Щось в невеликому корпусі і не надто потужне, до 150W RMS. Більш-менш відомого виробника. На кшталт Alpine SWE-815. Або підседельник. Бажано з виносним пультом. Можливо хтось награвся, або перейшов на наступний рівень.
Гарний сабвуфер, але мені треба щось скромніше по вартості.
Ще в пошуку... Перевага все ж таки компактному варіанту під сідіння.
колись я також розглядав таку конструкцію а як послухав - для себе викреслив там бас ні про що....
Я свідомо йду на цей крок Більшість машин, які в мене були, отримували непогану ШВІ та акустику з зовнішніми підсилювачами. Бо якісний звук я поважаю. Але зараз волею долі я пересуваюсь на бюджетному авто - Нексії, де рідні місця під акустику в фронтальній панелі (там 10см) викликають лише посмішку... Встановлення JBL CLUB дещо змінило ситуацію у високому та середньому діапазонах, але мідбас там на мінімалках. Якщо робити як треба, то це встановлення нормального фронта з виготовленням подіумов, якісна підготовка дверей, активний саб у багажник (з відповідною підготовкою багажника) плюс бажано зовнішній підсилювач. У підсумку - це дорого, довго, і у сьогоденних реаліях для цієї машини - недоречно. І я цього робити не буду. Отже прийнято рішення відносно невеликими затратами зробити звук трохи кращім. Наприклад, деякі не надто потужні моделі плоских сабвуферів взагалі не вимагають підключення від АКБ - достатньо панель запобіжників, або навіть прикурувач.
Вибачайте за багато букв, але думаю, аргументував.
Олх дивна штука. Десь з десяток відкритих чатів - а відповіді отримані тільки в половині з них. І тільки два продавця надали додаткові фото або опис. Неприємне враження. Не то що я стверджую про намагання інших впарити/кинути, але враження десь такі... Попередньо замовлений Kicx aln 201sa по фото та по опису майже в новому стані. Через пару днів повинен прийти. Всім дякую за увагу.
П.С. Цей таки від прикурувача вже не прокатить. Буде від АКБ.
Вітаю. Напевно вже запізно, але.... Є Rockera (RK-10VL). Знятий з попереднього авто, в теперішнє ставити не планую. Буду напевно продавати.
а если такое под сиденье?
Ну, мій вибір таки зроблено, сабік вже їде НП. Можливо ще кому буде потрібно. В деяких випадках з ним точно краще ніж без нього.
Щодо останнього варіанту - то не під сідіння, то в нішу запасного колеса. Конструкція цікава, але там теж багато ньюансів. І точно не всім підійде. Але дякую за пропозицію.