або WhatsApp, або Telegram, на мобільні номери, при цьому, будучі всередині України? Я ніфіга не можу знайти пояснень. Єкономія? Ніфіга - тарифи зараз такі, що там тих хвилин для розмов просто куча. Зручність? Тоді в чому? Це ж повна дурня, коли трапляються постійні знеструмлення і не те, що мобільний інтернет не працює, голос інколи не працює, дзвонити з мессенджера на мобільний номер і дивуватися, що їм не відповідають. Який в цьому сенс?
Є купа місць в Україні без покриття, зате з Старлінком
Кілька варіантів з життя. 1. У мене в офісі є кілька місць, де мобільне покриття так собі, а в часи відключень 2022-2023 взагалі часто було відсутнє, тому нарід просто звик до WiFi та месенджерів. 2. Більшість спілкування давно перейшло в чати, той не частий момент, коли потрібен голос, простіше зробити безпосередньо з месенджеру, з якого відбувалося спілкування. 3. Параноя. Хтось певний, що тов.майору слухати його в Телеграм буде складніше, ніж через телефон.
або WhatsApp, або Telegram, на мобільні номери, при цьому, будучі всередині України? Я ніфіга не можу знайти пояснень.
у мене в Києві на 20 поверсі практично відсутній київстар, точніще він є, але в одному куту квартири - 1 палка на телефоні. І що мені робити?
або WhatsApp, або Telegram, на мобільні номери, при цьому, будучі всередині України? Я ніфіга не можу знайти пояснень. Єкономія? Ніфіга - тарифи зараз такі, що там тих хвилин для розмов просто куча. Зручність? Тоді в чому? Це ж повна дурня, коли трапляються постійні знеструмлення і не те, що мобільний інтернет не працює, голос інколи не працює, дзвонити з мессенджера на мобільний номер і дивуватися, що їм не відповідають. Який в цьому сенс?
Питання на 100 балів
скажу за вайбер: ситуація, прислали вайбером номер, без збереження його в телефонну книгу можеш позвонити тільки вайбером. Тільки коли він вже у контактах тоді з'являється опція набрати через мобільну мережу.. Отак плавно мої контакти вже 5+К
99% комунікації через вотсап за два крайні роки
У мене є пояснення. Так роблять власники огризків в яких нарешті, декілька років тому, дві сім-карти стали можливі, а вибрати з якої дзвонити в цей самий момент, так і не стало реалізованим. ))
Якщо треба розмовляти і одночасно використовувати інтернет, або із зв'язку тільки старлінк.
У мене є пояснення. Так роблять власники огризків в яких нарешті, декілька років тому, дві сім-карти стали можливі, а вибрати з якої дзвонити в цей самий момент, так і не стало реалізованим. ))
В айфонах 2 сім карти з'явилися ще 8м років назад, ХS вже був з двома.
Тим більше. Але з якої дзвонити вибрати можна тільки глобально в налаштуваннях, що бісить не реально.
ТАк для этого ж есть функция звонок через Wi-Fi
От Київстар зараз глючить знатно))
Я багато контактів, особливо по закупам не зберігаю у контакти. Або в мене є один телефон без сім карток Взагалі.
Ага, тільки він працює лише 10 хвилин після реєстрации в GSM/LTE мережі. Принаймні це справедливо для Vodafone. Користь від такого VoWiFi близько нуля. Ну і нащо ці пляски з бубном, коли можна просто подзвонити у Viber/WhatsApp/Telegram?
Ага, тільки він працює лише 10 хвилин після реєстрации в GSM/LTE мережі. Принаймні це справедливо для Vodafone. Користь від такого VoWiFi близько нуля. Ну і нащо ці пляски з бубном, коли можна просто подзвонити у Viber/WhatsApp/Telegram?
нормально все працює у водафон. Завдяки voWIFI нарешті дозволив собі заблокувати усі вхідні через месенжери. Ще бісить, що велика кількість дзвонарів вважає нормальним спілкуватися через гучний зв'язок.
Пм,Але, якщо я зрозумів коректно перший пост, то автора цікавили питання не про тих, хто дзвонить вайбер на вайбер, телега-телега, а про тих, хто з месенжерів дзвонить на мобільні номери
Тим більше. Але з якої дзвонити вибрати можна тільки глобально в налаштуваннях, що бісить не реально.
Єм, вже пару років, як є можливість вказати, з якої сімки робити виклик. І там, де звичайна телефонна клавіатура і в списку викликів, на кнопочку info і вказуй sim line.
Поясню. військові зазвичай звонять через мессенджери, щоб зменшити ризик прослуховування. Друга категорія - люди, які в наш час не знають, стоять вони на прослуховуванні і на всякий випадок спілкуються через месенджери.
Вроде ТС интересовался зачем люди из вайбера звонят на ( к примеру) киевстаровские номера, это же платно. А ХЗ зачем...
По поводу того, что телефон слушают, а вотсап типа нет, что то я сомневаюсь в этом, откровенно говоря.
Вроде ТС интересовался зачем люди из вайбера звонят на ( к примеру) киевстаровские номера, это же платно. А ХЗ зачем...
По поводу того, что телефон слушают, а вотсап типа нет, что то я сомневаюсь в этом, откровенно говоря.
Одна справа - записати голос, що йде по ЖСМ, інша справа - виділити дзвінок з Інтернет-трафіка. І зовсім третя справа - зламати шифрування від фейсбуку чи сигналу.