Если СК списує і виплачує вартість, то авто залишається в СК
Це не так Не вводьте людей в оману
Саме так. Коли тотал - СК виплачує гроші через викуп. То може комусь особливому і гроші за тотал и авто залишають...
Смысл спорить если это не так…. У нас практика больше 20 лет у вас- теория….
В данный момент на руках 2 «тотала». Один с полным пакетом документов и доверкой от прострадавшего «юрика»…
...
Це не так Не вводьте людей в оману
Саме так. Коли тотал - СК виплачує гроші через викуп. То може комусь особливому і гроші за тотал и авто залишають...
В данный момент на руках 2 «тотала». Один с полным пакетом документов и доверкой от прострадавшего «юрика»…
Ну мабуть повезло. В мене теж хотіли під тотал підвести, Але давали менше половини вартості - буди послані в жорсткій формі при очній зустрічі.
Я б за ремонт геть не переживав. Спрацювала безпека, тому з ймовірністю десь в 95% страхова авто спише, а вам відшкодує вартість по каталогу.
Дякую за коментар! Але, СК, максимум виплатить 250К грн.. Ще й лишаються сумніви, що сума буде повна. Тому і хочу зрозуміти, за скільки можна продати бите авто. Щоб розуміти, що далі робити...
Все проходить в рамках автоцивілки. Це 250К грн., максимум. Додаткового покриття, у другої сторони - нема. Так що, про тотал мова не піде, в будь-якому випадку. Чому і цікавлюсь, скільки може коштувати авто, без ремонту.
...
Ну мабуть повезло. В мене теж хотіли під тотал підвести, Але давали менше половини вартості - буди послані в жорсткій формі при очній зустрічі.
Уже 9 лет везет… И не одному мне
...
Дякую за коментар! Але, СК, максимум виплатить 250К грн.. Ще й лишаються сумніви, що сума буде повна. Тому і хочу зрозуміти, за скільки можна продати бите авто. Щоб розуміти, що далі робити...
Все проходить в рамках автоцивілки. Це 250К грн., максимум. Додаткового покриття, у другої сторони - нема. Так що, про тотал мова не піде, в будь-якому випадку. Чому і цікавлюсь, скільки може коштувати авто, без ремонту.
Предложат выставить на аукцион Или сам продаешь на риа Сузуки на прошлой неделе коллеги давали 8…. Аукцион 11,3)
Предложат выставить на аукцион Или сам продаешь на риа Сузуки на прошлой неделе коллеги давали 8…. Аукцион 11,3)
Поясніть як це робиться і хто/скільки/кому платить.
Візмемо ситуацію, цифри умовні, для прикладу, не відносяться до авто ТСу, але є також постраждале авто водій якого не винен у ДТП(припустимо інший водій по рішенню суду є винуватцем ДТП):
Наприклад ринкова вартість цілого авто 400 тис. і з цим погоджується СК. Визнали тотал, але по цивілці можуть заплатити тільки 250 тис. Потім це бите авто виставляють на аукціон (або авторіа) і там воно продається за 200 тис. Що отримує власник? 400 тисяч де 200 від продажу з аукціону, а 200 доплачує страхова? Чи якось інакше рахується? І яка тоді відповідальність водія - винуватця ДТП, при умові що 250 тис. його страховки не покривають реальних збитків?
P.S. Сподіваюсь ТС не буде против що тут спитав. Думаю хто не стикався з подібним було б цікаво дізнатися.
Выплата по страховке +стоимость с аукциона
Авториа это сам власнык делает
...
Те, що зверху - цивільний позов до винуватця. Якщо пройде до цього виплата страхової - ще краще, буде вже встановлений юридичний факт його вини. Далі тільки грамотне обгрунтування матеріальної та моральної шкоди. Ну й адвокат толковий.
т.е. при удачном раскладе собственник затоталеного авто еще и в плюсе по деньгам может остаться?
Если так, то почему страховой тогда самой не выставлять на аукцион авто и платить только разницу между стоимостью целого авто И стоимость битка, если эта разница меньше 250 тыс?
т.е. при удачном раскладе собственник затоталеного авто еще и в плюсе по деньгам может остаться?
Если так, то почему страховой тогда самой не выставлять на аукцион авто и платить только разницу между стоимостью целого авто И стоимость битка, если эта разница меньше 250 тыс?