Я з тізена просто заходжу на HDRezka та дивлюся кіно. Апскейлинг у мене - 8К/240Hz - ніяка недолуга коробочка 6-и річної давнини такого не витягне.
через Гугл заходиш? Бо тільки що спробував, нічого не вийшло, сайт резки що перший випадає не відкривається
У мене телевізор "напівсірий". Тобто начебто усі програми оновлюються і не блокуються, але країни - Естонія.
та в мене теж сірий, але нічого не показує
...
Я з тізена просто заходжу на HDRezka та дивлюся кіно. Апскейлинг у мене - 8К/240Hz - ніяка недолуга коробочка 6-и річної давнини такого не витягне.
через Гугл заходиш? Бо тільки що спробував, нічого не вийшло, сайт резки що перший випадає не відкривається
Якщо мається на увазі зайти на резку інтернет-браузером - можуть бути складності. Провайдери повинні блокувати цей ресурс, але в реалі у кожного провайдера своя політика. У одних можна легко подолати цю заборону, у інших це складніше. Перший крок - спробувати зайти на дзеркало.
дякую Вам, мені просто цікаво стало, а так да мабуть провайдер блокує, а так вона в мене е в коробочці
Діагональ розглядаємо 50-55. Більше наче і можливо фізично, але буде впритик. Соні бачу в такій діагоналі тищ під 80 вийде. Дорогувато. Власні ОС не лякають, бо дійсно лікується приставкою. Ще трохи плаваю в цих OLED, QLED, MiniLED.
Sony k55xr50 десь 60-65 тис. коштує. OLED в таких діагоналях як на мене сенсу немає, ще й дорожче буде. MiniLED та QLED це фактично те саме, але у міні більше точок підсвітки.
чим буде поганий такий Шарп? андроЄд, QLED, 65 дюймів, 43 тис грн Є в офлайні на полках - модна вживу матрицю перевірити.
Діагональ розглядаємо 50-55. Більше наче і можливо фізично, але буде впритик. Соні бачу в такій діагоналі тищ під 80 вийде. Дорогувато. Власні ОС не лякають, бо дійсно лікується приставкою. Ще трохи плаваю в цих OLED, QLED, MiniLED.
Sony k55xr50 десь 60-65 тис. коштує. OLED в таких діагоналях як на мене сенсу немає, ще й дорожче буде. MiniLED та QLED це фактично те саме, але у міні більше точок підсвітки.
чим буде поганий такий Шарп? андроЄд, QLED, 65 дюймів, 43 тис грн Є в офлайні на полках - модна вживу матрицю перевірити.
Бог його знає. Фірма Шарп ліквідована років 10 тому. Взагалі цілком. Тобто що зараз продається під цією маркою достеменно невідомо, але воно точно не має ніякого відношення до колись легендарного японського виробника. Я б краще пошукав за таку ціну щось з китайських телевізорів, які виробляються авторитетними тамтешніми вирбниками, насамперед Hisence або TCL. У них який не який сервіс існує і можливо буде простіше якусь запчастину знайти.
насамперед Hisence або TCL. У них який не який сервіс існує і можливо буде простіше якусь запчастину знайти.
почитавши твої рекомендації, обирати треба починаючи від TCL 65MQLED85 і вище?
насамперед Hisence або TCL. У них який не який сервіс існує і можливо буде простіше якусь запчастину знайти.
почитавши твої рекомендації, обирати треба починаючи від TCL 65MQLED85 і вище?
Не вникав у індексацію моделей TCL. Визначся сам які параметри тобі важливі, а після цього вже обирай. Displayspecification допоможе. І щоб модель була не старша за 2025 рік. Звісно вже QLED треба брати з таким бюджетом. 10 біт краще ніж 8, екран 100 Гц і більше, розмір пікселя поменше, яскравість побільше і кількість зон підсвічування побільше. Власне коли ці параметри "упруться" у бюджетний ліміт, то те і купуй.;
Визначся сам які параметри тобі важливі, а після цього вже обирай.
мені важливо, щоб був повноцінний браузер та можливість дивитися відео саме в ньому. Бо не усі стрімінгові сервіси мають додатки під анроїд.
Із здивуванням побачив підтримку AirPlay - невже ХоумПод можна буде для звуку підключити?
Визначся сам які параметри тобі важливі, а після цього вже обирай.
мені важливо, щоб був повноцінний браузер та можливість дивитися відео саме в ньому. Бо не усі стрімінгові сервіси мають додатки під анроїд.
Із здивуванням побачив підтримку AirPlay - невже ХоумПод можна буде для звуку підключити?
Якщо судити виключно по ттх то ти назвав цікаву модель TCL. Щодо дивитися через браузер - це в принципі можливо, але у якийсь час пам'ять телевізора може переповнитися. Краще поставити якусь програмку для цього. Якщо тв на андроїді то з цим проблем не буде. Щодо підключення через ейрплей хоумпод то мабуть також пролем не буде. У мене у самсунгу це працює, у ТCL більш відкрита архітектура, то мабуть повинна також працювати. Точно не скажу але зараз тенденція така.