ну це не дешево дуже.зараз немає різниці бн чи готівка.
Згоден що не дешево, але на других конторах ціна від 8000 з копійками..
Тобто різниця 5% це прямо така різниця, яку варто трактувати як суперпропозицію?)
Різниця в 1000 грн. на 1 шт., ну для мене це має значення. І до речі, я не трактував що це була прям суперпропоциція )) просто хороша ціна в порівняні с конкурентами )
Та і Primacy не та гума, за яку варто переплачувати. Абсолютно середнячкова модель, ніколи не вражала.
4 сезона отъездил на Primacy 4 (стояла на прошлой машине Суперб), так впечатление гораздо лучше чем от сегодняшней GY F1...
Goodyear F1 як правило виступає в лізі PS4/PS5, різні класи гуми. В класі Primacy там EfficientGrip Performance 2.
Goodyear F1 як правило виступає в лізі PS4/PS5, різні класи гуми. В класі Primacy там EfficientGrip Performance 2.
Це так. Але зараз дивний час, коли класифікація якось не працює. В моїй голові cpc і mps це завжди були різні види гуми, одна uhp, інша спорт. Тепер, судячи з порівняльних таблиць і тестів, mps5 і cpc7 прямі конкуренти. Mps став менш шумним, покращив свої ходові характеристики. Тому, подивившись результати тестів, потім пірнаю у вивчення євролейбла конкретно мого розміру і обираю фіналістів. Дивним чином, з результатом a,a, 68 db на двох з трьох моїх авто опинився хенкук. Вони таки не ходять настільки довго, як мішлен, але впродовж останніх пʼяти років в моїх сценаріях експлуатації мова йде скоріше про фізичне старіння, ніж про зношеність протектора.
Класифікація працює, просто виробники не можуть визначитись до кінця з іменуванням. Наприклад, була така Michelin Pilot Sport 2, надзвичайно крута шина, рекомендували її не дивлячись, як зараз PS4s. А потім на заміну їй (якщо судити по імені) прийшла Pilot Sport 3, яка фактично не була прямою заміною, бо це було щось ближче до поточного прімасі, ні риба, ні мʼясо. Бруду на неї вилили достатньо, всі кому не лінь і, відверто кажучи, заслужено. Справжною ж заміною PS2 була PSS (Pilot Super Sport). Далі Michelin вирішили, що вийшла якась фігня і випустили PS4, а потім і PS4s. PS4s є логічною заміною PSS, а PS4 такий свого роду середнячок, який вміє все і вміє дуже гарно, але в жодній з дисциплін не є видатним. В наступній ітерації Michelin вирішив випустити PS5, як ідеологічного послідовника PS4, і тут все вийшло прекрасно. А от з PS4s вони чогось накурились знову і вирішили, що буде Pilot Sport S 5 (PSS5?), але тільки в парі розмірів для OEM, а всі інші продовжуйте юзати PS4s. Якась фігня, але маємо що маємо
До чого я це. В актуальних моделях ContiPremiumContact і є прямим конкурентом PS5. А ContiSportContact відповідно PS4s.
Та іх там з темою pilot sport взагалі порубало: є ще pilot sport 5 energy та pilot sport allseason 4. Навіть не знав про такі.
Та іх там з темою pilot sport взагалі порубало: є ще pilot sport 5 energy та pilot sport allseason 4. Навіть не знав про такі.
Здається це приколи для ринку США. У контіка також є схожі. Наприклад, ContiSportContact 7 там немає, але є ContiExtremeContact. Чим відрізняються поняття не маю.
Всеж таки було прийняте рішення купити Michelin Primacy 5 2026 року, Італія. Запропонували гарну ціну, майже у бюджеті ну +- 200-300 грн. Всім дякую!
о, чекаю відгуків по F1 вже відгук є від тебе. то суперово буде і по мішлену послухати які вони в порівнянні
Ну проїхався я на тому Primacy 5.. Порівнювати GY в розмірі 255/40 R19 які стоять на А7 з пневмою і Michelin 235/55 R19 які стоять на Q5 з звичайною підвіскою, буде якось не доцільно, але як Primacy їде на кросовері, мені сподобалось. Резина м'ягка, тиха, колею не ловить, гарно керується. Для кросовера без пневми, на якому їздить жінка со швидкістю не более 120-130 км/год., саме то.. )) Їхав сьогодні на своєї А7, то трохи жорсткіше, але і профіль 40..