Нормальна "коробочка" вже давно має одін пульт з нормальним ТВ...
Вкл\Викл та гучність? я розумію, що більшості цього вистачає, але в мене більше забаганок
...
IMHO, на ОС телевізора треба дивитися в останню чергу. І краще взяти якісний зовнішній Андроїд бокс за 3 копійки, який буде рулити контентом. А телевізору залишиться роль монітора
Це коли телевізору 5+ років. А якщо купуєш новий то можна певний час без тієї коробчки пожити. Буде зручніше.
А підскажіть, будь ласка, про ті коробочки для 2-х моїх оф.самсунгів похилого (10 років+-) віку, в яких є смарт-ТБ, пристойне ще мають зображення, звук...
Але, деякі додатки (наприклад, водафонТБ/лайфселлТБ) вже "не бачать" й неможливо їх встановити...при тому, через смарт ТБ, все ще можна запускати ютюб, мегого, олтв й т.п....щоправда, той же ютюб місцями ду-уже сильно гальмує/довго думає...
Так от, питання: чи андроїд-приставка вирішить таку проблему, скачувати та нормально дивитися(умовно) усе, що заманеться?
а що цікавого в водафон/ Лайф ТВ? В тебе ж начебто е Київстар ТВ? Як на мене то воно все практично однакове оте все ТВ, коробочка то типу на шару дивитися кіно серіали
к на мене то воно все практично однакове оте все ТВ, коробочка то типу на шару дивитися кіно серіали
Не зовсім однакове. Найдекватніше за моїм рейтингом мегого. Київстар іноді зависає на серіалах або на відтворенні програм в записі. Світ також іноді якось перескакує при відтворенні програм в записі. Лайф в мій тариф не входить, отже адекватно оцінити не можу. Нексен купив сусіду з приставкою, наче більш-менш нормально, ще й не дуже дорого, якщо приставка їхня. Але там глибоко я не копав, він дивиться, не жаліється то й добре. Але всі оці ТБ мають один суттєвий недолік для дивитися фільми і серіали: неможливо масштабувати до розмірів ТВ. Дивись з двома смугами, або шукай піратку.
Дуже неквапливо обираю собі новий ТВ на 50-55". Всі варіанти, на яких потенційно можна зупинится, мають як офіційне, так і сіре походження. Різниця в ціні складає 30-40%, що ДУЖЕ схиляє дивитися в бік саме контрабасу. В зв'язку з цим питання - в кого замовляти, як перевіряти під час отримання? Не впевнений, що на відділенні НП буде можливість витягнути таку величезну дуру з коробки, підключити та перевірити матрицю. Може є якісь перевірені продавці?
То досі така велика різниця в цінах? У 2012 чи 2013 році коли купляв телевізор то теж була така ситуація. Купив сіре. На новій почті ніяк не перевіряв, домовлявся тільки з продавцем щоб була заводська нечіпана упаковка, то на новій почті відкрив, побачив що воно нечіпане +-, і забрав.
к на мене то воно все практично однакове оте все ТВ, коробочка то типу на шару дивитися кіно серіали
Не зовсім однакове. Найдекватніше за моїм рейтингом мегого. Київстар іноді зависає на серіалах або на відтворенні програм в записі. Світ також іноді якось перескакує при відтворенні програм в записі. Лайф в мій тариф не входить, отже адекватно оцінити не можу. Нексен купив сусіду з приставкою, наче більш-менш нормально, ще й не дуже дорого, якщо приставка їхня. Але там глибоко я не копав, він дивиться, не жаліється то й добре. Але всі оці ТБ мають один суттєвий недолік для дивитися фільми і серіали: неможливо масштабувати до розмірів ТВ. Дивись з двома смугами, або шукай піратку.
Дякую, в мене е мегого максімалка але платно а на коробочці хд відеообокс безкоштовно😂😂😂ще е нетфлікс , мегого рідко дивлюся а так нетфлікс але платно но не дорого купив підписку на рік
То досі така велика різниця в цінах? У 2012 чи 2013 році коли купляв телевізор то теж була така ситуація. Купив сіре. На новій почті ніяк не перевіряв, домовлявся тільки з продавцем щоб була заводська нечіпана упаковка, то на новій почті відкрив, побачив що воно нечіпане +-, і забрав.
купував тиждень тому. по топових моделях десь так і є.
Порадьте, хто в темі(бо я трохи відстав)...бюджетний (до 20к грн+-) на 55", на подарунок, щоби потім соромно не було
От, з того, що на поверхні надибав:
1. LG 55UQ75006LF 2. Samsung 55U7000F 3. LG 55UT81006LA(трохи дорожчий за 1-й, але є меджик пульт)...
Сам я адепт самсунга, але в цьому разі, це не принципово...на рівні відгуків, зображення лиж хвалять більше.
Порадьте, хто в темі(бо я трохи відстав)...бюджетний (до 20к грн+-) на 55", на подарунок, щоби потім соромно не було
1. LG 55UQ75006LF 2. Samsung 55U7000F 3. LG 55UT81006LA(трохи дорожчий за 1-й, але є меджик пульт)...
Сам я адепт самсунга, але в цьому разі, це не принципово...на рівні відгуків, зображення лиж хвалять більше.
у меня хайсенс 55 безпроблемно трудится уже 4 года, рекомендую глянуть
Дякую, яка модель+-?
