Років надцять назад сам перевстановив собі Віндовс, дивився інструкцію по Ютубу на телефоні, все вийшло і це було вау для мене. Вінду качав офіційну, ключ купляв на Ебей за 5 баксів. Років 5-7 все було нормально, все оновлювалось, помилок не було. Думаю, що з офісом так само, скачати ліцензію і купити ключ, на форумі продають.
ПС. Якщо будеш робити не сам, обирай нормальних майстрів, мені два рази не могли встановити нормальну Вінду. Це звіздець.
Всім подякував за поради та обговорення Замовив цей HP
Підскажіть ще, будь ласка, хто нещодавно стикався, щодо встановлення офісного пакету, що/де краще придбати ключ чи ліцензію? Запитав про це у магазі де замовив, але дівчинка-консультант просто не знайшла на це жодної відповіді, навіть "допомога залу" ій не допомогла ...А я давненько з цим не стикався, раніше звик до хорошого, що сісадміни в офісі усе робили/встановлювали
З віндовс-11 більш меньш зрозуміло, а з офісом - ні.
Вітаю. Я брав подібний в тому році. З явних мінусів кнопка вмикання по дурному розташована. Якщо постійно з текстом працюєш то часто на кнопку Делет промазую. Поки так і не звик. Також автономність біля 2-х годин. Жінці взяв Асер з подібними характеристиками, так біля 5 годин тримає.
Щодо встановлення вінди то на печерському ринку є кіоск GreeN-PC, за 700 грн все зробили, і диск розбили на декілька, і вінду з офісом поставили, і купу іншого. Все активоване і оновлюється. Бо біля м. дружби народів в позатому році ставили, то з ломаною активацією, яка через пів року просить оновлення і не дає нормально працювати
Щойно, забрав ноут...спочатку хотів у цьому ж магазі встановити (типу офіційну) вінду за 4600 грн з усіма налаштуваннями/ драйверами й все таке, але вирішив поки забрати запакований. Консультант, в останню мить, попередив, що в разі встановлення неофіційного віндоуз та офісу = виліт з 1-річної гарантії! От тепер замислився, чи варто зекономити та ризикувати з гарантією ...хоча, силився згадати, чи були гарантійні/ після гарантійні випадки з тими (мабуть більш 10-ти, на роботі та у родині) ноутами, що були в користуванні та не зміг згадати жодного випадку, окрім деградації батарей через декілька років досить активного юзання...З останніх, трьох( 2-х Делл та 1 НР) працюють без проблем вже 5+ років... Чи не заганятися з тою гарантією, ще не відомо чи вона реальна та гарантія?
Це при підключенні віддалено до роботи і роботі з базами даних, браузерами, текстами. Без ішрашок та ютубу. Сам сподівався на більшу автономність.
Можливо у вас буде більше.
Глянув ТТХ свого, Ємніть аккумулятора 41 Вт·год У вас все ж таки більша. Та і в мене 17"
Який процесор?
Консультант, в останню мить, попередив, що в разі встановлення неофіційного віндоуз та офісу = виліт з 1-річної гарантії! :
То он тебе по ушам поездил, а если я не хочу виндовс, а хочу линукс или убунту то тоже вылет с гарантии? Не морочь голову, софт никоим образом на гарантию ноута не влияет. То ему просто надо тебе продать оф винду за 4600 + услуга по установке ))) Вот на форуме тема сторінка Берешь ключик и винда у тебя официальнее некуда.
Це при підключенні віддалено до роботи і роботі з базами даних, браузерами, текстами. Без ішрашок та ютубу. Сам сподівався на більшу автономність.
Глянув ТТХ свого, Ємніть аккумулятора 41 Вт·год У вас все ж таки більша. Та і в мене 17"
Який процесор?
10-ядерний Intel Core 5 1200 (0.9 - 5.0 ГГц)
Який процесор?
5 120U можливо? Теж 15 Вт споживання, енергоефективна серія в принципі. Ну але якщо батарея 41 Вт*год + 17" дисплей то не дивно... Дивно чому в 17" ноут втулили таку нестандартно малу батарею А можна посилання на ноут?
...
Який процесор?
5 120U можливо? Теж 15 Вт споживання, енергоефективна серія в принципі. Ну але якщо батарея 41 Вт*год + 17" дисплей то не дивно... Дивно чому в 17" ноут втулили таку нестандартно малу батарею А можна посилання на ноут?
Дыйсно 120U, чомусь при копіюванні телефоном виправили. Ось ноут, бюджетний і, мабуть знятий з виробництва
Консультант, в останню мить, попередив, що в разі встановлення неофіційного віндоуз та офісу = виліт з 1-річної гарантії! :
То он тебе по ушам поездил, а если я не хочу виндовс, а хочу линукс или убунту то тоже вылет с гарантии? Не морочь голову, софт никоим образом на гарантию ноута не влияет. То ему просто надо тебе продать оф винду за 4600 + услуга по установке ))) Вот на форуме тема сторінка Берешь ключик и винда у тебя официальнее некуда.
Дякую)...в тому магазі ще ті консультанти, я їх сам трохи проконсультував по деяким питанням)) Запрошу, бо поки не побачив на сайті, письмові умови гарантії.
Заодно можешь спросить, как они будут проверять винду на "официальность"