Отже, через чергове загострення кризи середнього віку куплена Мілфа без даху - AUDI A5 Cabrio 2012 р. (2013 модельний). Авто планувалося для дружини, але катаю поки що його я.
Куплено на пару місяців "збити оскому".
"+" Ціле по кузову, тільки дрібниці - чистий Carfax, ціла безпека, навіть на бідфакс не попало Щойно після капітального ремонту двигуна, заміна ціпка та масла в коробці Канонічна ZF 8 ст. Двигун хоч і 2 gen, але в рестайлі вже модифікований Все працює по електриці Ендоскоп пройдений без проблем (та й взагалі на СТО її перетрусили всю вздовж та впоперек) Повний привід Вже покращений двигун 225 к. с. За тиждень масло на місці (магія, таки дійсно рестайл!)
"-" 250 к км пробігу Нема підтримки флешки, пишу МР3 диски Споживає паливо, після електрички потрібно заправляти Є технічні дрібниці накшталт "сопливої" прокладки, але сам майстер радив забити Резина до кінця сезону, але мені викатати 1,5-2 к км вистачить її на три сезона з такими пробігами
З необхідних робіт - вже зроблена хімчистка, підклеєна стеля В середу заміна шарової кулі та якось патрубка Все
Враховуючі ціну, за яке було куплено авто, впевений, що через пару місяців отримаю емоції та продам його навіть на цьому форумі з невеликою втратою в грошах (нехай дарує радність наступному).
Радуйте себе в цей час!
крінж, ЛОЛ імхо
Мені цікаво ІМХО один з найоптимальніших по ціні кабріо, який має вигляд. Посиджу, послухаю, може колись теж доросту
Мені цікаво ІМХО один з найоптимальніших по ціні кабріо, який має вигляд. Посиджу, послухаю, може колись теж доросту
Десь у липні забирайте, трохи покатаю )
Враховуючі те, як літають шахеди, авто з КАСКО по військовим ризикам безпечніше тримати, ніж сейф у багатоповрхівці.
Враховуючі те, як літають шахеди, авто з КАСКО по військовим ризикам безпечніше тримати, ніж сейф у багатоповрхівці.
Та ні, поки не можу виділити гроші на таке Я швидше про почитати бортовик конкретно даної моделі у виконанні кабріо
Та ні, поки не можу виділити гроші на таке Я швидше про почитати бортовик конкретно даної моделі у виконанні кабріо
З бортового - стелю погано підклеїли. Завтра поїду розбиратися до "хазяїна клея"