В мене самсунг +- 10 років йому вже, мене повністью влаштовує, наворотів в ньому нема, зручний маленький пульт, ютую є нетфлікс е мегого є то що ще треба. Навіщо брати топовий ТВ? Може я чогось не розумію в топових тв і для чого вони потрібні? Соні топовий може треба для ПС 5 а для звичайного перегляду наприклад ютубу то як на мене нема сенсу платити більше 100 тис грн
Про яку діагональ мова. Якщо брати сірий і 65 діагональ і не ОЛЕД (схоже що ця технологія починає потроху відступати) то в 100 тис. вкладеться самий топовий (соні виносимо за дужки бо "бобік здох").
та зрозуміло але навіщо він за 100 тисяч якщо можна купити наприклад той же 65тий але вдвічі або в тричі дешевше для перегляду наприклад ютуба або нетфлікса
цікавить таке питання. хочу сасунг 32', зараз маю старий філіпс на андроїді, вибираю перше посилання на серіал в телефоні, запускаю, жму транслювати на телевізор, дивлюсь. чи може таке робити самсунг з соєю ОС?
Можна.
це мабуть в самих нових самсунгах таке можливо, бо маю декілька самсунгів(не самих нових) то вони вміють тільки з ютюба транслювати на телевізор у один дотик, або я чогось не знаю?
цікавить таке питання. хочу сасунг 32', зараз маю старий філіпс на андроїді, вибираю перше посилання на серіал в телефоні, запускаю, жму транслювати на телевізор, дивлюсь. чи може таке робити самсунг з соєю ОС?
Можна.
це мабуть в самих нових самсунгах таке можливо, бо маю декілька самсунгів(не самих нових) то вони вміють тільки з ютюба транслювати на телевізор у один дотик, або я чогось не знаю?
У мене самсунг придбаний у цьому місяці то він одну з перших пропозицій при налаштуванні зробив саме сконнектитися з наявними андроїд та епл пристроями і транслювати з смартфонів на нього відеоконтент. При чому як через Air Play, так і через Smart View. А коли прсканував ефір і виявив що у мене телефон самсунг то взагалі утворив пару, забезпечив доступ до мого акаунту, хмари, внутрішнього сховища телефона і перетворив смартфон на додатковий пульт дк.
Почитав та побачив що у самсунга е як з глянцевим так і матовим екраном. З матовим мабуть краще?
Почитав та побачив що у самсунга е як з глянцевим так і матовим екраном. З матовим мабуть краще?
Матовий краще для перегляду в освітлений кімнаті, глянцевий - у напівтемній. У топових версіях самсунг ставить переважно матовий. Вважається що у глянцевого яскравіша картинка.
...
Можна.
У мене самсунг придбаний у цьому місяці то він одну з перших пропозицій при налаштуванні зробив саме сконнектитися з наявними андроїд та епл пристроями і транслювати з смартфонів на нього відеоконтент. При чому як через Air Play, так і через Smart View. А коли прсканував ефір і виявив що у мене телефон самсунг то взагалі утворив пару, забезпечив доступ до мого акаунту, хмари, внутрішнього сховища телефона і перетворив смартфон на додатковий пульт дк.
Це реально круто! Я теж так хочу)...Цікаво, такі можливості тепер усі самсунги мають, включно з бюджетними лінійками?
PS_Пригадую, що мої самсунги (55") також вміють конектитися через Смарт Вью, але тільки фото/відео з (хмарн.сховища) смартфона вдавалося транслювати. А от так, щоби транслювати у один дотик, за посиланням із будь-якого сайту(окрім ютюба) наприклад фільм або онлайн-ТБ, такого мені не вдавалося...треба ще спробувати, але щось й оновлень вже декілька років не приходило...
...
Це реально круто! Я теж так хочу)...Цікаво, такі можливості тепер усі самсунги мають, включно з бюджетними лінійками?
PS_Пригадую, що мої самсунги (55") також вміють конектитися через Смарт Вью, але тільки фото/відео з (хмарн.сховища) смартфона вдавалося транслювати. А от так, щоби транслювати у один дотик, за посиланням із будь-якого сайту(окрім ютюба) наприклад фільм або онлайн-ТБ, такого мені не вдавалося...треба ще спробувати, але щось й оновлень вже декілька років не приходило...
Не знаю. У мене топовий QLED. Як у дешевших моделях - хз. Хоча як раз мені ця функція поки що особливо і не потрібна. Телевізор може через браузер заходити на ту ж HDRezka та звідти фільм крутити. Нащо тут ще й смартфон? Ну і якщо фільм скачати з торентів і запустити з медіаплеєра через ресівер, а вже потім лише відеосигнал не телевізор то звук буде набагато кращим, ніж коли фільм запустити через USB вхід телевізора, а звук через HDMI-ARC запустити з телевізора на ресівер. От якість суто відео +/- однакова в обох варіантах.
Матовий краще для перегляду в освітлений кімнаті, глянцевий - у напівтемній.
Матовий краще в будь якій кімнаті. Дивитись на своє відбиття на екрані погано завжди.
Матовий краще для перегляду в освітлений кімнаті, глянцевий - у напівтемній.
Матовий краще в будь якій кімнаті. Дивитись на своє відбиття на екрані погано завжди.
13 років дивився у глянцевий екиран топовї плазми Панасонік, ніколи там не бачив свого відбиття якщо телевізор працював. Чомусь дурні виробники тв досі виробляють і глянцеві, і матові екрани і ставлять їх на небюджетні моделі.
Вважається що у глянцевого яскравіша картинка.
матовою екран робить плівка, будь яка плівка - перешкоди для світла, тож глянець завжди буде яскравішим щоб не дивитись на своє відображення - можна регулювати освітлення в кімнаті (штори, жалюзі)
коли фільм цікавий, то відображення, навіть якщо є, не помічаєш.... нащо дивитися нецікаві фільми?