все ТВ, коробочка то типу на шару дивитися кіно серіали

Не зовсім однакове. Найдекватніше за моїм рейтингом мегого. Київстар іноді зависає на серіалах або на відтворенні програм в записі. Світ також іноді якось перескакує при відтворенні програм в записі. Лайф в мій тариф не входить, отже адекватно оцінити не можу. Нексен купив сусіду з приставкою, наче більш-менш нормально, ще й не дуже дорого, якщо приставка їхня. Але там глибоко я не копав, він дивиться, не жаліється то й добре. Але всі оці ТБ мають один суттєвий недолік для дивитися фільми і серіали: неможливо масштабувати до розмірів ТВ. Дивись з двома смугами, або шукай піратку.

Дякую, в мене е мегого максімалка але платно а на коробочці хд відеообокс безкоштовно😂😂😂ще е нетфлікс , мегого рідко дивлюся а так нетфлікс але платно но не дорого купив підписку на рік

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: ТВ 55" сірий VS офіціал [Re: HDC1]
      22 мая 2026 в 18:01 Гілками

HDC1 22.05.2026 15:49 пишет:

То досі така велика різниця в цінах?
У 2012 чи 2013 році коли купляв телевізор то теж була така ситуація. Купив сіре. На новій почті ніяк не перевіряв, домовлявся тільки з продавцем щоб була заводська нечіпана упаковка, то на новій почті відкрив, побачив що воно нечіпане +-, і забрав.

купував тиждень тому. по топових моделях десь так і є.

Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка
Додаткова інформація
3 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2075

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія