Випадково купив акційного як мені здається по гарній ціні. Є там якісь ньюанси що не варто самому встановлювати по відело з ютуба? Бо в моє село недешево становлювальника викликати.
Ну теоретично можна і самостійно, але потрібно обладнання щоб завакуумувати маністаль
Випадково купив акційного як мені здається по гарній ціні. Є там якісь ньюанси що не варто самому встановлювати по відело з ютуба? Бо в моє село недешево становлювальника викликати.
Дивлячись по якому відео. Є нормально пояснюють, а є такі, які краще не дивитися. Із специфічного обладнання потрібно труборіз, набір вальцовок, та (дуже бажано) вакуумний насос з манометричний колектором для вакуумації системи. Можна обійтися і без вакуумації (у деяких кондиціонерів навіть в інструкції сказано, як це зробити), але не бажано. Ну і довжина магістралі має значення - якщо довга, треба буде додатково дозаправляти. Але, в цілому, досить нескладно, якщо вмієш працювати і руками і головою
Але, в цілому, досить нескладно, якщо вмієш працювати і руками і головою
Як на мене, то головне, це ту діру під труби просвердлити, та зовнішній блок поставити. А потім вже все саме піде.
Але, в цілому, досить нескладно, якщо вмієш працювати і руками і головою
Як на мене, то головне, це ту діру під труби просвердлити, та зовнішній блок поставити. А потім вже все саме піде.
як на мене, це взагалі не питання. Перфоратор наше всьо. Зовні дістається з драбиною. Погоджують, що вузьке місце - вакууматор. Може аренда є якась.
як на мене, це взагалі не питання. Перфоратор наше всьо. Зовні дістається з драбиною.
Так, звичайно що можна і перфом. Я мав на увазі ту здоровенну штуку з буром. Ну, і за один раз пройти)