Номер 1 я б не розглядав тому що модель 2022 року. Поміж номерами 2 і 3 важко сказати, бо реально я їх не бачив. З переваг самсунга - свіжіша модель і спроба показувати 10 біт колір та VA матриця (яскравіща). З переваг ЛЖ - пряма підсвітка. Меджик пульт - хз нащо він потрібен. У топових самсунгах 2025-2026 років також подібного немає - мабуть вважають малокорисним.
Андроїд приставка вирішить усі проблеми, крім скачування. І ще воно вимагатиме обовʼязкового "доопрацювання" щоб обійти усі ті блокування, які в Україні зробили на замовлення мегого
не треба купувати дешманські приставки Google TV Streamer 4k вміє от взагалі все. Аж до того що сам налаштувався так що його пультом можна руліть теліком, а пультом теліка можна рулить приставкою.
Допрацьовувати там ну взагалі нічого не треба. Всі сервіси які в Україні доступні - ставляться зі стору, і життя яскраве.
Якщо під "скачуванням" мається на увазі піратство і торенти - то звісно можна і на приставку юторент взгромоздити, але це якось тухло, простіше взяти старий ноут, підняти на ньому торент і плекс, а на приставку чи телік поставити застосунок плекс з офіційних магазинів.
ну и большой 85" я тоже брал хайсенс. тоже без нареканий. Но я просто смотрю стриминги типа ютуба, мегого, нетфликса + ПС5. Никаких извращений типа 4к/8к видео и тд. а, ну и флешку кушает, комп по сети видит, так что можно фильм качать на компьютер и сразу с него проигрывать.
не треба купувати дешманські приставки Google TV Streamer 4k вміє от взагалі все. Аж до того що сам налаштувався так що його пультом можна руліть теліком, а пультом теліка можна рулить приставкою.
Допрацьовувати там ну взагалі нічого не треба. Всі сервіси які в Україні доступні - ставляться зі стору, і життя яскраве.
А що з цього усього не може робити сучасний телевізор верхніх моделей без цієї гугл приставки?
...
ну и большой 85" я тоже брал хайсенс. тоже без нареканий. Но я просто смотрю стриминги типа ютуба, мегого, нетфликса + ПС5. Никаких извращений типа 4к/8к видео и тд. а, ну и флешку кушает, комп по сети видит, так что можно фильм качать на компьютер и сразу с него проигрывать.
Наразі, дивлюся на це та поки не можу для себе збагнути, який сенс брати хайсенс, вартість якого +- на рівні самсунга/лижи?
Можливо, я дуже консервативно на це дивлюся От наприклад, коли обирав аерогріль та обрав хайсенс, то там все логічно, для мене, було, бо його вартість за аналогічних функцій/хар-к була удвічі меньша за аналоги 1-го ешелону(Тефаль, Філіпс і т.п.)...
Наразі, дивлюся на це та поки не можу для себе збагнути, який сенс брати хайсенс, вартість якого +- на рівні самсунга/лижи?
Можливо, я дуже консервативно на це дивлюся От наприклад, коли обирав аерогріль та обрав хайсенс, то там все логічно, для мене, було, бо його вартість за аналогічних функцій/хар-к була удвічі меньша за аналоги 1-го ешелону(Тефаль, Філіпс і т.п.)...
хз, на тот момент хайсенс стоил допустим 80, аналогичный по матрице самсунг 130. да, были более бюджетные варианты за 80 от самса, но картинка хуже. Встречный вопрос, чем самсунг лучше?
Навряд чи Hisens або TCL того ж модельного року і з +/- однаковими характеристиками будуть коштувати як Самсунг та ЛЖ з тими ж параметрами. Треба просто уважно передивитися характеристики тих китайців. Я от нещодавно зовсім телевізор купував то різниця в ціні між топовим самсунгом (навіть сірим) і топовим ТСL (на сьогодні найбільш технологічно просунутий серед китайців) була майже удвічі. А Соні топові (ті що ще залишилися у продажу) ще відсотків на 10 дорожчі за самсунги.
LG в мене був контрабасний, то через 2 роки почав глючити ( зависав, починав підторможувати, і звук і зображення, то перевмикати потрібно було). Але якби був не контрабас то не помогло б все одно, бо гарантія закінчилась би коли це проявилось. Взагалі нa LG щось не подобається сервіс і т.д, раніше принаймі. може зараз щось змінилось.
Навряд чи Hisens або TCL того ж модельного року і з +/- однаковими характеристиками будуть коштувати як Самсунг та ЛЖ з тими ж параметрами. Треба просто уважно передивитися характеристики тих китайців. Я от нещодавно зовсім телевізор купував то різниця в ціні між топовим самсунгом (навіть сірим) і топовим ТСL (на сьогодні найбільш технологічно просунутий серед китайців) була майже удвічі. А Соні топові (ті що ще залишилися у продажу) ще відсотків на 10 дорожчі за самсунги.
угу так и есть. даже если сравнивать бюджетный самс с бюджетным ТЛС/хайсенс - разница в цене приличная. а работают нормально шо те, шо те
угу так и есть. даже если сравнивать бюджетный самс с бюджетным ТЛС/хайсенс - разница в цене приличная. а работают нормально шо те, шо те
Єдиний нюанс - у Hisense та TCL на сьогодні немає моделей з характеристика як у топових самсунгів (990F, 900D) тому не зовсім коректно порівнювати і ціни топових китайців з топовими корейцями.